Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lulu tak to je fajn ze ste sa takto dohodli, my sme na jar nemohli mat lebo drahy je silny alergik a je to prenho vzdy velmi tazke obdobie. V juni to bolo pre nas vyhovujuce a dali sme to par dni pred mojimi narodeninami. ale v podstate na datume nezalezi po tych 5 tich rokoch co sme spolu nam to pride tak ze svadba je len prijemna formalita kedze uz vyse 2 roky spolu byvame :-)
Odpovedať
michala.s jaj ale aj tak presne ako si povedala kuk môj album nechce sa mi to kopírovať ;-) :-D My s Radkom bývame tiež 2 roky ja mám 20 rokov a on 21 rokov takže keď sme sa spoznali ja som mala iba 17 a on 18 takže taký mladý párik :-D :-o =-) Nikto v našom oklí si nemyslel že nám to vydrži ;-) Veď to poznáš vtedy ešte pubertiaci :-D
Odpovedať
Išli ste spať :-D :-p a mna tu necháte samú :-( :-N :-D
Odpovedať
michala.s To si ty miskamisko??? Az teraz pozeram v tvojom albume ze to si ty .... kedy si sa vratila pod novym menom??? Ved si pisala ze sa ozves az na buduci rok. Uz je vsetko v poriadku medzi vami???
Odpovedať
h.a.i.n.y tak ešte že si tu ti bo som to chcela pre dnešok zabaliť :-D
Odpovedať
Ták aj ja už idem pod sprchu :-p :-D Zajtra sa ozvem ;-) Brú nocku :-) |-|
Odpovedať
Profilova fotka
halooo halooo je tu ešte niekto? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hainy tolko sa toho stalo ze sme si povedali ze nejaky papier nam nebud prekazkou v kludnom a stastnom zivote
Odpovedať
Profilova fotka
michala.s - fakt si miskamisko? :-) tak vitaj späť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera to srandujes ze si si nevsimla? Teda ti poviem ze zakerny ludia si hned vsimli a otravne urazlive posty chodia aj nadalej ani zmena niku nepomohla :-|
Odpovedať
Profilova fotka
nie nie nevšimla.. joj kašli na nich, vôbec ich nerieš :-) a čo sa vlastne stalo? - som to akosi nestíhala sledovať :-S
Odpovedať
Bré ránko :-) kufre už napoli zbalené 8-) Juj som v noci nemohla spať ]-( neviem prečo :-. :-x michala.s ja som tu taký nováčik, čo sa stalo? :-N =-) wera.g kraasne faro ta odvezie :-) x-) Aj ja chcem také :-( :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj Lulu. Tak nespala si asi,lebo sa velmi tesis, nie? ;-) Zeby cestovna horucka? A pozeram, ze ty tymi pripravami zijes naplno :-N vsak?
Odpovedať
bambula no hej teším sa ;-) no možno aj to ale bolo horko :-p teda aspoň u nás :-D hej to žijem , ale aj tak som niekedy flákač :-D =-)
Odpovedať
A kam to idete na dovolenku? =-) To este len tam nebudes spat :-N
Odpovedať
bambula no to neni taká dovolenka,chodíme tam každý rok aj 2 krát ;-) Maminina dedinka kde vyrastala malá,les hned z domu vydíme :-) Vidiek nedaleko tej dedinky je Poprad,Levoča x-) Nedaleko mám krstných rodičov,bratrancov a sesternice :-)
Odpovedať
No aj to je dovolenka ;-) Verim tomu, ze sa tesis. Vypadnut trosku z mestskeho ruchu do prirody musi byt fajn ;-)
Odpovedať
Presne :-) Vzdy ideme na prechadzku do lesa..romantika :-) :-D No ale aj tak furt chodíme na "výlety" Poprad pamali poznám ako Trnavu-tu žijeme s nastávajúcim manželom ;-) 8-)
Odpovedať
Ale aj tak mám pocit, že si východniarka :-D používaš typické naše výrazy :-D Vidno, že si tu na východe ako doma. Dlho žijete v Trnave? Alebo od začiatku?
Odpovedať
Profilova fotka
Baby - BA a okolie - pekna miestnost na obrad???alebo miesto? Mali sme mat na mole nad vodou, ale molo zrusili a neviem ci ho do maja este postavia :(
Odpovedať
Profilova fotka
Doplnim, ze sme BA, PK, SC - Zahorie nie. Dakujem
Odpovedať
bambula..no napoli :-D predsa sa tam mama narodila :-D ;-) No v podstate ja som sa aj v Trnave narodila ;-) :-) A je to tam krásne,naozaj ako doma ;-) petkaa28 asi od ruky ale Červený kamoň, Smolenice? :-N či to neprichádza do úvahy? =-) :-N Dnes mi prišla adidas šiltovka z UK je peknučká :-D A včera Louis Vuitton šatka :-D ;-) Dnes som sa povadila s mamou :-( pretože na svadbe chcem aj známych a my ich máme veľa ;-) A ona že či máme na to peniaze, že nestačí ti v kruhu rodiny? a také otázky ]-( :-| :-S ;-( Ale my si svadbu predstavujeme veľkú ma svadba je len raz teda dúfam a ja si ju chcem užiť :-N =-)
Odpovedať
No lulu, ono je pravda, ze velke svadby na dnesnu dobu je drahy spas :-| a uz malokto preferuje velke svadby. Predstav si len kolko das za dobreho fotografa, za krasne satky....a podobne a to ti treba zaplatit menu na 1 osobu min. 500Sk (lepsie sa mi pise v korunach este) :-D Ale ja som tiez za velku svadbu a aj ta nasa taka bude. :-) Sme obaja z velkej rodiny a pozvat jednu tetu a druhu nie a podobne....nebolo by to fer ;-) A predsa len väcsia svadba, väcsia zabava. Priznam sa sice, uz prednedavnom som rozmyslala, "tolke peniaze za jeden den...preco len sme sa nerozhodli len pre svadbu v kruhu rodiny".... ale som späť :-D Tesim sa na nasu velku svadbu.
Odpovedať
bambula to je mi jasné ;-) Ale prečo sa do mňa mieša,ona mala svoju vlastnú svadbu a ja ju chcem mať takú aká sa mne a Radkovy páči a nie podľa nej :-(
Odpovedať
a zabudla som môžes ku albumík pridala som foto výzboby v sále a je to tá sála v kašiely J. Bohunice ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kacennnka sami ;-) úspory máme, obaja pracujeme teraz máme 3-týždňovú pauzu v práci ;-) :-D
Odpovedať
BABY a budete robiť aj rozlúčku zo slobodou? :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, je to blizko, ale nechcem hosti z ba a nt tahat na cerveny kamen a odtial na hostinu do senca :-( a zial, tie nase maminy budeme musiet prekusnut...moja chce tiez na nasej svadbe veci, ktore sa mojej polovicke uplne priecia, takze si este uzijem, kedze ani jeden z nich nepolavi...
Odpovedať
Petka jaj ;-) Tak tu je výzboba aj z Bratislavy opíš si hotel ak sa ti nejaký bude páčiť dúfam že aspoň takto pomôžem a ty budeš robiť rozlúčku zo slobodou? :-N http://www.vandadekor.sk/galeria/svad... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?