Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
A mne sa kaly tiez nepacia ... teda mozu byt pekne ale kyticu si z nich predstavit neviem ..
Odpovedať
ja som kedysi dávno chcela kaly, ale už sa ani mne nepáčia.. no a čo vydrží v lete?? ťažko povedať :-D
Odpovedať
no ale sak jeden den vydrzia, nie?
Odpovedať
no tak ak sa budeme fotiť okolo obeda a vonku bude okolo 30 stupňov, tak kytička bude v kostole vyzerať hrozne.. a to asi každá..
Odpovedať
tak urobit dve :-p
Odpovedať
no a za kytice dám 100€..
Odpovedať
co? jedna stoji az 50 euro? :-o
Odpovedať
treba rátať s 50€.. radšej.. aby som potom nebola v šoku
Odpovedať
ufff ale cim sa to tak dviha? mama ked si dava robit kyticky na blahozelanie stoji ju to nejakych 10 eur
Odpovedať
ach, ja som dnes taká šťastná x-) podarilo sa mi spojiť s babou, ktorej účes sa mi neskutočne páči.. bola taká milá a dnes mi poslala fotky účesu z každej strany :-) a ešte aj popis "výroby" x-) len som zvedavá, či mi tu u nás bude niekto, čo mi také niečo podobné stvorí =-)
Odpovedať
simca super...a mozem vediet aky to je? ]-(
Odpovedať
to je taký veľmi krásny :-D taká veľká guľa vzadu a také vrkoče popreplietané a tak.. veľmi pekný x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
hmmm ja ked pozeram pre seba, tak neviem..vsetky nevesty tu maju vlasy dohora, co nexcem 8-(
Odpovedať
ja chcem určite vyčesané, lebo mám dlhánske vlasy a bude sa z nich dať niečo pekné stvoriť :-) a po svadbe asi šmik-šmik dole vlásky moje krásne :-D
Odpovedať
ja kedze kratsie, stale neviem co s nimi..a som si ista ze vlasy mi idu jedine do tvare, takze...neviem ci nakoniec mi to len kadernicka nejako speci nevyfuka =-) neporadis nieco s nimi?
Odpovedať
myslím, že nie som kompetentná radiť ohľadom vlasov, keďže ani s tými vlastnými si neviem dať rady :-D
Odpovedať
:-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Kytica veru hej ze okolo 50 eur. Moj brat sa zenil minuly rok v NmnV a nevestina kytica stala 55 eur, biele ruze. Ja rozmyslam na krystalovej kytici - z krystalikov a tak......urobim si sama.
Odpovedať
no ja za to urcite tak vela nedam..ale zalezi aj od kvetov a kolko caciek tam xces...urcite su aj lepsie ceny teda normalne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ruza: celkom tomu nerozumie, lebo nie som kvetinarka a mam to len z pocutia. ale vraj je to take drahe aj preto, ze tie kvetinky treba specialne upravit a uviazat, aby ti co najdlhsie vydrzali svieze.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa velmi pacila aj kyticka len z amarylisov, ale tiez sa bojim, ze do vecera nevydrzi a chcipne.. Ale pre mna ruze a do toho nejake orchidey, myslim bude tiez super :)
Odpovedať
no neviem..ked aj donesieme domov nejake kyticky, su pekne a dlhe dni...tak kde je problem aby boli pekne jedno poobedie? 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze v tom, ze vacsina svadieb byva v lete a foti sa vela vonku. tak aby to ta kyticka prezila v co najlepsom stave. ale ako hovorim, nevyznam sa v kvetinkach. :-)
Odpovedať
inak este ohladne vlasov...je aj predlzovanie vlasov..alebo ze spravia mi cop a do toho zamontuju gulu alebo vrkoce priceskove..ale proste hentaka vycesana to nie som ja :-D
Odpovedať
áno, kvietky sa musia námačať do voľačoho, pretože ak je vonku fak 20-30 stupňov, tak je to pre ne veľká záťaž, hoci ich budeš dávať aj každé dve hodiny do vody.. keď máš kvety doma, tak sú šupnuté vo vodičke non-stop, tak jasné, že sú pekné, no svadobná kytička fakt dostane zabrať!
Odpovedať
Ahojte buduce nevesty, chcela som sa spytat kedy je dobre vybavovat vsetky veci kostol, salu a tak... mi sme sa len teraz zasnubili a chceme mat svadbu v r 2011 no a asi v lete lebo mam skolu a skusky do juna. ??? Ja ani neviem co treba vybavit :-o :-S
Odpovedať
Profilova fotka
to ani ja :-D
Odpovedať
iviapeto : ani ty nevies kedy budes mat svadbu??
Odpovedať
no vies simca ale ja som hovorila o sebe...najprv fotenie kratsie, potom 20 minutovy obrad a posedenie kde ich uz nebudem potrebovat...tak jake hodiny na slnku? :-D dracica vitaj...ty si z pezinku? to je blizo mna ;-) tiez mam svadbu v lete po skuskach :-D no vsetko zalezi od toho ze svadbu v ktory mesiac mas, v akom velkom emste, na akom frekventovanom mieste...aby ti datum neobsadili :-) par mesiacov pred tym treba ist kvoli datumu na urady,kostoly....ted je este skoro :-N
Odpovedať
no keďže to plánujete takto skoro, tak vás nič netlačí :-) v prvom rade treba rezervovať fotografa a kameramana, ak teda chcete nejakých so zvučným menom, pretože tí sú rýchlo rozchytaní.. môžete sa ísť informovať do sály kde to chcete, tam vás buď objednajú alebo usmernia, že od kedy berú objednávky.. na kostol je čas, tam sa väčšinou rezervuje max. 6 mesiacov dopredu..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?