Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
wera zdielame spolocny nazor
len my s tymi prstenmi ach jaj ...asi kupovat nie my objednat lebo moj prstek cislo 48 nezozenieme a navyse stale nevieme ci cisto zlate alebo kombinacia s bielym zlatom ci obycajne ale pre mna s kamienkom ..stale pozerame aj na nete aj v par obchodoch sme boli len tak ale nic absolutne nic nas nezaujalo tak ze by sme to chceli mat na ruke cely zivot ...a nevieme ci si dame dovnutra vyryt mena s datumom alebo nie... fotografa mame lacnejsieho sice ale robi krasne fotky aj netypicke,je mily a zlaty dobre sa s nim komunikuje a nie je problem sa dohodnut na tom presne ake foto chcem ... nad tym kameramanom no uvidime stvrtok mu mam volat co a ako s datumom ...ak nie budeme mat lacnejsieho sice ale jeho praca je taka proste fajn praca pekne dvd robi zopar sme ich uz videli ale zase viem ze su aj lepsie a to ma stve ...
10. júl 2010tiež sme mali blbý kolektív na strednej, ale boli sme taká malá skupinka troch báb a spolu sme sa zabavili. poháre sme mali tiež na stužkovej s vygravírovaným menom. Pekná pamiatka, ale už mi na ňu sadá kopa prachu.
na svadbu už poháre mám, ale to je asi tak všetko zatiaľHneď sa mi zapáčili keď som ich náhodou videla, sú obyčajné, ručne vyrobená výzdoba na nich a vygravírované holúbky s obrúčkami. Vyšli ma 15 € (pár)
10. júl 2010trdielko, my takisto budeme musieť dať robiť na mieru, nakoľko mám tiež malý prštek
my sme sa zhodli na zlate bielom, nejaké tie kamienky, ale tiež presne ešte nevieme... mená by sme dovnútra dali a pre môjho drahého aj dátum, nech si spomenie na výročie
keď sa vám práca fotografa páči, tak to je hlavné - či už je lacnejší, alebo drahší
a kedy pred svadbou plánujete kupovať prstene? ja nemám potuchy, pôvodný plán bol, že si ich kúpime k vianociam, je to predsa suma riadna, no ale neviem - 5 mesiacov vopred nie je veľa?
10. júl 2010- Sponzor fóra
no veru, aj som dostala riadnu paniku, keď som čítala čo všetko tu už baby majú. Kočky teraz som sa zahľadela na krásne svadobné torty čo sú na nete. Nádhera, už mi slinky tečú
. Ale to by som mala riešiť asi medzi poslednými vecami
no nič bude večer vážna debata s mojím drahým a od pondelka obvolávam reštiky a behnem na matriku a za svojím známym farárkom.
10. júl 2010no veď práve, termíny na rok 2011 sa už míňajú a nechcem aby sa mi stalo to, že si budem musieť hľadať napríklad iný kostol, lebo ten v ktorom sa chcem vydávať už bude obsadený na termín. Včera drahý volal svoju známemu DJ-ovi ako je na tom a povedal, voľné temíny na máj už nemá.
mrzí nás to, lebo sme ho chceli ale sľúbil, že ak by sa uvoľnil tak zavolá, v čo nedúfam.
10. júl 2010wera, teraz pozerám tvoj album na úvode stránky, pýtaš sa kde zohnať stôl v tvare srdca. Ja ho budem mať tiež a našťastie je v našom meste u svadobnej organizátorky tá ho prenajíma. daj si stránku ceremony.sk tam ten stôl nájdeš.
10. júl 2010Neni zač rada pomôžem, je to krásny stôl v tvare srdiečka a to sa mi páči že celý je len pre teba a tvoju polovičku a je oveľa väčší ako klasický stôl ktorý budú mať vaši rodičia vedľa vás. Čiže dosť miesta na nejakú tú ikebanu, kvety, pitie a taniere. Tá firma ceremony ti k nemu v pohode dodá aj ten vrstvový obrus či sukna na stôl sa tomu hovorí čo visí k zemi.
10. júl 2010luna je fakt krásny, teda pokiaľ vyzerá tak ako ten čo mám v albume
pýtala som sa aj na tie banketové sukne (tak sa tomu tuším vraví), požičajú aj s tým
My sme sa pre ten stôl rozhodli pre to, lebo nemôžeme mať klasický hlavný stôl kde sú rodičia oboch mladomanželov a toto je skvelý kompromis
10. júl 2010ruzicka nie je to skoro pre nas pretoze datum 11.6.2011 uz jedna nevesta chce v tom kostole a takze sa musime dohodnut na case my chceme sobas o 15-tej hodine ...a neviem ci uz ona bola a na kolku si dala a navyse nebyvame v mieste svadby a ako to je s pripravou na cirkevny sobas tiez nevieme a potrebujeme od pana farara info zato ideme tieto veci vybavit
a navyse nemame vzdy cas byt tam cez tyzden v pracovnom case ...
co sa tyka obrucok aj my chceli ako vianocny darcek najskor ale potom som dostala jeden dobry tip ... na valentina cize na nase vyrocie zasnub byva v NR svadobny veltrh a tam aj zlavy byvaju vraj dobre na obrucky takze tam urcite pojdeme pozriet a ked nie tak si kupime v zlatnictve popozerame ved len v LV je ich zo 15 urcite a v NR ich je urcite aj 3x viac10. júl 2010tak včera večer konečne prebehla debata s mojím drahým. A už vieme kde začať, bola s ním síce ťažká reč ale už som zistila prečo nie je taký zhovorčivý čo sa svadby týka. Trápil sa kvôli peniazom, myslel si že túžim po rozprávkovej svadbe ktorú si nemôžeme dovoliť
pekne sme si to vydiskutovali, že peňaží nikdy nebude dosť ani teraz ani potom, ale kebyže mám čakať len dostatok peňazí tak sa nikdy nevydám.
jasne som mu povedala, že budeme šetriť kde sa dá a to na čo nemáme tak na svadbe nebude... Už sa aj ukľudnil a hneď mal návrh na miestnosť ktorú už zajtra ideme pozrieť a vyzerá to tak že buď nám ju prenajmú za minimum alebo zadarmo. Ževraj na revanš či čo. Dokonca nám večer volal DJ naspäť, že si pre nás nájde čas a bude asi voľný o rok, sú dobrí kamoši takže ten s cenou pôjde tiež na minimum
. Tak už je drahý spokojnejší aj kľudnejší a ja konečne môžem začať konať!!!
11. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to na stuzkovej sa davali i pohare?