Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Vieruska uz idem mojko napapat sa,a daco v TV kuknut :-p Absolutne nic tam nejde ]-( :-S Včera bol dobrý program na markíze :-D :-N
Baby videokameramana mate uz zajednaneho? my este nie :-p :-(
jooj lulu aj ja už sa neviem dočkať :-) ale keď si predstavím koľko toho treba vybaviť, tak sm rada, že máme toľko času :-)
My už máme zajednané - kostol, p. farára, miesto hostiny, kameramana, fotografa, kapelu, ja už mám aj šatičky, závoj a botky :-) ďalej máme darčeky pre hostí, svadobné špz tky (dostali sme od kamarátky) :-D aaaaa už mám asi aj vybrané afto ktoré ma odvezie do kostola - pontiac gto cabrio, kráááásne červené afto s bielou kožou :-) toto -
http://www.auto-zimmerli.ch/thumb_uc_...
slintacik - nooo nemali by sme toho toľko ale výberové konania trvajú už od 7.6.2009, teeda už sme vedeli čo chceme :-) a máte nejakú predstavu na miesto?
michala - a čo sa stalo, že ste sa museli sťahovať? A hostina nemôže zostať tam kde bola aj napriek tomu?
No praveže do uvahy pada miestnost co mala sestra na svadbu, ale ja by som radsej nieco novsie a krajsie, hoci viem ze tam platia skvelo. No my sme z bytu odchadzali v takom rozpolozeni ze sme boli mesiac psychicky na dne, takze myslim ze nam bude lepsie daleko odtial
tak potom ste dobre urobili že ste odtiaľ odišli :-) prajem vám aby vám v novom bolo ako v raji :-) a iná miestnosť v tom okolí ktorá vyhovuje tvojim predstavám tam nie je?
wera hotel polex ma neskutocne nesympatickeho majitela, ktory dava neskutocne nesympaticke ceny, a hosti budeme mat50 kast je jedna buduca nevesticka co sem vcelku pravidelne prispieva
Ahojte :-)
Vierka krásne fáro 8-) x-)
My máme zajednanú tortu(cukráreň ktorá nám priparavý dobrotky),miesnosť(kaštiel),fotografa,kameramana,jed.menu, ;-) Aj potrebné doklady co co to je na matrike ;-)
michala.s dakujem :-D tak to máte super ;-) Ja sa s kaderníčkou a kozmetičkou(vizážistkou) pôjdem dohodnúť až v auguste, nakoľko v sobotu odchádzame preč a prídeme až oklo 2.8. :-N :-)
Ale ty máš viacej času mi máme 9.4.2011 a vy v júni a v júni máme skoro celá rodinka narodeniny takže budú oslavy tak sme to nechceli dávať na jún, v zime sme nechceli :-| , v marci má tatino narodky aj meniny tak paľa volba na apríl ;-)