Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• lulu: Ou, tak to mas potom pravdu, ked si svadbu budete platit sami. Lebo ak by vam ju platili rodicia, asi maju co to do toho kecat 😠 Nam svadobne menu, kolace a alkohol budu platit rodicia a vsetko ostatne si budeme sami.

petkaa: Mas pravdu, mamy su mamy a s nimi to obcas nie je lahke. Trvaju na svojom. Ale verim, ze sa to da aj rozumne a hlavne, aby svadba bola taka aku si ju predstavuju hlavne zenich s nevestou 😉

• bambulka 😉 nám nič ale za to nám kúpili byt,auto 😉 som im vďačná ale nič netreba preháňať 😉 🙂 😬

• Sponzor fóra
  • Pozrela si albumík, čo si myslíš o tej výzdobe? 😬

• Katka..asi tak 😉

• No dnes to nie je take bezne, dostat take dary od rodicov 😉 ale vdaka im za to urcite patri. Inak ta vyzdoba....krasna, taka slavnostna 😉 Naozaj. Povodne som chcela nieco podobne, trosku so zlatou, ale drahy mi to hned ohundral....chcel radsej nieco pestrejsie, tak sme sa rozhodli pre cyklamenovu 😬 A mimochodom aj ta sala v J. Bohuniciach je krasna.... 🙂 A k tej rozlucke so slobodou....ja osobne by som najradsej mala spolocnu, kedze mame aj vela spolocnych priatelov, no drahy mi to zatial neodsuhlasil 😐 Tak uvidime.

• No mne nuzik povedal ze rob co chces, u mna je bezne s kamoskami nakupovat,kavickovat 😃 Tak ja som trochu zmätená 😬 Ešte sa o tom porozprávam s rodičmi 🙂 Som im vďačná to je jasné ale toto ma trošku zarazilo od maminy 😛
    A "dík" za výzdobu a sálu 😵 😉

• bambula... krásny album máš 🙂 aj tá výzdoba 😵

• No mamina ti asi nechcela zle 😉 mozno to bol len taky dotaz....a samozrejme si si vyjadrila svoj nazor tak to dospelo do mensje hadky, ale verim tomu, ze bude vsetko ako chcete hlavne vy dvaja a mamina si uvedomi, ze je to vas den, nech je teda podla vasich predstav 😵 A dakujem za ten album 😉 Inak fotografa uz mate?

• krasne vyzdoby.a super cena - som ostala milo prekvapena....
    u mna je vsak "chyba", ze ma hotelovku, takze mne malokto dokaze ulahodit s vyzdobou, stale by som tam nieco menila...co uz...najradsej by som bola, keby som si mohla ist salu v piatok vecer ozdobit..ale to asi nepojde..
    rozlucku chcem, ale urcite iba s babami...chalani nech idu zvlast 🙂 ved si samych seba este uzijeme az az, takze toto bude u nas urcite solo..
    inak, ak niektora rozmyslate nad salou v Doprastave na Kosickej v BA, tak smelo do toho...ako casnicka som tam svadbu zazila, prevadzkar bol super, uzasne privital hosti, a nevesta bola veeelmi spokojna. rano sa s nami lucila, ze to bolo presne podla jej predstav, ze velmi dakuje...

• petkaa28 ja ešte stále rozmýšlam na rozlúčkou 😉 🤔

• SOm sa bola oholiť bo chodím ako gorila 😃 😃 😃 ale ja tam som sa ešte "nedoholila" večer sa upravím lebo ráno vyrážame o 6:00 ráno 😞 😮 ja asi nevstanem 😒 Ale je to lepšie aspoň nebude taký hic a rozdiel cestovať 6 hodím v horku a 2 hodiny v horku 😉 Aj tak hlásia 20°C takže pohodička ale chceme ísť ešte do Aquacity Poprad ale či sa tam neutopíme zmorený po ceste 😃 😃 😃 Ale vždy si robíme prestávku v P.Bystrici(skôr považské podhradie) Radko tam má tetu, v Žiline v Tescu, Strečno tam je úžasný motorest dobre sa napapáme a potom už ideme stále až do Popradu a z Popradu do tej dedinky 😉 🙂

• v tomto mam ja jasno,takze pohoda a polovicka tiez v pohode🙂 aj ked budeme zvedavi, co ten druhy robi 😃

• u nas je problem, ze polovicka neschvaluje unos nevesty 😐

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • petkaa28 aj my asi spraviime unos nevesty 😉 😃

• No veru...unos nevesty dalsia vec na dohodu 🙂 Moj drahy je tiez zasadne proti. A kacenka ma v podstate pravdu na jednej strane, zbytocne trcat niekde v nejakom bare a navyse treba zaplatit, co tam mladez popije....azda bude malo alkoholu na svadbe? A nechat ostatnych svadobcanov bez hlavnych osob na svadbe tak dlho....neviem, neviem.

