Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
no tani presvedcila si ma kupime si ich na vyrocie zasnub na veltrhu
sa tesim o mesiac ideme do Sabinovaaa k znamym zase ma caka 4,5 hodinova cesta cez celu republiku s malou ufffff ale stoji to za to pojdeme do polska a drahy si asi kupi oblek a ja mozno poskusam satocky
tanicka ty si taka fotografka vyznas sa co hovoris na Martin Žikavský-nemozem sem dat jeho web stranku adminka zmaze tak si to meno hod do google a napis mi ci som vybrala spravne ...je mily a komunikacia s nim je fantasticka osobne co som videla jeho fotky nie len na stranke pacili sa mi ... ale 100 nazorov 100 chuti 100 ludi
25. jún 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
25. jún 2010- Sponzor fóra
ruzicka na vychode je podla mna bezkonkurencny Fero kolár. Jeho práa sa mi veľmi ľúbi. v okolí TN keď nezáleží na peniažkoch tak by som určite brala pána Čechovského. Ale kedže nám nikto nič nezaplatí a všetko si hradíme samy, tak rozmýšlame nad každou korunkou 3krát kým sa pre niečo rozhodneme.
26. jún 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
27. jún 2010juj kocky, tak to ma tesi, ze ste mali takyto peknucky vikendik
ja som bola sama, ale uz sa nam to krati, zachvilku je priatel z pezinka doma navzdy
nevieme sa toho dockat, ze sa vsetko znova vrati do starych dobrych kolaji
katka a pekne si to povedala to s tym futbalomuplne ta chapem.. moj priatel zase vo volnom case robi remixy pre hviezdy a hviezdicky slovenskeho hudobneho neba.. a stale dokola pocuvam "tuc, bum, tuc, tuc"
no keby to nerobil on, tak odijdem z izby
ale pri nom je aj to bum bum prijemne
27. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
caute baby,
Obrucka sa nosi na prostredniku? alebo ? Ja to budem mat asi naopak lebo snubak mam na prostredniku (nedal sa viac zmensit koli ocku) a obrucku budem nosit na prsteniku..snad
my este obrucky nemame vybrane, ale urcite budu z bieleho zlata alebo ocely