Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ok baby musím ja ísť do práce tak sa tu majte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej baby ďakujem, ja som sa do nich úplne zamilovala, dúfam mi budú dobré :-)
Odpovedať
ale su kraasne, sa mi na nich paci ze nie su take farbou snehove 8-) juuj brala by som
Odpovedať
Profilova fotka
veď práve to sa aj mne páči, snehovo biela farba by na mne vyzerala strašne a aj ženícha by som chcela do krémova ladiť :-)
Odpovedať
wera ja nie som tip na bielu...hm mozno by bolo lepsie dat inu farbu...alebo komplet saty,ked ja fakt neviem kto by mi tak vhodne poradil... inak baby pred casom sme hovorili o tej materskej, mna by este zaujimalo - rata sa aj pracovna zmluva na dohodu do toho dochodkoveho systemu a potom na vypocitanie vyssej materskej? alebo len skrateny a hlavny uvazok?
Odpovedať
na dohodu- to sa ti nepocita do nicoho...robim mzdovu uctovnicku ;-) ... ja som si pocitala a budem mat vyssi rodicovky prispevok nez samotnu matersku...mam totiz iba cast platu na papiery..
Odpovedať
aha tak to sa mi teda neoplati sa tam dret ked z toho nebudem mat nic
Odpovedať
Profilova fotka
barbora: a keby si ruza dobrovolne doplacala vyssie odvody, tak by to nepomohlo?
Odpovedať
Ahojte baby. Dnes som bola skusat svadobne satky :-) A mozem vam odporucat je to vyborny pocit! x-) Bola som prvykrat. A prisla som na to ze mi sedia vsetky saty .. neviem ci nie som narocna ale naozaj nemala som problem ani s jednymi a to som ich skusala dost. Uz si len vybrat... x-) Neviem sa teraz rozhodnut ci si mam saty kupit alebo poziciat zo salonu. Lebo k satam davaju aj kopec dalsich veci a vsetko je v cene siat. Aj vo vasich mestach je to tak?
Odpovedať
podla toho v ktorom salone, ale skôr nedajú ako dajú. :-D takže to máš šťastie. iný kraj, iné podmienky.
Odpovedať
nemame tu vela salonov,asi len dva ale v jednom z nich bola pred nedavno akcia, za 200ecok si mala svadobne saty a vsetko k tomu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
no nekúp to :-D
Odpovedať
hainy gratulujem, som rada ze sa ti vsetky pacili :-)
Odpovedať
biela.ruza, o tej vyssom rod. prispevku pisali raz v hosp. novinach, ze kto ma nan narok. Viem, ze tam spominali, ze aj nezamestnana, ked si plati sama mes. odvod, tak ma narok. Tak asi to tak jej aj ked pracujes na dohodu, ak si sama platis odvod do soc.poist.
Odpovedať
sinov- ja som sa bola na toto pytat na socialke. a pani mi povedala, ze dobrovolne platenie odvodou sa oplati SZCO. a na mne to vysvetlila nasledovne : minimalne by som si musela platit 100eur mesacne a z toho 50% mi budu davat kazdy mesiac ku materskej..takze mi odporucila radsej setrit.. v podstate to ma vyznam, lebo ked szco si to platia, tak maju istotu, ze nech sa hocico stane, v kazdom pripade (Pn...) budu nieco dostavat.. na hlavu je to v tomto state..
Odpovedať
Profilova fotka
no zbohom. este vacsi chaos ako som si myslela. esteze som obycajny zamestnanec
Odpovedať
ako sa dnes mavate? :-)
Odpovedať
mna nasrdil jeden debil debilný ráno, keď mi nedal prednosť!!! Našťastie sa nič nestalo. 8-) a ty ako Ružicka? :-)
Odpovedať
akoze ste boli v autach? :-D no ja si tu lebedim a pocuvam vonku vtaky cvirikat :-N
Odpovedať
no, v autach... aj ja by som pocuvala, ale u nas tu žiadne nie sú v robote, asi sme velmi vysoko :-D
Odpovedať
mas nieco nove ohladne siat? ;-)
Odpovedať
ano, ze druhy augustový som si na skusanie zobrala v druhej praci dovolenku :-D :-D a ty?
Odpovedať
no ja este pokukujem webovky,ze ci mi nieco nepadne do oka....inak co myslis ze kedy na chodenie do salonov je pravy cas? :-p inak mi je tu hrozne, sak mam alergiu a cele leto takto trpiiiiim....smrkam a kycham kazdu chvilku...vies si predstavit jak mi to prekaza v normalnej cinnosti bleeee :-D
Odpovedať
viem, ja kycham kazde ráno :-) nooo, ja chcem v tom auguste ,,ocekovať´´ salony, ponuku, mam vybratych 6salonov do ktorých chcem ist a o ktorych viem, ze maju aj xxl... ale podla mna s adaju saty zmaknut aj tri tyzdne pred svadbou . . ale to riskovat nechcem, lebo chcem mat takeeeeeeeeeeto kraaaaaasne šaty :-D
Odpovedať
to je dnes blbí deň ]-( mi jedna šťanda ráno vynadala, mladšia odo mňa, a normal vynadala a ešte aj za to za čo som v konečnom dôsledku vôbec nemohla. potom sa síce prišla ospravedlniť keď jej to asi dokleplo, ale aj tak mi pokazila náladu. a to tu ešte dnes musím aj čučať v tom teple do piatej poobede ]-( ]-( mám náladu pod psa :-S
Odpovedať
basi a salony online si teda uz nebrala do uvahy? maruska a za co ti vynadala? :-o
Odpovedať
fakturantka vystavila zle faktúru a mne vynadala
Odpovedať
jo to milujem ked akoze pravda je na ich strane :-D mne sa zas minule kurierska sluzba snazila nahovorit ze na obale nemali napisane pokyny co robit s balickom a pritom ho mam este stale doma a kukam nan ze je to tam, ale silou mocou - ze nie nic tam nebolo :-D
Odpovedať
Ludia su prihoreti, mne zasa kazdy mesiac volaju ludia ze maju malu vyplatu a pritom ja iba spracujem podla podkladov vyplaty... no ja som pokukala saty cez net, do niektorych som pisala, ci maju xxl aj ine modely ako na nete, a ked napisali ze ano, tak som si pridala do zoznamu :-) a niektore albumy tu z Ms mi tiez pomohli, ze mam predstavu..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?