• bambula to je pravda 😉

• Baby, a akych mate fotografov? Prezradte 😉

• Hmm, ale sa to tu rozbehlo.. 😉
    Ja som proti unosu, nic take neprichadza do uvahy a ked to niekoho napadne, tak to uvidi, ako budem vystrajat... 😃 😃
     Napadlo ma, ze to moze byt aj nebezpecne, ved na svadbe sa co to popije... to by som chcela vidiet kolko "soferov" co "unasalo" nevestu bolo uplne triezvych...

• bambulka my sme si rezervovali dušana mazáka ... a vy už máte niekoho?
    ja tiež veľmi neuznávam únos nevesty, ale sto ľudí sto chutí 😉

• mne sa unos celkom paci, ale ako polovicka vravi - tak ja si ta zoberiem a nejaky magor mi ta bude unasat, na svadbe bude plno pitia a este aj vyse 100 € budem platit niekde v podniku??? takze uvidime, ako to nakoniec dopadne 🙂
    u nas viem, ze soferi budu urcite triezvi..
    bambula - nastastie mame 2 kamaratov fotografov - fotia viac menej len pre potesenie - jeden sa tomu venuje dost dlho a ma uuuzasne fotky a druhy sa pri nom zauca - tento fotil minuly rok svadbu mojho brata a vsetci boli velmi spokojni s fotkami.
    a chalani povedali, ze to bude v ramci svadobneho daru, takze setriiime 😃
    video bude robit moj svokor, kedze ten toci uuuuplne vsetko a ja aj tak video vobec nemusim, takze to ma netrapi

• my to máme podobne ako peťka s videom ... môj dedko je psycho do natáčania a aj tak by zavadzal kameramanovi tak sme sa rozhodli a dáme mu šancu 😃

• beronsche: presne tak, ktovie kolko soferov bolo triezvych pri unosoch nevesty....a treba nam toho, aby este nejaka nehoda z toho bola?

slintacik: ved prave preto sa pytam, ze este nemame 😉 Pisala som Ferovi Kollarovi, ten je uz obsadeny...a skusam ostatnych, ale priznam sa, tiez nie som velmi ochotna dat 500e za fotenie a moj drahy uz vobec nie. Takze zhanam nieco s prijatelnou cenou.

petkaa28: to mate stastie, ze mate kamosov....ako svadobny dar by to bolo naozaj fajn 😉 Aj my by sme chcelina tom usetrit a zaroven mat pekne fotky....no ja neviem.

• jaj tak to my budeme mať také trošku drahšie fotky 😬

• baby a oznamka a taketo "detaily"? ja mam viac menej volno v praci, mam ju narazovu a okrem toho mam cas na hocico, tak sa tu s tym hram 🙂 skusila som si par spravit, ale neviem sa stale rozhodnut🙂) aj ked ja este urcite nejake vymyslim🙂 dnes ich ukazem polovicke, tak som zvedava...
    dala som ich do albumu - za akekolvek nazory budem vdacna 🙂)

• peťka mne sa páči to s tou rozprávkou 😉 inak tiež si ich plánujeme robiť sami síce ešte presne neviem ako 😬
    ozaj a ty si petra alebo petronela ? 🙂

• petra 🙂 dakujem - to sa paci aj mne, len mi tam vadi ta modra farba...uvidim, co sa s tym da spravit...
    ak by si s tym potrebovala pomoct, kludne pis...naozaj mam kopec casu v praci, takze mozme nieco vykuzlit 🙂

• keby som si poriadne prečítala to oznamko tak zistím že si petra 😬 zvaľujem to na to, že je teplo 😞 vidíš aj ja som petra 😃 a máš aj predstavu akú farbu by si tam dala?
    ok tak poprípade napíšem 🙂 ďakujem za ponuku 😉

• mne sa pacia zlate oznamka - zlato, biela, hneda kombinacia...vytlacene to vyzera super 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov