Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
biela.ruza a ako to myslis ze doverovala fararovi ? on je tak divny v tom ze nema rad deti a tak odkedy je u nas uz vela ludi nechodi do kostola...aj jeho kazne su take ,,nudne,, ze stale to iste hovori a nikto tomu nerozumie a tak... preto som chcela ze v TT to bude a rozmyslam ze...bude problem z odvozom a budem musiet minat peniaze na autobus no neviem... :-| :-(
Odpovedať
vies no...v taky dolezity krok je dolezite mat naokolo blizkych ludi, ktorych mas rada a ktorym doverujes...proste mat i v nom doveru 8-) a tie busy su fakt take drahe? a oni nemaju vlastne auta??
Odpovedať
nemaju vlastne auta a ked uz tak pridu sa zabavat tak by pili a aj to ako by mala byt ,,povinnosti,, zenycha a nevesty aby sa o dopravu postaral ako sa doveziu na svadbu a domov. no niekde som citala ze to stoji cca 230 eur. ale ze byvaju aj sukromnici a tak...ze SAD je draha
Odpovedať
Profilova fotka
dracica, na matriku som isla lebo mi tak povadal farar. Ten povedal - chodte na matriku a oni vam daju tlacia ktore ja potrebujem k sobasu - . No matrike mi dali 'Ziadost o uzavretie manzelstva' formular a este pojdem neskor pre kopiu rodneho listu a tak (tusim prijimanie a birmovka - ze som bola). Vsade si pytaju poplatky - kolky. Asi aj farar si bude. A ohladne tych vankusov - na nasej slovensko-anglickej svadbe to bude tak, ze zenichov svedok/best man ich bude mat vo vacku a ked si ich farar vypyta, tak sa mu daju na tacku. Tu tacku farar ma. :-D
Odpovedať
lady ale to maze zvlastne..u nas by mi rok dopredu urcite nedali tlaciva na matrike
Odpovedať
Ahojte. Tak co dnes tu nikto nie je? :-)
Odpovedať
este je skoro ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
nie je skoro, veľa práce je :-) práve som rezervovala kapelu, juuj ako sa teším :-) len sa obávam - nechcú ani zálohu, ani zmluvu, aby mi v deň svadby nepovedali, že o ničom nevedeli :-o ale hrali na svadbe mojej veľmi dobrej kamarátke, a jej sestre a úplne bez problémov, skvelí sú, fakt zábavu vedia spraviť.. :-)
Odpovedať
wera a aku hudbu hraju?
Odpovedať
baby, chcem sa vas spytat to vybavujete len vy ? nemalo by to byt spolocne vybavovanie? buduci manzelia sa nezapajaju do priprav ?
Odpovedať
dracica...ten moj na take nie je...on si uziva ine veci...ale xce aby som to mala take ake ja xcem a zelam si...ale ked uz budem lietat po uradoch, tak ho dovlieciem :-D ...ale tak kuka so mnou svadobne albumy, navrhy kytic ci menu...mame rovnake nazory, niekedy sa spolu zasmejeme na niektorych prehnanych nazoroch a svadbach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
biela.ruza - ludovky a také hociaké :-D neviem pomenovať ten štýl :-D dračica - my s mojim drahým vybavujeme všetko spolu, ale telefonicky by to bolo blbé, že by sme volali obaja :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
hm tak to sa mas...moj vcera povedal ze na co toto je vsetko dobre....ze ci nemozme byt aj tak spolu zit bez toho aby sme sa brali :-( ;-( :-N ach jaaj ze je z tym vela starosti a tak...ako keby on mal tie starosti vsak sa o to nezaujima aj tak by som to vsetko ja vybavovala... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
vlastne.. nie všetko, šaty som si vybavila sama a on vybavuje sám aftíčko svadobné - to sa mi naozaj riešiť nechcelo :-D
Odpovedať
bože, mne z toho tepla šibe, už sa mi zahmlieva pred očami, som čítala werin príspevok, že rezervovala kabelu :-D namiesto kapelu :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D žeby tá kabela hrala na svadbe? :-D aj mne už z toho tepla šibe, v kancli mám 32 stupňov, klíma štrajkuje =-) :-D
Odpovedať
:-( no je to zataz...to i ked sledujem svojich skreckov jak sa snazia lezat priamo na skle a nechodia,len sa suchaju po zemi :-D
Odpovedať
naše psy to vzdali, len vyplazený jazyk a v pravidelných intervaloch voda. nestíham misku doplňať.
