Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
ja nebudem mat,video je pre mna zbytocna zalezitost :-) a basi nehysterci, ja tiez vela toho nerobim lebo je skoro :-D
Odpovedať
ako moze niekto napisat, ze mali draheho kameramana a pritom mali svadbu na "dedine".. ved dotycny odvedie svoju pracu bez ohladu na to, ci je to na dedine, ci v meste.. hoci by ste to mali aj na luke pod stanom.. a nepozerajte sa len na to, ze kameraman, ci fotograf odvadza svoju pracu len ked je s vami na svadbe!!! ich caka praca, ked dojdu domov a sedia hodiny za pc! takze nejakych "az" 400€ za kameramana, ci fotografa nie je vobec prehnana cena a dotycni si ju uplne zasluzia..
Odpovedať
tak ked su aj lacnejsi fotografi a kameramani, asi to taka veda nebude :-D
Odpovedať
..a nezabudnite ma zvozit pod ciernu zem za to, ze som si tu napisala svoj nazor, za ktorym si budem stat, aj keby ste tu vsetky hovorili nieco ine.. ak su problemom financie, kvoli ktorym si "drahsieho" kameramana, ci fotografa dovolit nemozete, tak prosim vas, holky, aspon tu nekydajte na to, ze su drahi.. pretoze oni drahi nie su, len si cenia svoju pracu. su aj lacnejsie ponuky, tak vezmite tie..
Odpovedať
tak ja neviem ci som blba alebo co ale vobec mi tu nepripada ze by niekto siel niekoho zvozit za nazor :-D nikto tu na nikoho nekyda, kazdy si napise nazor..kydanie - ved to by sme museli nadavat alebo co..a take tu od nikoho nevidim,tak neviem ci som slepa alebo co....a nikoho tu nepresviedcame, kazda si povie svoj nazor a skusenost, ktoru ma....co je na tom zle ak ma niekto iny nazor??? ved je demokracia... myslim si ze nik extra tu neriesi financie a ak si fotografov vyberame, tak ide skor o tu kvalitu, ale ked je az prehnana cena, tak clovek to tu rozobera a je to uplne normalne...a ked ani 950 eur je normalna cena tak ja som potom Madonna :-D :-D :-D
Odpovedať
zatial si tu svoj nazor vyjadrila ty, tak nepis ze "nikto tu nikoho nezvozil".. nikto okrem teba tu svoj nazor nenapisal a ja som svojim prispevkom nenarazala na teba, kedze som ten tvoj dotaz vobec necitala.. takze len tolko ti poviem..
Odpovedať
Tak podla mna: ak by som na to mala peniazky, tak dam tych 1000evracov za kameru... pretoze mi jeden pan vysvetlil rozdiel na nom osobitne. Toci svadby a ma dvojake ceny, lacnejsie a drahsie. Pretoze ma jednu mega super truper kameru a potom stoji video viac. a jednu ma profesionalnu, klasicku, s klasickym nahravanim zvuku.. a to potom stoji menej... Ja stale rozmyslam nad tou kamerou..mam kamosku, ta kameramana nemala a teraz to lutuje..ale zase urcite ma niekto z rodiny kameru a mohol by to natocit... aka taka spomienka bude a vela ludi si radsej pozrie pekne fotky ako 4,5hodinove video :-)
Odpovedať
no nenapisal lebo tu nik nie je :-D :-D :-D tym mojim hodnotenim som narazala skor vseobecne na to tvoje ze ci ta nejdeme zvozit..nevidim tu ziadnu babu-nevesticku, ktora by sa tak predtym chovala...a za tym si zas ja stojim a vyjadrenie svojho nazoru nie je zvozenie :-D
Odpovedať
a k tym tvojim 950€.. precitaj si este raz, co som napisala a potom sa snaz mi odpisovat k veci.. mojou primeranou sumou je tam totiz 400€.. takze neviem co ty tu narabas s 950 eurami..
Odpovedať
barborka, presne na to som narazala.. vidno, ze si chapava ;-)
Odpovedať
barborka to zalezi od toho ci mas rada video,alebo casto ho kukas,ci mas k nemu nejaky vztah....napr. ja az tak rada nekukam na seba, takze to video nepovazujem za dolezite :-D ...ale vies, rozhodni sa sama...ale je to pekne, casto kukam na videa zo svadieb a vidno na nich atmosku a jak sa hostia dobre zabavali..takze da sa nad tym porozmyslat
Odpovedať
halooo, venujme sa radsej teme lebo nas odtialto vyšmaria :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
biela.ruza - ved ano, preto som este nie na 100% rozhodnuta :-) esteze mam tolko casu :-D na rozmyslenie..
