Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Tak už som sa vrátila rýchlovka čo? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
šikula :-D prišiel ti ticker? :-)
Odpovedať
he 8-) idem kuk či pišiel ;-)
Odpovedať
nie neprišiel, nevadí ved somt i to poslala aj Ip-ckou ;-) Ty si Vierka? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Hej hej, som :-D hmm, neviem, mne to išlo bez problémov, nechápem kde môôôže byť problém =-)
Odpovedať
Ok ta Vierka, neviem ale moj pocitac je uz v katastrofalnom stave :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D chudáčik, tak buď k nemu slušná :-D Ale späť k téme - aby nás nevymazali :-D Fotografa už máte? :-)
Odpovedať
ok, hej náš známy je fotograf tak toho máme už od nepamäti :-D a ty ?
Odpovedať
Profilova fotka
tak to máte super teda :-) My máme Paliho Bigoša, veľmi šikovný :-)
Odpovedať
ták už som zvedavá na naše dni "D" :-D ;-) A ešte čo máte zariadené?
Odpovedať
Vieruska uz idem mojko napapat sa,a daco v TV kuknut :-p Absolutne nic tam nejde ]-( :-S Včera bol dobrý program na markíze :-D :-N Baby videokameramana mate uz zajednaneho? my este nie :-p :-(
Odpovedať
A nieže vela popíšete, bo sa mi nechce veľa dočítavať :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jooj lulu aj ja už sa neviem dočkať :-) ale keď si predstavím koľko toho treba vybaviť, tak sm rada, že máme toľko času :-) My už máme zajednané - kostol, p. farára, miesto hostiny, kameramana, fotografa, kapelu, ja už mám aj šatičky, závoj a botky :-) ďalej máme darčeky pre hostí, svadobné špz tky (dostali sme od kamarátky) :-D aaaaa už mám asi aj vybrané afto ktoré ma odvezie do kostola - pontiac gto cabrio, kráááásne červené afto s bielou kožou :-) toto - http://www.auto-zimmerli.ch/thumb_uc_...
Odpovedať
Profilova fotka
jeej Vieri ale ty si fakt šikluka ;-) my máme ešte len fotografa a momentálne robíme "výberové konanie" na miesto na hostinu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik, my sme nakoniec museli zmenit miesto pre zivot a tym padom aj miesto pre hostinu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
aha takže si ma takto opustila :-( tak dúfam že sa vám tam bude dariť ;-) a tam sa ti už podarilo zohnať nejakú sálu?
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik - nooo nemali by sme toho toľko ale výberové konania trvajú už od 7.6.2009, teeda už sme vedeli čo chceme :-) a máte nejakú predstavu na miesto? michala - a čo sa stalo, že ste sa museli sťahovať? A hostina nemôže zostať tam kde bola aj napriek tomu?
Odpovedať
Profilova fotka
No praveže do uvahy pada miestnost co mala sestra na svadbu, ale ja by som radsej nieco novsie a krajsie, hoci viem ze tam platia skvelo. No my sme z bytu odchadzali v takom rozpolozeni ze sme boli mesiac psychicky na dne, takze myslim ze nam bude lepsie daleko odtial
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom ste dobre urobili že ste odtiaľ odišli :-) prajem vám aby vám v novom bolo ako v raji :-) a iná miestnosť v tom okolí ktorá vyhovuje tvojim predstavám tam nie je?
Odpovedať
Profilova fotka
wera ja som tam nebyvala poslednych 6rokov tak tam uz takmer nic nepoznam az sa bojim ze kast v okoli senice bude poznat viac ako ja
Odpovedať
Profilova fotka
noooo nechcem vyzerať blbo, ale čo to je kast? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a koľko ľudí chcete mať? - ak do 30, toto nevyzerá zle - www.hotelpolex.sk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera hotel polex ma neskutocne nesympatickeho majitela, ktory dava neskutocne nesympaticke ceny, a hosti budeme mat50 kast je jedna buduca nevesticka co sem vcelku pravidelne prispieva
Odpovedať
Miška....a vy ste zmenili aj termín??? =-) Tak to by ste nas potom nemohli prist fotit.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jáááááj miška, to ma vôbec nenapadlo :-D
Odpovedať
Ahojte :-) Vierka krásne fáro 8-) x-) My máme zajednanú tortu(cukráreň ktorá nám priparavý dobrotky),miesnosť(kaštiel),fotografa,kameramana,jed.menu, ;-) Aj potrebné doklady co co to je na matrike ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lulu tak to uprimne gratulujem aj my uz mame v podstate cukrara zajednaneho a s nim aj jeho manzelku kadernicku :-)
Odpovedať
michala.s dakujem :-D tak to máte super ;-) Ja sa s kaderníčkou a kozmetičkou(vizážistkou) pôjdem dohodnúť až v auguste, nakoľko v sobotu odchádzame preč a prídeme až oklo 2.8. :-N :-) Ale ty máš viacej času mi máme 9.4.2011 a vy v júni a v júni máme skoro celá rodinka narodeniny takže budú oslavy tak sme to nechceli dávať na jún, v zime sme nechceli :-| , v marci má tatino narodky aj meniny tak paľa volba na apríl ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby baby, akurát mi bývalá spolužiačka zo strednej sľúbila spievať v kostole, juuuuuuuuuuuj ako sa teším, ona spieva úplne krásne :-)
Odpovedať
Vierka gratuluuuuuujem a záviiidím ti(samozrejme v dobrom :-N )
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?