Odpovedať
náš má 10 litrové vedro :-D cez deň tak 3/4 vypije :-p
Odpovedať
mne prišlo toho väčšieho strašne lúto, nevedel kam si lahnúť, len ma oblizoval, a dychčikal. tak som mu vysvetlovala že aj mne je velmi teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kati, máš IP..
Odpovedať
no..oni maju este aj tu srst :-(
Odpovedať
Profilova fotka
my nášho hafoša pojdeme podvečer okúpať na jazero, on je za vodou ako divý.. :-) králiček ten chudátko sa vystre na mrtvolku a dychčí, jediný kto sa z toho tepla teší je náš nový prírastok - chameleón, ten by sa slnil aj celý deň keby mohol :-D
Odpovedať
jeee wera vy ale mate tych zverov vela ;-) jak vyzera zajacik?
Odpovedať
Profilova fotka
biela ruza aj ja som dva roky studovala dejiny ale kvoli jednemu debilovi som s tym musela skoncit a zacala som studovat iny odbor hadam tento uz dokoncim inac baby nestiham nejanko vas citat, mam tolko prace ze neviem co skor, bud som v praci, alebo zacinam pisat bc. alebo ako dnes som zacala robit pre sesterku svadobny dar, dufam ze bude mat radost, aj ked si takyto dar odo mna nezasluziu, lebo ma strasne podrazila, vybrala si svadobne saty presne take ako som ja chcela mat buduci rok a nebola to vobec nahoda lebo ona presne vedela ktore chcem a este k tomu provokativne mi to oznamila no nezabili by ste ju ]-( :-( tak som teraz z toho smutna, ale verim v to ze ja najdem este krajsie :-D nez co som mala vybrate
Odpovedať
barbora to ma mrzi...ludia vedia byt zakerni :-|
Odpovedať
vyberieš niečo z novej kolekcie, uvidíš.
Odpovedať
Profilova fotka
biela.ruža - nooooo máme ich dosť, si robím srandu, že každý náš zver má vlastnú izbu a my sa musíme tlačiť dvaja v jednej :-D V jednej izbe máme Bobka (králička), v druhej býva Brix (hafoš) keď ho máme doma a v obývačke máme Prca (chameleóna) :-D Bobek je trpasličí králiček, hnedý, veľmi chlpatý, moje malé hovienko to je :-D barborabilinova - noo, to čo sa ti stalo so sesternicou poznám, a viem ako to bolí a ako by si ju najradšej roztrhla :-p Mne sa to stalo so skoro švagrinou, ale nie so svadobnými šatami, ale s popolnočnými - chcela zlaté popolnočky, ja som sa vyjadrila, že ja by som popolnočky chcela jedine biele, aby som bola nevestou celú noc.. Tak ma so svokrou sprdli strašne, že to sa nemože, že po polnoci nemám nárok na biele šaty, že už nevestou nebudem... Povedala som, že keď sa budem vydávať bude to moja svadba a je mi jedno či sa može či nie keď sa mi to páči.. No a hádaj aké šaty si kúpila ako popolnočné - biele... Že ona chce byť nevestou aj po polnoci.. Skoro ma roztrhlo.. Pre mojho drahého sme chceli hnedý oblek, oni nás vysmiali, že hnedý nebude pekný a hádaj aký mal jej manžel... Takisto by som mohla rozprávať aj o farbe výzdoby... Ale už jej o svadbe nehovorím ani slovko, poučila som sa... :-) Ale ak mi na svadbu príde v tých bielych šatách, tak to už nerozdýcham ]-(
Odpovedať
juuuj taky chlpacik ;-) wera nevestou mozes byt i cely zivot, co je ta po nich? :-p mne sa paci napad byt stale v bielom
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?