Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
maruska24: co sa tyka objednavok spol.siat z mimibazaru (myslim tych novych, nenosenych), tak su 2 moznosti: bud si vyberies konfekcnu velkost a objednas podla udanych rozmerov, ale pred objednanim sa uisti u predavajucej, ze v pripade, ak by ti nesadli, ci ich mozes vratit a ci ti vrati peniaze za ne. Mala by to mat aj v podmienkach predaja uvedene. Druha moznost je taka, ze si vyberies saty, ktore budu usite podla tebou zadanych rozmerov ale ak by sa ti nepacili alebo nesadli, tak vratit ich urcite nemozes, mozes ich len skusit predat tam. Este pripadne mozes kupit uz pouzite saty a to sa tiez treba dohodnut s predavajucou. Ono kazdy novy tovar podla zakona o internet.predaji by si mala moznost vratit do 7 dni, ale nie kazda to tam akceptuje aj ked by mala a potom sa tam dotahuju a riesia to cez kontrolu mmb. maju tam krasne saty, problem je ten, ze aj ked das rozmery, nemusia sa ti nazivo potom pacit na tebe samej, aj ked budu pekne usite
posli radsej zimovi fotku a rozmery
vsetky saty od neho sadli a boli krasne
26. júl 2010- Sponzor fóra
biela.ruza - vitaj späť, teším sa že si tu zase s nami
Hej všimla som si že tá kytička je už skoro v každom albumíku, ale keď ja stále neviem akú kytičku chcem a práve tá sa veľmi páčila môjmu drahému, takže to bude asi ona len s menšími úpravami (farba, namiesto organzy obmotané perličky...)
claire767 - kto je to vlastne ten zima? - to je nejaký číňan ako ten asapbuy? Chcela by som si dať jedny šaty veľmi ušiť a možno aj u ňho, ale nevidela som od neho žiadnu prácu a tak povediac sa celkom bojím aby boli také ako si predstavujem.. Prosím ťa povieš mi o ňom viac?27. júl 2010dračica - pravdu povediac mne sa čiarky nerobili ešte nikdy, teda neviem akými očnými tieňami to bude
ja si vždy keď sa líčim prejdem aj viečka pudrom predtým než si dávam tiene a nikdy sa mi čiarky nespravili
Posledne som si objednala aj takú paletu očných tieňov, je vynikajúca, dokonca som si všimla že aj moja vizážistka ju má
27. júl 2010kto je ten zima? on je na mimibazare? čo sa mi páčili šatky tak sú všetky polyester, jedny také mám doma a needela som v nich na plese vydržať.
a z celého toho mimibazaru sa mi zdá, že dievčatá objednávajú na ebay a ptom to podsúvajú ďalej za neprimeranú cenu. tak ja neviem. a všetko čo sa mi páčilo, tak tovar sa nevracia.
tiež dávam pod tieň púder a čiarky sa mi nerobia. a zbožňujem dior tiene, ale sú predražené, dokonca aj na zahraničných stránkach.27. júl 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
27. júl 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
27. júl 2010- Sponzor fóra
Ahojte baby!
Aj my chceme mat oznamko s fotkou, ale este uvidime. Tiez mam nejake tie navrhy v hlaveale praktizovat ich, podla mojich pokynov, bude moj drahy..
Zatial sa mu do toho nechce, lebo je vraj este skoro...
Asi si vyrobime viac verzii a potom si vyberieme najkrajsie..
ladyjh, kolko dni pred svadbou planujes pricestovat na Slovensko? A saty budes riesit v UK?27. júl 2010baby, to je dobry napad, uz som videla aj tortu a fotkami - kuk sem:
http://www.cakechannel.com/images/photo-cake-3d.gif
My budeme mat vacsinou hosti anglickych - snubenec je anglican a chce mat svadbu na slovensku. A ja y som asi neverila ludom tu dat vytlacit oznamka - ked nepoznaju makcene a dlzniky
Ale uz sa na tom pracuje, a celkom ma to baviRobime si ich preto tak skoro, lebo na caka posledny rok na vyske - tak aby som to vsetko postihala. Studujem externe, popri robotke.
Saty asi tu, alebo aj cez ebay, ak nenajdem nieco zo vhodnu cenu
Tuto sobotu ideme so svokrou pozerat........
Vy saty nejake uz obhliadate? Mate nejake predstavy?27. júl 2010No ano, taku tortu som tiez uz kdesi videla
VYzera to super. No ladyjh - tesim sa na tie tvoje vytvory, som zvedava
Chces si dat satky sit? JA by som sa asi bala, ze nebudu podla mojich predstav
Vela som toho pocula. A saticky obhliadam zatial len na nete, konkretnu predstavu mam, ale zatial neviem co mi pasuje.... NAjnovsie som zamilovana do tychto, http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1366 ale tak uvidime.
27. júl 2010bambula, pekne saticky!!
Aj ked neodporucam pozerat hlavnu stranku Maggie Sottero, lebo si nejake saticky zamilujes a potom zistis, ze u nas ich nemaju....(Samozrejme nemyslim, to smrtelne vazne...
)
Mne sa strasne paci viac siat od Maggie, ale v salone v Ke z nich maju len tieto:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=ilene&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=V7079B
.... a to boli na konci mojho zoznamu....
Mne sa ta torta az tak nepaci...27. júl 2010jej su nadherne
ja tiez milujem koralky
Ja by som asi chcela sifonove, ale este neviem. Hlavne bela koraliek.........asi taketo -
http://www.bridalweddinggowns.ca/869-1598-large/organza-beaded-sweetheart-neckline-with-a-line-skirt-hot-sell-wedding-dress-wd-0004.jpg
alebo
http://zoombridal.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/a/3/a3311lu_front.jpg
co myslis?27. júl 2010baby... mame celkom podobny vkus
krasne saticky. A beronsche - tie satky, co som dala link, informovala som sa v salone KE, napisali mi, ze ich sice nemaju lebo maju podobne(Adorae), ale tie DEMI maju nieco viac do seba
no vraj da sa aby ich objednali ak by som chcela, musela by som napisat konfekcnu velkost...bud by som si ich kupila (1000-2000eur - samozrejme v ziadnom pripade!!!) alebo kludne by som si ich len pozicala. Dodanie siat na objednavku by bolo 5-6 mesiacov, cize do mojej svadby by sa to stihalo
27. júl 2010anglicke zvyky - iba minimalne - kedze ich ani vela nie je. Budeme krajat tortu - ale to sa tusim robi aj doma. Bude ma tatino viest k oltaru - aj to sa tusim robieva na SLovensku. Bude mat zenich prihovor a aj jeho best man :o) to je asi vsetko. Este neviem, kto bude tie prihovory prekladat
ja urcite nie!
Moje male druzicky (od 5 do 12 rokov - styri budu) budu mat rovnake saty, a bud im urobim takeo nieco na ruky - aby nestratili kyticky, alebo malu kabelku
http://www.416-florist.com/flowerblog/wp-content/uploads/2009/11/pure-grace-wrist-corsage.jpg
Ja mam na saty vyhradene tak do 500 eur bambula, tak mozem len snivat27. júl 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
barbora som v Tatrach...

inak ja asi tiez nebudem mat svad. cestu...v pondelok asi riadne do roboty pojdeme