Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ahoi hainy, dávno si tu nebola! kde sa flákaš? :-D
nám sa termín posunul na leto, no šaty budem riešiť v januári-februári.. nech radšej doma postoja, akoby som mala časový stres..
xi xi nie mam este trochu casu lebo pani ktora mi satocky sit bude uz ma plny rok 2010 a tak na prve merania pridem az v novembri-oktobri celkom sa tesim :-D
ahojte dievčatá, dnes má byť krásne horúco. :-) len ja sa tu musím potiť v saku ]-(
asi som blbá dievčatá, alebo žijem v inej dimenzii, ale v jednej téme mi pri mojom počiatočnom šoku že vreckové dieťaťu 100 euro ( kde som si dovolila sa troška pohoršiť, nakoľko mi to prídne neskutočne veľa) idú baby z fóra skoro vynadať. =-) to fakt mám divné zmýšlanie, alebo je bežné dať vreckové 100 eur decku. moje kamošky ak dajú nejaké vreckové tak 15 eur ( samozrejme v tom nie je cestovné) a nikto sa nesťažuje. tak som asi fakt divná =-) a ja by som tiež nedala, nakolko pri hypoteke a výdavkoch nebudem považovať takú sumu za voľnú na decké flámy a nákupy.
však ja keď vidím, ako môj brat dostáva každý deň viac ako 1€ na deň, tak odpadávam.. ja som dostala denne cca 15 korún a mohla som byť spokojná :-D podotýkam, že aj ja aj brat sme dostávali každý deň na desiatu.. vo vyšších ročníkoch, ak som si ušetrila, tak aj na cigarety vyšlo :-D :-D
maruška, to si niekedy poviem aj ja, že už nikde nebudem písať.. 8-( ale na druhej strane je tu veľa zlatých báb, aj na modrom koníkovi sa dá podebatiť, takže na tie švihnuté sa môžem vieš čo :-D
maruska necuduj sa dnes je taka doba ... este ked som chodila n strednu cize pre rokom tak aj moja spoluziacka mavala taketo nehorazne vysoke vreckove ..teraz sa stazuje lebo pracuje uz a jej vyplata je 300 eur na cely mesiac predtym mala 100 euro na tyzden a odrazu chudatko nevie vyzit ... niektori ludia ked zarobia 300 eur musia z toho cely mesiac vyzit a kupit za to potraviny a vyplatit ucty ... a ja mam matersku 165 euro + muzov plat a zijeme,platime hypoteku,spotrebny uver k hypo,poplatky ostatne,plienky,malej papat atd atd ...
ja som mala 50 euro na cely mesiac a z toho som si platila cestovne, jedenie a knizky ked som potrebovala nejake a este mi aj ostalo ..nefajcila som,nepijem takze vzdy mi ostalo :-)
a ja som v jednej teme tu citala ze jedna nevesta povedala hostom aby prisli bez deti lebo budu zavadzat a maju svadbu na nebezpecnom mieste a este dodala len tak tu do temy ze deti nemusi ... skoro ma slak trafil kedze ja som uz mama a vnimam to ako hlboku urazku ...
dufam ze takto krasne bude aj na nasej svadbe ako je teraz vonku :-) pozerala som telerano mali tam prehliadku svadobnych siat ked som jedny zbadala dych mi vyrazili nadhernéééé :-)