Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Tak taketo poznam, aj korkovne aj servitkove, v niektorych restikach ci kulturnych domoch to praktizuju s radostou, uz som sa stretla aj s tym ze jeden KD to prestal robit potom co dostali dost mastnu pokutu za nezakonne obohacovanie sa. A baby ako trávite tento víkend? Ja som sama doma, ale zato som zbehla na dosť veľa nákupov a len z drogerky som išla s batohom na chrbte a dvomi plnymi igelitkami, tak som to musela zaniest domov a nanovo sa vratit do mesta nakupit potraviny a vysavac. A kedze som sama doma tak som vyuzila ten klud a upratala cely byt, poprala a uz ma caka len zehlenie, ale to az poschne pradlo, cize zajtra. No nic musela som sa niekde vystazovat.
Uz by som si kupila aj nieco k svadbe, aspon nejaku drobnost, ale nic ma nenapada... tak poradte nejaku drobnostku co sa da skladovat az do buduceho roku3. júl 2010no ja som uz spominala ze mam mensiu svadbu cize nemam tak vela priprav ako vy baby moje
..akoze ja mam viacero dilem a asi sa rozhodnem definitvne az ked bude ten datum trocha aktualnejsi...
nexce sa mi ted v horku najma chodit skusat saty..ci dalo sa?
...ale zas dneska akurat mi zacala vrtat v hlave ta matrika...rozmyslam nad inym uradom, teda aj mestom...teda konkretne som stale nan myslela kvoli peknemu prostrediu na fotky a symbolike,no a ked toto vystrelilo ze jedine soboty, rozmyslam ze by som tam sla fotit a na urad a potom na hostinu zas domov...neviem ted
zas mam nad cim premyslat
3. júl 2010aa, tak zase ani my nebudeme mať nejakú veľkú svadbu, ale veľmi ma tie prípravy bavia
nooo toho skúšania šiat v takomto počasí som sa obávala aj ja, ale v salóne mali príjemne, tak to nebolo vôbec strašné
nakoniec sme prišli na to, že spodničku nepotrebujem, teda ani v tom som sa pariť nemusela
a takú vonkajšiu záhradnú svadbu si nechcela? v júli by aj počasie malo byť stabilnejšie a menší predpoklad dažďov
3. júl 2010caute baby tak ja som dnes bola na nakupoch, aj ked som to neplanovala, kupila som si topanocky n sesterkinu svadbu, ale hned som si povedala, ze uz ich hned vyuzijem aj na svoju svadbu, aspon budu vyskusane a hlavne su take ako som dlho zhanala, tanecne nieco podobne ako maju tanecnicky latina, tak sa tesim
4. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
a kto urobi tu predstavu mne?