Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
ahoj maruska vitaj
no jasne sak este mame cas, nemusis mat uz vsetko nalinkovane, dolezite je aby zenich zostal nemenny
trdielko vidis napr ten album na fotky je aj super darcek ako svadobny, hmmmasi bude najlepsie porozmyslat co by sa mi hodilo akurat ted teda na zaciatku manz. zivota a povedat kazdemu jednotlivo co xcem a budu to vhodne dary
a ten album je fakt taky drahy? potom ma k tomu hned napadlo aj ramiky na fotky aby sme boli v obyvacke pekne vystavene
23. jún 2010- Sponzor fóra
aké sú to snehové koláčiky?
vyzerá to tak, že bude reštika, i keď v neposlednom rade nie je vylúčení ani KD. stále som pokukovala po Casteli v mierove, je to tam krásne, ale aj dosť drahé podla mňa, a keďže nebude echt veľká svadba, tak mi to asi neprejde. ale myslím si že pekná výzdoba urobí pekné prostredie všade. Skúsim sa ich ale opýtať, či je možné sa k nim ísť len pofotiť.23. jún 2010mne povedali že to býva aj na fotenie, akože také sexi foto, a potom že je to tradícia, akože keď ho dáva pri nejakej dj- hre dole zubami, nechtami, rukami, tak to je akože že už som jeho žena
tak neviem či je to pravda, ale tiež dostávam do daru od kamošky. tak jej potom nemôžem povedať že ho nemám
inak aj ste premýšlali nad rozlúčkou nad slobodou? ja som to zatrhla, ale naši priatelia sa už nevedia dočkať ako nám to urobia, lebo vraj toto zabezpečujú kamarátiTak som im povedala žeˇale dokopy, lebo odmietam nejaké ožran párty. tiež som neuspela
rovnako som zatrhla únos nevesty.23. jún 2010ahojte
ked si chcete nechat priezvisko, oznacuje sa to myslim v ziadosti o uzavretie manzelstva - to musite podat na miestnom urade..este som tam nebola
na podvazku byva zvycajne nieco modre, a to vraj prinasa stastietakisto by nevesta mala mat nieco stare, pozicane, darovane...ja si poziciavam prave ten podvazok
ale fotit ho nemam v plane...
inak som dost poverciva23. jún 2010- Sponzor fóra
maruska a aku svadbu budete mat v KD ci niekde v restike?na tom zalezi napriklad
kolko ludi mate?my 55 ludi
ja som tiez sestre povedala ze ako vianocny darcek (moj najblizsi sviatok chichi) chcem svadobnu kniku/svadobny album
toto su tiez drahe veci napriklad ... my budeme mat vinove pohare co mame doma a dam na ne stuzku ako som pisala pekne sa pofotia a taka spomienka nam stacit bude bohate .. na satach ani ja nebudem nejak extra setrit lebo chcem byt predsa najkrajsia
ale zase vyhodit za pozicanie siat 500 a viac eur sa mi uz zda fakt moc ... takze mam urceny strop ceny siat viem ake saty si chcem skusat tak uvidime 
vizaz mi bude robit znama ktora robi krasne a ma s tym skusenosti takze nevypyta si zas tolko a fotky mame uz fotografa sice nema 20 rocnu prax ale fotky robi prenadherne a obrucky chceme kombinaciu zlte+biele zlato a videli sme uz mnoho ale ziadne neboli take ze wow tieto chceme takze hladame dalej a obrucky si dame ako spolocny darcek k vianociam kedze svadba je v juni
co sa tyka lampionov,cokofontany zbytocne hluposti podla mna ... budeme vsak mat lupienky kedze mame vela dievcatiek na svadbe a budu obycajne bezove baloniky(farba svadby) nech sa deturnce zabavia,v strede parketu bude srdce z lupenov ruzi lebo sa nam to velmi paci 
a budeme mat aj navleky na stolickach pretoze KD je trosku postarsi a dycha byvalym rezimom tak nech to nejako vyzera i ked sa to niekomu vidi velmi zbytocne ...opat som sa rozpisala to len tak na vysvetlenie maruska
co sa tyka zakuskov este my si davame robit tieto : rolada,puncovy rez,kosicky,penove,kokosky,dobosovy rez,kokosova rolada + pagaciky,slane tycinky,bryndzove slimaciky+ na stoloch budu tycinky kupene slane ... ja si myslim ze to bohate staci ...