Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ahojte, aj ja veru keď si predstavím, že budem stredobodom pozornosti, tak mi naskakujú zimomriavky.
Chvíľu je to možno fajn, ale keď som si predstavila, že s nevestou bude chcieť tancovať každý člen rodiny, či už ide o mužov alebo ženy, tak si to neviem predstaviť. Takisto odobierka neviem ako bude riešená, keďže momentálne žijeme u priateľových rodičov a do našej svadby tam budeme tak niečo vyše roka. Ale kamoška mi hovorila že fakt rýchlo ubehne a že to vôbec nebudem vnímať tak ako si teraz myslím.
23. jún 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
23. jún 2010- Sponzor fóra
no ono ja som sa stretla s roznymi reakciami, od toho ze sa s nami pomalicky odmietli bavit az po taky pristup ze vsetko bolo super len cena nas skoro zabila ked nam dali za dve jedla cenu 41 eur na osobu. Prve bola klasika a druhe boli svedske stoly...
Ale osobne poznam hotel kde sa za pol roka vystriedali traja majitelia a kvalita kuchyne sa im trikrat zmenila...23. jún 2010o tak to ti nikto taku rezervacku dnes nepodpise, lebo nikdy nevies co sa kucharovi moze stat, alebo kuchar moze spravit taku sprostost ze dostane hodinovu vypoved a si nahrana. Clovek sa nesmie spoliehat len na to ze aktualne tam varia dobre, ale musia tam varit dobre aj za inych kucharov. Potom sa ako tak mozes spolahnut ze si vedia vyberat ludi do tychto pozicii
23. jún 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
24. jún 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
25. jún 2010
baby pre mna by odobierka dopadla katastrofalne a najma to odcepcenie...citila by som sa jedine trapne, takze nic nebudem mat zo zvykov a budem mat pokoj a kludne spanie