Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
maruska a aku svadbu budete mat v KD ci niekde v restike?na tom zalezi napriklad :-) kolko ludi mate?my 55 ludi :-) ja som tiez sestre povedala ze ako vianocny darcek (moj najblizsi sviatok chichi) chcem svadobnu kniku/svadobny album :-) toto su tiez drahe veci napriklad ... my budeme mat vinove pohare co mame doma a dam na ne stuzku ako som pisala pekne sa pofotia a taka spomienka nam stacit bude bohate .. na satach ani ja nebudem nejak extra setrit lebo chcem byt predsa najkrajsia :-) ale zase vyhodit za pozicanie siat 500 a viac eur sa mi uz zda fakt moc ... takze mam urceny strop ceny siat viem ake saty si chcem skusat tak uvidime :-):-) vizaz mi bude robit znama ktora robi krasne a ma s tym skusenosti takze nevypyta si zas tolko a fotky mame uz fotografa sice nema 20 rocnu prax ale fotky robi prenadherne a obrucky chceme kombinaciu zlte+biele zlato a videli sme uz mnoho ale ziadne neboli take ze wow tieto chceme takze hladame dalej a obrucky si dame ako spolocny darcek k vianociam kedze svadba je v juni :-) co sa tyka lampionov,cokofontany zbytocne hluposti podla mna ... budeme vsak mat lupienky kedze mame vela dievcatiek na svadbe a budu obycajne bezove baloniky(farba svadby) nech sa deturnce zabavia,v strede parketu bude srdce z lupenov ruzi lebo sa nam to velmi paci :-):-)a budeme mat aj navleky na stolickach pretoze KD je trosku postarsi a dycha byvalym rezimom tak nech to nejako vyzera i ked sa to niekomu vidi velmi zbytocne ...opat som sa rozpisala to len tak na vysvetlenie maruska :-) co sa tyka zakuskov este my si davame robit tieto : rolada,puncovy rez,kosicky,penove,kokosky,dobosovy rez,kokosova rolada + pagaciky,slane tycinky,bryndzove slimaciky+ na stoloch budu tycinky kupene slane ... ja si myslim ze to bohate staci ...
Odpovedať
ahoj maruska vitaj :-) no jasne sak este mame cas, nemusis mat uz vsetko nalinkovane, dolezite je aby zenich zostal nemenny :-D trdielko vidis napr ten album na fotky je aj super darcek ako svadobny, hmmm 8-) asi bude najlepsie porozmyslat co by sa mi hodilo akurat ted teda na zaciatku manz. zivota a povedat kazdemu jednotlivo co xcem a budu to vhodne dary :-) a ten album je fakt taky drahy? potom ma k tomu hned napadlo aj ramiky na fotky aby sme boli v obyvacke pekne vystavene :-D
Odpovedať
na mojej svadbe nesmú chýbať venčeky, dobošky a snehové koláčiky.. tieto všetky strašne milujem!!!
Odpovedať
aké sú to snehové koláčiky? =-) vyzerá to tak, že bude reštika, i keď v neposlednom rade nie je vylúčení ani KD. stále som pokukovala po Casteli v mierove, je to tam krásne, ale aj dosť drahé podla mňa, a keďže nebude echt veľká svadba, tak mi to asi neprejde. ale myslím si že pekná výzdoba urobí pekné prostredie všade. Skúsim sa ich ale opýtať, či je možné sa k nim ísť len pofotiť.
Odpovedať
to sú zo snehu také dve polky a lepia sa spolu väčšinou čokoládovým krémom
Odpovedať
aha :-) to môže byť mňam.
Odpovedať
a ešte sa obávam že ma podväzok bude neskutočne škrtiť na nohe :-D a tak ho nešťastne odkopnem :-.
Odpovedať
baby myslite i na podvazok? na co to vlastne je dobre? aby vam ho manzel strhaval pred vsetkymi ludmi v zuboch? :-D
Odpovedať
mne povedali že to býva aj na fotenie, akože také sexi foto, a potom že je to tradícia, akože keď ho dáva pri nejakej dj- hre dole zubami, nechtami, rukami, tak to je akože že už som jeho žena :-) tak neviem či je to pravda, ale tiež dostávam do daru od kamošky. tak jej potom nemôžem povedať že ho nemám :-o inak aj ste premýšlali nad rozlúčkou nad slobodou? ja som to zatrhla, ale naši priatelia sa už nevedia dočkať ako nám to urobia, lebo vraj toto zabezpečujú kamaráti :-| Tak som im povedala žeˇale dokopy, lebo odmietam nejaké ožran párty. tiež som neuspela ]-( rovnako som zatrhla únos nevesty.
