Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
baby pre mna by odobierka dopadla katastrofalne a najma to odcepcenie...citila by som sa jedine trapne, takze nic nebudem mat zo zvykov a budem mat pokoj a kludne spanie :-D
biela.ruza preco trapne? Bude tam okruh tvojich znamych, pred nimi by si sa nemala citit blbo :-|
Ja odobierku nechcem, nezijem s rodicmi, tak naco? Ale odcepcenie bude :-) Ja mam trochu stres z tancov..moc to neovladam, ale necham sa viest..a uvidim :-)
no citila by som sa, lebo nerada som stredobodom pozornosti, najma ak ide o nejake ceremonie alebo dojaky..ja zijem s rodicmi, ale odobierka a vsetky zvyklosti odmietam :-N
ani ja nie som rada stredobodom..ale tu budete stredobodom dvaja, takze budes mat oporu ;-)
Inak ten den vraj brutalne rychlo ubehne, tak si ani nestihnes uvedomit tu pozornost...stale budes v pohybe
ahojte, aj ja veru keď si predstavím, že budem stredobodom pozornosti, tak mi naskakujú zimomriavky. :-S Chvíľu je to možno fajn, ale keď som si predstavila, že s nevestou bude chcieť tancovať každý člen rodiny, či už ide o mužov alebo ženy, tak si to neviem predstaviť. Takisto odobierka neviem ako bude riešená, keďže momentálne žijeme u priateľových rodičov a do našej svadby tam budeme tak niečo vyše roka. Ale kamoška mi hovorila že fakt rýchlo ubehne a že to vôbec nebudem vnímať tak ako si teraz myslím. :-)
tak vidis :-) to zvladnes.
Inak poznam baby, ktore mali iba veceru s rodinou a hotovo, nie ze by mali z ceremonii traumu, ale oni si to tak predstavovali a hotovo. Ziadne mecheche...je to vec nazoru a dohody
no a my chceme mechechee :-D aj ked priatelovi to je jedno, on netancuje, aspon sa bude venovat hostom :-) ale ja so svokrou chceme co najdlhsiu trsanicu :-D :-D :-D
aj my budeme mat :-D no obavam sa, ze po celom dni budem unavena..
biela.ruza, ved posedenie je v poho 8-) coho sa bojis? ako nevestu ta budu vsetci obskakovat :-D
no aj na zaklade sluzieb si predsa vyberas miesto, kde to budete mat, nie? Aj na to je tato stranka fajn, ze tu mas referencie. A to zbadas uz pri vybavovani, ci maju zakaznika na haku alebo su ochotni
lucilu, to ze si teraz vyberies restiku je pekne, ale restika do toho roka moze zmenit majitela, alebo minimalne obmenit personal a hned sa ti stane ze kuchar nevie varit, casnici su lenivy a nevrly. Vitaj na slovensku tu je to uplne bezne...
michala, asi mas pravdu. Ale ked je iba par ludi, nemusi si to tak velmi dopredu rezervovat.
Ja ked som hladala salu, vsade boli praveze mili, len tie priestory boli "rozne".
no ono ja som sa stretla s roznymi reakciami, od toho ze sa s nami pomalicky odmietli bavit az po taky pristup ze vsetko bolo super len cena nas skoro zabila ked nam dali za dve jedla cenu 41 eur na osobu. Prve bola klasika a druhe boli svedske stoly...
Ale osobne poznam hotel kde sa za pol roka vystriedali traja majitelia a kvalita kuchyne sa im trikrat zmenila...
o tak to ti nikto taku rezervacku dnes nepodpise, lebo nikdy nevies co sa kucharovi moze stat, alebo kuchar moze spravit taku sprostost ze dostane hodinovu vypoved a si nahrana. Clovek sa nesmie spoliehat len na to ze aktualne tam varia dobre, ale musia tam varit dobre aj za inych kucharov. Potom sa ako tak mozes spolahnut ze si vedia vyberat ludi do tychto pozicii
sem-tam, ale nereagujem na to moc...hehe dnes sa mi podarilo zas najst nejake pekne saticky, ktore sa mi pacia este viac ako tie posledne...hehe a vyzeraju dobre na babe co je znacne plnsia v tvaroch ako ja,takze juuj uz len zistit ci realne su v ponuke a za kolko :-D
maruska, aj mne chodia.. ale bud si to nevsimam, alebo slusne odpisem, ze dik za info, ale nepotrebujem ich sluzby :-) tak vies, kazdy zaraba ako moze :-D