Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
Ahojte dievčata....rozhodla som sa, že sa k vam pridam ak môžem....My planujeme svadbu v roku 2011 a mesiac nieje este na 100% ale asi jun...začiatok juna....tešim sa...lebo mi to trvalo dopracovat sa k mesiacu s mojim drahym
on je stych ludi čo sa nepotrebuje ponahlat ani nic...a ja sa nemozem dočkat...takze je najvyšši čas začat s pripravami....este nemame absolutne nic ale ako na vas pozeram vy ste uz v plnom prude....ale už to idem rozbiehať....
musim....aj ked som svadbu este nechystala a este neviem milion veci o tom ale verim ze sa do toho dostanem
))) tak ked vam to nebude vadit pridam sa k vam a budem sa delit s vami o mojich krokoch v priprave....
)) pekny a slnečny den vam prajem
11. júl 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
biela.ruza, máš aspoň o kopu starostí menej, lebo čím viac ľudí tým viac chutí a starostí
Inak aj z mojej strany rátam do tých 20 ľudí. Budú len tí s ktorými sa stretávam pravidelne a rada. Moji rodičia sú rozvedení, takže z otcovej strany som nikoho nevidela hádam aj 10 rokov, takže od nich nikoho len zo slušnosti pošlem oznámenie bez pozvánky a hotovo. To skôr môj drahý má rodinku riadne veľkú. Majú sa radi a každý víkend sa u nás niekto prestieda takže od nich bude toho dosť
ale s tým si skôr budú robiť starosti moji budúci svokrovci, lebo dohoda je že každý platí za svojich.
ozaj morenka, vitaj medzi nami!!!!11. júl 2010morenka vitaj medzi nami dievcatami
luna z mojej strany mam na svadbu pozvanych 13 ludi a zvysok je snubencova strana=55ludi bude na svadbe aj s nami tromi uz to ratam
akurat dnes sme pocitali-urcovali rozpocet si no uvidime ako co zvladneme realne som si myslela ze peniazkov na svadbu bude viac budeme sa musiet zmestit nejako nebudem robit nejake opatrenia teraz lebo viem co nechceme mat na svadbe take zbytocnosti ale pocitala som si radsej viac na saty +kozmetika,uces,nechtiky takze zrejme budem musiet obehat nieco a mat lacnejsie satocky uvidime ideme do Polska mozno nieco obchytim
ja by som strasne velmi chcela mat take jednoduche satocky,mam ich aj v albume,ja nechcem byt ako torta ani nazberkane,ani precackane nic ... pozrite si ich mam uz v albume aj oznamenia-navrhy zatial ..uvidime co sa za tych 11 mesiacov zmeni ...
11. júl 2010morenka, vitaj! Ja tiez rozmyslam ako ty - svadbu by som mala aj zajtra! Mne ide hlavne o to ze sa s mojim berieme a zbytok - na tom nezalezi. Ale moj a svokra si zmysleli, ze sa bude robit velka party a hotovo! Ja by som bola aj za opekacku
.... ale svokra si to vydobila tym za ona tam chce mat s vojich hosti a ona za nich zaplati
tak nech si plati!
Ruza, ja som na matrike bola tiez, spytat sa ake dokumenty potrebujeme. Tak mi povedala a dodala, ze ziadny papier nemoze byt starsi ako 6 mesiacov.Tak musim ist znova!
12. júl 2010ufff, ani nestíham čítať, koľko sa tu toho popísalo
baby, máte nejaký prehľad o tom, čo potrebujeme všetko vybaviť k cirkevnému sobášu? Máme zajednaný kostol, farára.. Ale ževraj máme zájsť aj na matriku v dedine kde chceme sobáš, ale netuším čo tam máme priniesť, a hlavne kedy tam ísť (či stačí pár mesiacov pred svadbou)..
13. júl 2010
luna som rada ze uz mozes konat