Odpovedať
no co si mam snad zavolat stripterov??? baby sak nie sme v amerike :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-) :-) Ahojte...dnes sa tu diskusia poriadne rozbieha :-) Maruska vitaj medzi nami... :-) Rozmýšlali ste niektorá, že si nedháte aj svoje priezvisko? Neviete ako sa pri tom postupuje???
Odpovedať
ahojte :) ked si chcete nechat priezvisko, oznacuje sa to myslim v ziadosti o uzavretie manzelstva - to musite podat na miestnom urade..este som tam nebola =-) na podvazku byva zvycajne nieco modre, a to vraj prinasa stastie :-) takisto by nevesta mala mat nieco stare, pozicane, darovane...ja si poziciavam prave ten podvazok ;-) ale fotit ho nemam v plane... inak som dost poverciva :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Luci diky za info :-) :-) :-)
Odpovedať
ja som podväzok nechcela, ale asi ho budem mať :-N však aj to bude iba raz dúfam :-D rozlúčka neviem, nad tým som sa nejako nezamýšľala, čiže kto vie.. ale aj tak mám kamarátky, ktoré sa navzájom nepoznajú, čiže neviem či by to malo žiadaný efekt :-D
Odpovedať
petulka, ja som o tom premýšlala, nakolko v našej rodine už nikto nenesie naše priezvisko. a príde mi to také lepšie v našej kombinácii :-) pôjdete niektorá na svadobný veľtrh čo býva v januári?
Odpovedať
coze maruska xces sa zoznamit? :-N
Odpovedať
a prečo nie? :-)
Odpovedať
to by bolo fajn :-) ale ja ani neviem ze nieco take existuje :-D maruska kedy akde to je?
Odpovedať
býva to v januári, v inchebe v ba. potom je nejaký aj v nitre, tuším v marci, nie som si istá.
Odpovedať
to ja uz budem mat po 8-) inak to je haluz, ze si pisem v tejto teme, ked svadbu mam v 2010 :-N ..som sa sem nejako priplietla. Svadobny veltrh je fajn vec, lutujem, ze som na nom tento rok nebola.. Urcite chodte :-)
Odpovedať
my sme chceli aj tento rok do BB, ale nejako sme to prepásli :-( ale bud. rok sa chystáme do bratislavy x-)
Odpovedať
a to su vikendove veltrhy? mozno by som sla s priatelom :)
Odpovedať
hej, byva to cez vikend. Vsetko je pekne po kope, mozes popozerat, zobrat prospekty, doma si pekne rozmysliet a porovnat ceny. Alebo niekedy tam maju aj akcie, ze ked objednas priamo tam, daju ti x% zlavu..kamoska tak bola a nasla si tak salu..
Odpovedať
Profilova fotka
cafte. ja pojdem na ten veltrh v BA. boli sme kuknut aj tento rok a davali dobre zlavy na obrucky, ak ste si ich tam objednali. :-)
Odpovedať
petulka90 aj ja si chcem nechat moje priezvisko. Zijeme v zahranici a priatelovi stale to jeho skomolia :-p a moje je aj pre anglicanov lahke a hlavne mne sa paci! :-) Drahy proti tomu nic nema, len sa bojim ako svokra zareaguje....
Odpovedať
no tak teraz začínam rozmýšľať, že ježiškovi napíšem, nech mi tie obrúčky nenosí :-D
Odpovedať
simca, ked nedonesie jezisko, tak donesie ujo valentin :-D
Odpovedať
a dajú sa tam vyhrať svadobné šaty. a kamoška čo bola tak robili aj skúšky vizáže x-) vraj sa tam oznamka oplatia dojednať, a dajú sa skúšať šaty. síce si to neviem predstaviť pri tolkom národe tam, ale vraj sa dajú.
Odpovedať
áno, veľa báb má fotky z veľtrhu, čo si šaty skúšali.. :-p
Odpovedať
fiiha a kde to byva, teda aka budova a pod? :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?