Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
maruska Ja od nich nic nepytam. To by som si ani nedovolila! Ja som za nimi prisla a povedala ze bude svadba a ze si ju budeme platit sami lebo tiez viem ake maju vydavky na ine veci. No ale oni o tom nechceli ani pocut! Proste povedali ze za rok na to nasetria a ze by sa hanbili keby sme si svadbu platili sami. To je vsetko! Koniec tejto teme!
Odpovedať
pripajam sa ku kacennnke....hainy opat sa mylis,nie vsetci su tu taki, ze rodicia nemaju peniaze na svadbu...konkretne nasi maju ale ja si xcem platit sama :-)
Odpovedať
maruska24 : tu v BA by si to asi nedovolila tolko ludi pozvat 180 hm...to je dost :-D
Odpovedať
bože, baby, čítajte najskôr predchádzajúce príspevky a potom reagujte 8-( fakt niektoré komentáre sú neprimerané tomu čo bolo písané..
Odpovedať
A baby tie co mate menej ludi tak koho ste pozyvali? Len surodencov s rodinami alebo aj sesternice a tety?
Odpovedať
Profilova fotka
Hainy budeme mat cca 40 ludi, zmensovali sme pocet kde sa dalo :)
Odpovedať
h.a.i.n.y : konkretne ja musim pozyvat aj tety ujov a bratrancov a sestranice :(
Odpovedať
simcab Suhlasim co si napisala ;-) wera Ved to mi nejde do hlavy ze ako sa to da zmensit? Z tvojej strany 20 a z priatelov tiez 20? Pozves jednu sesternicu a druhu nie?
Odpovedať
zavisi aj to ze kolko mas z akej strany ludi napr. z priatelovej strany je len 10 ludi to je cela jeho rodina
Odpovedať
dracica A ty mas kolko ludi? Takze priatel pozyva len najblizsiu rodinu?
Odpovedať
hainy, my sme sa nevedeli zhodnúť na počte, na tom koho pozvať a koho nie, tak sme to zredukovali len na najužšiu rodinu.. neviem si ani predstaviť koho z kamarátov by sme pozvali.. pretože keď ideme von, tak je nás okolo 20 a koho nepozvem?? plus nejakí "starí" kamaráti, ktorých by som tam chcela mať.. to sa fakt nedá pri našich možnostiach.. pre kamarátov ale spravíme nejakú garden party, aby aj oni mali niečo z našej svadby x-)
Odpovedať
nie najblizsiu ale to je vsetko uz on viacej ludi nema napr. otca nema... takze z jeho strany nikto... len z maminej. preto je to 10 ludi. a ja mam zase 30 ludi a to su vsetky tety a ujovia a bratranci...sestranice, surodenci a rodicia...krsny rodicia
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mam vacsiu rodinu, takze budem mat len 5 kamosiek s polovickami a priatel to ma naopak. viac kamosov a menej rodiny. :-)
Odpovedať
U nas je ten ,,problem" ze v mojej rodine uz su vsetci bratranci a sesternice povydavane a maju deti ... tak potom sa ten pocet rapidne zvysuje ...
Odpovedať
jaaaj tak to potom je jasne ja zase mam vsetkych slobodnych teda v poctate pubertakov a deti... takze neni to az take... tak ste mali pozvat len ujov a tety a ich deti nie...teda uzsiu rodinu...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme skor mali problem s tym, ze mame velmi vela kamaratov. sme sa zapotili pritom skrtani. :-D
Odpovedať
aha, a ešte ktej rodine.. tak naša rodina sa nejako nestretáva, tak si myslím, že by bolo sprosté keby som ja mala 10 hostí a drahý 60.. každý si spraví podľa seba, a ja to hovorím za seba, že by mi to bolo blbé.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dracica Ale tak vies to je tazke povedat ze: ,,tak deti nechajte doma a pridte len vy" .. tak sa nas..u a povedia ze nepridu ani oni ... :-D Ale ved nakoniec moze byt este aj tak ze deti so sebou ani nezoberu .. ale tak to je tazke takto dopredu hovorit .. A baby kedy budete rozdavat svadobne oznamenia? My mame svadbu v auguste a dufam ze polka ludi nebude akurat vtedy na dovolenke :-N
Odpovedať
my budeme mať svadbu asi 30.júla (dúfam!!!), tak oznámenia pošleme v máji
Odpovedať
ja poslem asi tak 2 tyzdne pred svadbou
Odpovedať
Baby a koho budete mat za svedkov?
Odpovedať
no to je otázka.. chcela som mať moju veľmi dobrú kamarátku, aj ju teda chcem.. a ak to nevýjde, tak pôjde brat
Odpovedať
ja budem mat najlepsiu kamaratku
Odpovedať
Profilova fotka
Maruska, ja poznam pory co to vyriesili takto s tortou: opytali sa niekeho aby in darovali toru ako svadobny dar - aj si ju vybrali a tak, aby ju potom mohli krajat a pod. Ze brat alebpo sestra toho co sa vydava/zeni. Ja mam spoluziacku co pecie torty, ale byva v NmNv. Chces kontakt? Asi aj mne bude piect, ale este o tom nevie :o) Ma aj vela fotiek na FB. :o)
Odpovedať
ladyjh daj do IP, kontakt nikdy nie je na zahodenie :-) ja naj kamošku za svedka simcab, práve dnes som pozerala na termín 30. júl a pozdáva sa mi, kvôli zmene dokladov, nakolko chceme ísť na dovču potom ešte. a to som si dnes preštudovala že po svadbe treba nahlásiť do 8 dní zmenu údajov do poisťovne, vodičák, občiansky, pas, banka a proste všade, takže na to vypatlám aj 5 dní dovolenky.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat za svedka sestru a drahy brata :-) nasi rodicia strasne chceli aby isli nasej malej za krstnych rodicov ale to sme chceli kamaratov takze so surodencami sme to vyriesili takto ;-)
Odpovedať
A aku ulohu maju svedkovia? Okrem toho ze v kostole budu sediet za nami? :-D
Odpovedať
nedrzi jeden z nich prstene nahodou? :-D ...a zrejme aj pripitok potom na hostine
Odpovedať
žiadne špeciálne povinnosti nemajú.. len sa podpíšu do tej zápisnice či čo to je o uzavretí manželstva..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?