Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
som tu aj ja sem tam.. ale popritom upratujem ;-) kocky, uz sme vyplatili zalohu za trojizbak.. od 1. septembra je naaas x-) velmi sa tesime.. ako sa dnes mate?
tak to sa teším s tebou, táni x-)
inak sa neteším vôbec, lebo asi budeme musieť zase presunúť svadbu ;-( moja maminka pravdepodobne pôjde pracovať do zahraničia v máji, čiže asi tak ;-(
ešte neviem čo na to drahý a či sa svokrovcom bude dať - to je ďalší veľký problém ;-( ale asi na 30.7., my máme totižto 1.8. výročie a to vychádza na pondelok, čiže by sme to mali v sobotu a boli by výročia pekne spolu.. ale smutno mi je aj tak ;-(
dakujem kocky, ste zlate ;-)
juj simca, tak to ma mrzi, ze to mate takto s tym datumom :-| ale uz nech to bude hocikedy, dolezite je, ze budete svoji.. na datume az tak nezalezi, ci ano? :-S
no však my by sme teda teoreticky mohli mať 30.7. výročie svadby, 31.7. výročie zásnub a 1.8. výročie chodenia.. no tak možno to ešte aj dobre bude :-N
no dúfam aj ja, ale zas je problém so švagrinou, ale som si povedala, že s drahým sa dnes dohodneme, opýtame sa svokrovcov a pôjdeme všetko zajednať.. však všetci budú vedieť kedy to bude a nech sa prispôsobia!
ale to len tak cez net na obrazku a nie tak realne :-) ale ak mam pravdu povedat, ja som videla ideme KUPIT prstene.. tak preto sa pytam, ci to jnie je skoro :-)
my budeme prstene riesit tiez az pred svadbou.. ako vsetko :-D dovtedy nas caka kompletna prerabka bytu no a stahovanie :-) takze zbytocne by to stalo doma.. ci uz pohare, alebo prstene
pokial vas tlacia peniaze, tak to plne chapem. nas peniaze netlacia, takze si kludne pockame do buduceho roka.. budem mat sice statnice, ale som normalna, aby som sa neucila 7 dni v tyzdni a 24 hodin vkuse :-D takze svadbu budem stihat v pohode, ved koniec koncov nebudem na nu sama.. :-)
obrucky chceme z ocele.. brali by sme biele zlato, pretoze aj snubny mam z bieleho, ale kedze priatel kvoli praci nosit obrucku nebude, tak nam staci ocel. ale kazdopadne by sme si aj za zlato priplatili, je to predsalen prsten na cely zivot.. mne je jedno kolko to bude stat, ci 1 000sk alebo 1 000€.. dolezite je, ze priatel je na nezaplatenie :-) no nie tak? ;-)
ahojte baby ja sem uz asi tak casto chodit nebudem nase najvacsie zlaticko Emmka zacala chodit x-)
nas peniazky nie ze tlacia ale je to pre nas popri dcerke naraz vela takze postupne musime tiez kupovat nech to tak necitime na penazenkach ... tani gratulujem k bytiku ..tesim sa s vami :-)
ja mam snubacik zo zletho zlata s velkym zirkonikom a tiez sa mi velmi pacia co sme pozerali len tak vo vyklade ked sme boli na vychadzke s malou v meste obrucky biele/zlte zlato alebo len zlte a kamienky ... my sme rozmyslali ze by sme si obrucky kupili ako vianocny darcek no zaroven niekedy na valentina byva v NR svadobny veltrh a viem ze su tam zlavy a 14.februara ma moj milacik poziadal o ruku,zeby sme si kupili na vyrocie zasnub obrucky? no a zas mam o com rozmyslat chichi :-)
trdielko dakujem ti a tebe blahozelam k malemu pokladiku, ze sa uz postavilo na nozicky :-)
to by ste mali krasnu oslavu zasnub, keby ste si kupili obrucky :-) a bolo by to tak akurat pred svadbou, ani skoro, ani neskoro :-)
a s tymi peniazmi som myslela tak, ze "tlacia", ako si to ty popisala. proste mate malu dcerku, takze je jasne, ze do nej vrazate dost penazi, a preto budete veci kupovat postupne.. ;-) presne tak som to myslela..