Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
29. jún 2010- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
29. jún 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
29. jún 2010- Sponzor fóra
ahojte dievčatá, dnes má byť krásne horúco.
len ja sa tu musím potiť v saku
asi som blbá dievčatá, alebo žijem v inej dimenzii, ale v jednej téme mi pri mojom počiatočnom šoku že vreckové dieťaťu 100 euro ( kde som si dovolila sa troška pohoršiť, nakoľko mi to prídne neskutočne veľa) idú baby z fóra skoro vynadať.to fakt mám divné zmýšlanie, alebo je bežné dať vreckové 100 eur decku. moje kamošky ak dajú nejaké vreckové tak 15 eur ( samozrejme v tom nie je cestovné) a nikto sa nesťažuje. tak som asi fakt divná
a ja by som tiež nedala, nakolko pri hypoteke a výdavkoch nebudem považovať takú sumu za voľnú na decké flámy a nákupy.
30. jún 2010maruska necuduj sa dnes je taka doba ... este ked som chodila n strednu cize pre rokom tak aj moja spoluziacka mavala taketo nehorazne vysoke vreckove ..teraz sa stazuje lebo pracuje uz a jej vyplata je 300 eur na cely mesiac predtym mala 100 euro na tyzden a odrazu chudatko nevie vyzit ... niektori ludia ked zarobia 300 eur musia z toho cely mesiac vyzit a kupit za to potraviny a vyplatit ucty ... a ja mam matersku 165 euro + muzov plat a zijeme,platime hypoteku,spotrebny uver k hypo,poplatky ostatne,plienky,malej papat atd atd ...
ja som mala 50 euro na cely mesiac a z toho som si platila cestovne, jedenie a knizky ked som potrebovala nejake a este mi aj ostalo ..nefajcila som,nepijem takze vzdy mi ostalo
a ja som v jednej teme tu citala ze jedna nevesta povedala hostom aby prisli bez deti lebo budu zavadzat a maju svadbu na nebezpecnom mieste a este dodala len tak tu do temy ze deti nemusi ... skoro ma slak trafil kedze ja som uz mama a vnimam to ako hlboku urazku ...
dufam ze takto krasne bude aj na nasej svadbe ako je teraz vonkupozerala som telerano mali tam prehliadku svadobnych siat ked som jedny zbadala dych mi vyrazili nadhernéééé
30. jún 2010
ahoi hainy, dávno si tu nebola! kde sa flákaš?
nám sa termín posunul na leto, no šaty budem riešiť v januári-februári.. nech radšej doma postoja, akoby som mala časový stres..