Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • barbora som v Tatrach...

inak ja asi tiez nebudem mat svad. cestu...v pondelok asi riadne do roboty pojdeme 😃

• maruska24: co sa tyka objednavok spol.siat z mimibazaru (myslim tych novych, nenosenych), tak su 2 moznosti: bud si vyberies konfekcnu velkost a objednas podla udanych rozmerov, ale pred objednanim sa uisti u predavajucej, ze v pripade, ak by ti nesadli, ci ich mozes vratit a ci ti vrati peniaze za ne. Mala by to mat aj v podmienkach predaja uvedene. Druha moznost je taka, ze si vyberies saty, ktore budu usite podla tebou zadanych rozmerov ale ak by sa ti nepacili alebo nesadli, tak vratit ich urcite nemozes, mozes ich len skusit predat tam. Este pripadne mozes kupit uz pouzite saty a to sa tiez treba dohodnut s predavajucou. Ono kazdy novy tovar podla zakona o internet.predaji by si mala moznost vratit do 7 dni, ale nie kazda to tam akceptuje aj ked by mala a potom sa tam dotahuju a riesia to cez kontrolu mmb. maju tam krasne saty, problem je ten, ze aj ked das rozmery, nemusia sa ti nazivo potom pacit na tebe samej, aj ked budu pekne usite 😎 posli radsej zimovi fotku a rozmery 😉 vsetky saty od neho sadli a boli krasne 😉

• este dodatok: ja som tiez riesila nejake saty na ples, ale dat 200€ bez skusania a moznosti vratenia som neriskla, kupila som teda v obchode (to som este netusila o zimovi 😠 )

• Sponzor fóra
  • baby, chcem sa spytat ze chcela by som sa sama namalovat na svadbu alebo niekto z rodiny to este sa uviddi....ale chcem sa spytat ktore su ocne tiene najlepsie aby sa mi nerobili ciarky na viecku? A mate skusenosti s napustenym mihalnic ?

• biela.ruza - vitaj späť, teším sa že si tu zase s nami 🙂 Hej všimla som si že tá kytička je už skoro v každom albumíku, ale keď ja stále neviem akú kytičku chcem a práve tá sa veľmi páčila môjmu drahému, takže to bude asi ona len s menšími úpravami (farba, namiesto organzy obmotané perličky...) 🙂

claire767 - kto je to vlastne ten zima? - to je nejaký číňan ako ten asapbuy? Chcela by som si dať jedny šaty veľmi ušiť a možno aj u ňho, ale nevidela som od neho žiadnu prácu a tak povediac sa celkom bojím aby boli také ako si predstavujem.. Prosím ťa povieš mi o ňom viac? 🙂

• dračica - pravdu povediac mne sa čiarky nerobili ešte nikdy, teda neviem akými očnými tieňami to bude 🙂 ja si vždy keď sa líčim prejdem aj viečka pudrom predtým než si dávam tiene a nikdy sa mi čiarky nespravili 🙂 Posledne som si objednala aj takú paletu očných tieňov, je vynikajúca, dokonca som si všimla že aj moja vizážistka ju má 🙂

• kto je ten zima? on je na mimibazare? čo sa mi páčili šatky tak sú všetky polyester, jedny také mám doma a needela som v nich na plese vydržať. 😒 a z celého toho mimibazaru sa mi zdá, že dievčatá objednávajú na ebay a ptom to podsúvajú ďalej za neprimeranú cenu. tak ja neviem. a všetko čo sa mi páčilo, tak tovar sa nevracia. 😴

tiež dávam pod tieň púder a čiarky sa mi nerobia. a zbožňujem dior tiene, ale sú predražené, dokonca aj na zahraničných stránkach.