Odpovedať
no ved ja sa venujem - pisala som ti nazor o kameramanoch :-D hej mas, ale je to aj zle v niecom...teda aspon u mna - som nerozhodna v takychto veciach a urcite do buduceho roka pozmenim nejake veci :-D :-D :-D je este kopec casu, skor si tym rozmyslanim moze clovek zlepsit naladu a potesit sa...uz sme sa tu o tom bavili 8-)
Odpovedať
barborka, nemusis sa nikam ponahlat.. casu do svadby je dost.. ale so salou by som si svihla a aj s kostolom/matrikou, pokial to planujete mat v meste.. my, co sme si zistovali, tak je riadny naval na kostoly.. o matriakch neviem.. takze tie dolezite veci si zarezervujte cim skor a potom mate kopec casu na drobnosti ;-)
Odpovedať
ano, ja mam nazory podla hladiny hormonov :-) ešte že o vymene zenicha som este nerozmyslala :-) to by som si dala teda :-)
Odpovedať
basi, tak aspon v tom mame jasno :-D takze si asi podobna ako ja s tymi nazormi na taketo vecicky..ale inak ked si das zalezat na fotkach / s vyberanim, kvalitou, pracou,financiami / tak mozno stoji za to objednat si i video, hm? ;-)
Odpovedať
matriku mi potvrdi az na zaciatku decembra, vtedy sa na matrikach schvaluju sobasne soboty . . . takze dovtedy mam kopu casu na rozmyslenie.. len je tu velmi malo tem o matrikach v Ba, napr som pocula ze aj v Podunajskych Biskupiciach je pekna sien sobasna, ale nikto tu o tom nepisal... nevadi, teraz si uzijem leto (v práci samozrejme) a potom to zacne :-D
Odpovedať
basi cooooo? treba ist na matriku uz v decembri? ufff tak skoro? :-.
Odpovedať
no to video to bude este na uvazovanie.. lebo peniazkov nemame nazvys, tak uvidim... mozno dovtedy vahram to lotto :-)
Odpovedať
no ja neviem ci je to skoro, ked mam svadbu v marci... a viem, ze ak by som to chcela v starom neste u nas, tak to tam byva vselijake.. aj kvoli casu obradu, nakolko hostina bude mimo Ba, tak aby sme neprisli o 20.00 ku svadobnemu stolu... to chcem rezervovat... myslis ze to je skoro ist v decembri to zajednat?
Odpovedať
aha peniazky...vies nasi by mi zaplatili celu svadbu,lebo zrejme je v tom aj nejaka tradicia a peniazkov maju dost..ale my si to hradime sami, teda vacsinu, nechcem ich zas urazit nahodou, takze nieco zrejme necham aj na nich :-N ale tiez na to pozeram, lebo nexcem priatelovi robit velke ucty, ja ani nie som moc v tom narocna alebo ze si kupujem furt nejake blbosti, myslim vzdy na to ako si urobit radost a zaroven rozumne minut ;-) no a ta matrika...praveze neviem kedy dopredu ist...niekto mi vravel ze staci 3 tyzdne pred...tak ten december je ale dost :-D vies lebo co ak bude termin obsadeny potom? no mas to tie 3 mesiace dopredu...hej sice BA, ale i marec, to je pekny mesiac na svadbicku :-) vies asi v kazdom meste je to ine s tym ze kolko treba dopredu prist
Odpovedať
no...takto to mame aj my.. mne platia nasi a frajer asi sam zatial to tak vyzera..tak aj preto nechcem zbytocne vymyslat...
Odpovedať
Profilova fotka
tanicka_photo - tých neustále spomínaných 950 eur je kvoli kameramanovi, ktorého som spomínala včera, ale keby som vedela, že sa to tu bude rozoberať takým štýlom, tak radšej sa na nič nepýtam. :-x Nakoniec sme našli kameramana v rovnakej kvalite, ale z čiech a za lepšiu cenu, tak ak by ste niekto chceli kontakt, rada pošlem :) PS: keď je niekto ochotný dať za jedného kameramana 500 eur, tak potom je normálne že keď sú 2 tak si vypýtajú 950, neviem si predstaviť dvoch za cenu do 500 eur... :)
Odpovedať
Profilova fotka
biela.ruza a kedy plánujete svadbičku? :) Poprípade sa možeš informovať ako rýchlo sa im plnia termíny, pokiaľ nemáte nejaký ten magický žiadaný termín, tak myslím mesiac dopredu by mohol stačiť :)
Odpovedať
wera ano ja som toho tvojho spomenula,lebo to bol len priklad :-D a co je magicke? :-D no ted je to akurat rok - teda dnes co by som xcela svadbu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ono aj nám sa tá suma zdala vysoká, hoci za dvoch to nie je veľa, ale zase popravde - koľko krát si to dvd pozriem, že? :) nooo sú také tie obľúbené dátumy - 14.2., 20.11.2011, ... tie sú povačšinou vždy obsadené hneď ak sa jedná o sobotu.. :) nooo ak by bolo po mojom, už som mesiac PANI, povodný termín bol 5.6.2010, ale nový a pevný je 7.5.2011 :-D
Odpovedať
7.5 je pekny datum...a to je sobota?
Odpovedať
Profilova fotka
hej je to sobota, v ten deň máme akurát 4. výročie :-)
Odpovedať
aj my sme chceli svadbu na naše výročie, ale budúci rok vychádza na pondelok.. a drahý sa vraj:"a v pondelok byť nemôže?" :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?