Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ach, ja som dnes taká šťastná x-) podarilo sa mi spojiť s babou, ktorej účes sa mi neskutočne páči.. bola taká milá a dnes mi poslala fotky účesu z každej strany :-) a ešte aj popis "výroby" x-) len som zvedavá, či mi tu u nás bude niekto, čo mi také niečo podobné stvorí =-)
ja kedze kratsie, stale neviem co s nimi..a som si ista ze vlasy mi idu jedine do tvare, takze...neviem ci nakoniec mi to len kadernicka nejako speci nevyfuka =-) neporadis nieco s nimi?
;-) Kytica veru hej ze okolo 50 eur. Moj brat sa zenil minuly rok v NmnV a nevestina kytica stala 55 eur, biele ruze. Ja rozmyslam na krystalovej kytici - z krystalikov a tak......urobim si sama.
ruza: celkom tomu nerozumie, lebo nie som kvetinarka a mam to len z pocutia. ale vraj je to take drahe aj preto, ze tie kvetinky treba specialne upravit a uviazat, aby ti co najdlhsie vydrzali svieze.
Mne by sa velmi pacila aj kyticka len z amarylisov, ale tiez sa bojim, ze do vecera nevydrzi a chcipne.. Ale pre mna ruze a do toho nejake orchidey, myslim bude tiez super :)
myslim, ze v tom, ze vacsina svadieb byva v lete a foti sa vela vonku. tak aby to ta kyticka prezila v co najlepsom stave. ale ako hovorim, nevyznam sa v kvetinkach. :-)
inak este ohladne vlasov...je aj predlzovanie vlasov..alebo ze spravia mi cop a do toho zamontuju gulu alebo vrkoce priceskove..ale proste hentaka vycesana to nie som ja :-D
áno, kvietky sa musia námačať do voľačoho, pretože ak je vonku fak 20-30 stupňov, tak je to pre ne veľká záťaž, hoci ich budeš dávať aj každé dve hodiny do vody.. keď máš kvety doma, tak sú šupnuté vo vodičke non-stop, tak jasné, že sú pekné, no svadobná kytička fakt dostane zabrať!
Ahojte buduce nevesty, chcela som sa spytat kedy je dobre vybavovat vsetky veci kostol, salu a tak... mi sme sa len teraz zasnubili a chceme mat svadbu v r 2011 no a asi v lete lebo mam skolu a skusky do juna. ???
Ja ani neviem co treba vybavit :-o :-S
no vies simca ale ja som hovorila o sebe...najprv fotenie kratsie, potom 20 minutovy obrad a posedenie kde ich uz nebudem potrebovat...tak jake hodiny na slnku? :-D
dracica vitaj...ty si z pezinku? to je blizo mna ;-) tiez mam svadbu v lete po skuskach :-D no vsetko zalezi od toho ze svadbu v ktory mesiac mas, v akom velkom emste, na akom frekventovanom mieste...aby ti datum neobsadili :-) par mesiacov pred tym treba ist kvoli datumu na urady,kostoly....ted je este skoro :-N
no keďže to plánujete takto skoro, tak vás nič netlačí :-) v prvom rade treba rezervovať fotografa a kameramana, ak teda chcete nejakých so zvučným menom, pretože tí sú rýchlo rozchytaní.. môžete sa ísť informovať do sály kde to chcete, tam vás buď objednajú alebo usmernia, že od kedy berú objednávky.. na kostol je čas, tam sa väčšinou rezervuje max. 6 mesiacov dopredu..