Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby tak ja som mala vikend taky hekticky, v sobotu som bola v praci a v nedelu som bola aspon s milym boli sme sa prejst po obchodoch, aj ked len ja som mala z toho radost. inac skoro sme si kupili obrucky, ale potom som mileho presvedcila ze nech si ich kupime az na vianoce a to budeme mat ovela väcsiu radost, predsa sa to uz viac nam bude priblizovat k nasmu terminu, uz to nebude 12 mesiacov ale len 9, kvazi ;-)
Odpovedať
ja som mala blbý víkend :-| a mám pocit že začína byť nejako pravidelnosťou. Ešte sme doma ani poriadne neoznámili, že by sme sa budúci rok naozaj vzali a už ma matka vytáča. proste sa do mňa pustí za každú hlúposť čo jej v hlave práve preletí. najnovšie to bola drevená lavica na sedenie (máme doma 6 drevených stoličiek a 6 plastových, nevidím preto dôvod kupovať ešte nejakú lavicu za 100 eur), vraj potom môže byť svadba na záhrade!!!!!! asi jej fakt už preskakuje, tak sme sa pohádali.... ]-( ja neviem, už nemám chuť ani domov chodiť, kvôli jej povahe som už aj zvonenie vypla, a teraz sa mi nikto nedovolá :-N proste všetci naokolo môžu mať svadbu podla vlastných predstáv len mne všetci radia aby sme urobili len taký mini obed bez hudby a dovi dopo. akože, čo sa kto stará, keď si na to našetrím tak môžem mať svadbu aj v španielskom královstve, nie? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
maruska ak si platite celu svadbu vy tak jej to jemne povedz ze nech sa nestara je to tvoja svadba ktoru si platis ty ..ja som mala tieto problemy so svokrou naco 55 hosti,naco svadobne saty velke,naco velka hostina,naco hento a tamto a nakoniec som jej povedala ze svadbu si platime my a od nikoho nic nechceme a spravime si ako chceme my ..nenahnevala sa na mna sice ale samozrejme ze vsetko prekrutila a jej verziu povedala synacikovi mojmu drahemu ktory dobre vedel co som jej povedala lebo to pocul cele chichi ...a tak jej povedal tiez ze budeme mat celu rodinu a budeme mat kameru a fotografa a budem mat saty a bude skoro vsetko co ma byt na svadbe on nechce taku svadbu na urade a len obed to nie je svadba to je len pre papier a pre nas to len papier nie je a tak pekne bude vsetko,kostolik atd atd. ... michala.s.ja som clovek ktory chce pocut na niekoho viac reakcii,mne sa pacia jeho fotky,resp.nam sa pacia ale pocut nazor inych chcem aj tak ...
Odpovedať
trdielko, to o svokre ani nehovorím, oni ešte ani netušia, a keď aj tá spustí takúto verziu.... len čo je horšie, ja bývam s mamou, nie zo svokrou, a tieto mamine každodenné nálady už fakt nemusím. je na dôchodku a keď sa jej nepodarí pustiť do tatka, tak sa pustí do mňa. jednoducho nedokážem pochopiť, prečo sa nedokáže tešiť, len do všetkého vrta a robí naschváli. ]-(
Odpovedať
trdielko, na tom, ze chces pocut nazor inych, nie je nic zle ;-) ved fotky si budu pozerat aj ini a nielen ty.. aj ked ty s priatelom ste tymi prvymi, ktorym sa praca fotografa ma pacit :-) drzim palceky :-)
Odpovedať
trdielko drz sa!
Odpovedať
no, dievčatá, ja silno dúfam, že dnes to tu bude trošku rušnejšie!!! 8-(
Odpovedať
sak ja aj napisem a malokto mi odpovie, tak co :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ajojte baby som tu asi v rovnakom case ako vy :-) chichi dakujem ti ruzicka vcera sme vyplatili zalohu dj-ovi a svokra aj ostatni sa mozu uz niet cesty spat :-)
Odpovedať
som rada ze sa to rozbehlo u teba :-p
Odpovedať
baby, a boli ste už niektorá aj na fare, príp. na matrike??
Odpovedať
ee a nebude to divne ist tam uz teraz? aby ma tie stare zenske nevysmiali :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
myslím si, že to nebude blbé.. ja to spravím asi tak, že sa pôjdem akože len spýtať, že kedy to treba zajednať.. :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babule na faru vam staci ist najviac pol roka dopredu aspon my sme tak boli a pan farar nam povedal ze netreba tak skoro chodit. boli sme v decem. a povedal ze mame prist az vo febr. svadba bola v maji pekny dnik
Odpovedať
a na matriku?
Odpovedať
ach, tak to my pôjdeme až niekedy vo februári-marci ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
na matriku myslis pre zapisnicu?
Odpovedať
Profilova fotka
len u nas je to komplikovanejsie kedze sobasi nas bratranec ktoreho len v maji vysvatia ...byvame v leviciach takze do farnosti patrime sem a svadbe je v palarikove odkial je drahy takze neviem kto nas bude poucat takze ja sa musim ist spytat sem fararovi ...a este si musim ist k nam do dediny po krstny list ... a stary farar bude mat zas sproste reci ma okolo 85 rokov a je to stary blazon ktoreho odmalicka neznasam ...vzdy nas bil ked som sla na 1.sv.prijimanie fackal nas a podobne ked sme nieco nevedeli a ja som bola prenho vzdy dieta diabla lebo som z rozvedenej rodiny ..tak sa nanho ohromne tesim ...
Odpovedať
Profilova fotka
simca to vam uplne staci
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko ty zato nemozes ze to vasim neklapalo zato ta odsudzovat nemoze a tiez som mala takeho farara na byrmovku. nic si s toho nerob.
Odpovedať
len je problém, že fotografa musíme zajednať ešte tento rok, pretože má toho dosť.. ale tak dáko sa to vyrieši.. smutná som z toho, že sa to posunulo o dva mesiace..
Odpovedať
Profilova fotka
simca tak fotgraf ci kameraman to musis skor zajednat to je jasne. ja som zajednavala kameramana viac nez rok dopredu.
Odpovedať
simi takze sa pridavas do klubu julovych nevest? :-p
Odpovedať
ahojte :-) nechcem sa vam sem vtierat, ale najlepsie je ist cim skor aj na faru, nam len tak tak vysiel nas termin, ktory sme chceli mat...ved nic zato nedate, ked sa pojdete fararka opytat, my sme boli pol roka dopredu a bolo to naozaj len tak tak...zalezi od toho v akom velkom meste bude sobas ;-) si predstavte, ze zajednate fotografa, kameramana a salu vyse roka dopredu a potom pojdete do kostola a povedia vam, ze vas termin uz je plny? Lebo ak je tam len jeden fararko, nemoze sa roztrhat :-D tazke nevahajte a jludne sa chodte popytat, on si vas moze len tak predbezne zapisat do kalendara ;-)
Odpovedať
brumca a tyka sa to aj matriky?
Odpovedať
ruža, ja si myslím, že nič nedáš za to, keď sa pôjdeš spýtať..
Odpovedať
simi ale ted v lete uz?
Odpovedať
no tak my sa pôjdeme do kostola opýtať, pretože chceme kňaza z inej farnosti, tak to bude trošku komplikovanejšie si myslím.. ale tak či tak by sme sa išli aspoň spýtať..
Odpovedať
do kostola je najlepsie ist cim skor, ked je to v meste.. u nas na jednom sidlisku su napraskane terminy uz do juna buduceho roka.. takze urcite necakajte, kym vam padnu pecene holuby z neba a zajdite si tam cim skor, aby potom nebol problem.. na dedine to je samozrejme ine..
Odpovedať
Ahojte holky. Kedy si idete kupovat alebo dat sit svadobne saty? Ja by som si ich kupila uz aj teraz len mam strach ze za rok sa toho moze vela zmenit (moda, moja postava, moj vkus,...) a nechcem sa unahlit ale bojim sa ze na buduci rok nebudem mat vela casu kvoli skole.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?