• zimo je predajca na ebay.. je to číňan, ktorý šije prekrásne svadobné šaty 😵

• aj e overený? 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• no idem kuk 🙂

• no šaty fakt parádne a za tú cenu 🙂

• Baby, strasna nuda v praci 😠 😠

Vcera vecer som zacala robit oznamka a pozvanky - predviedla som drahemu 3 navrhy a pacili sa mu 😃 Este to zperfektime a dizajn bude na svete! 😃

• ladyjh - a neukazes aj nam tie tvoje navrhy? 😉

• Sponzor fóra
  • bambula, tak dnes to vsetko odfotim a dam sem :o)

ty tiez pozeras po napadoch?

• No super. 😉 Tiez pozeram po napadoch. A veru ja nemam talent na taketo veci, asi by som nedokazala nic pekne stvorit 😃 Mozem sa tak akurat len inspirovat 😉 tak tesim sa.

• ved ani ja nie som nejaka tvoriva, len som tolko druhov videla, ze ten moj napad nejako padol dokopy 😉

Vy si budeta davat tlacit? My sme sa nevedeli rozhudnut, lebo ich bude polka slovenskycha polka anglickych....... 🙂

• To si myslela, ze budete mat polky slovenskych a polku anglickych hosti? 😬 waw. No budeme si ich davat s najväcsou pravdepodobnostou tlacit. Chceli by sme oznamko s fotkou, tak uvidime...

• Ahojte baby!
    Aj my chceme mat oznamko s fotkou, ale este uvidime. Tiez mam nejake tie navrhy v hlave 🙂 ale praktizovat ich, podla mojich pokynov, bude moj drahy.. 😃 Zatial sa mu do toho nechce, lebo je vraj este skoro... 😠
    Asi si vyrobime viac verzii a potom si vyberieme najkrajsie..

ladyjh, kolko dni pred svadbou planujes pricestovat na Slovensko? A saty budes riesit v UK?

• No podla mna su tie oznamka s fotkou take ... fajn 😉 Su predsa o nas 😉 Ale ako bude vyzerat, nemam sajnu 😐 Necham sa vami inspirovat, tak nezabudnite dat vediet, ked sa vo vasich albumoch ocitnu 😉

• baby, to je dobry napad, uz som videla aj tortu a fotkami - kuk sem:
    http://www.cakechannel.com/images/photo-cake-3d.gif

My budeme mat vacsinou hosti anglickych - snubenec je anglican a chce mat svadbu na slovensku. A ja y som asi neverila ludom tu dat vytlacit oznamka - ked nepoznaju makcene a dlzniky 😠

Ale uz sa na tom pracuje, a celkom ma to bavi 😃 Robime si ich preto tak skoro, lebo na caka posledny rok na vyske - tak aby som to vsetko postihala. Studujem externe, popri robotke.

Saty asi tu, alebo aj cez ebay, ak nenajdem nieco zo vhodnu cenu 😉
    Tuto sobotu ideme so svokrou pozerat........ 🙂

Vy saty nejake uz obhliadate? Mate nejake predstavy?

• No ano, taku tortu som tiez uz kdesi videla 😉 VYzera to super. No ladyjh - tesim sa na tie tvoje vytvory, som zvedava 😬 Chces si dat satky sit? JA by som sa asi bala, ze nebudu podla mojich predstav 😒 Vela som toho pocula. A saticky obhliadam zatial len na nete, konkretnu predstavu mam, ale zatial neviem co mi pasuje.... NAjnovsie som zamilovana do tychto, http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1366 ale tak uvidime.

• bambula, pekne saticky!!
    Aj ked neodporucam pozerat hlavnu stranku Maggie Sottero, lebo si nejake saticky zamilujes a potom zistis, ze u nas ich nemaju.... 😛 (Samozrejme nemyslim, to smrtelne vazne... 😃 😃 😃 )
    Mne sa strasne paci viac siat od Maggie, ale v salone v Ke z nich maju len tieto:
    http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=ilene&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=V7079B
     .... a to boli na konci mojho zoznamu.... 😐

Mne sa ta torta az tak nepaci... 😉

• ladyjh, tie druhe su nadherne!!!

• 😬 krystaliky davam aj na oznamka a rada by som ich nejao skonbinovala s kvetmi.

Baby, davate aj druzickam robit kytice? 🙂

• Ja nedavam druzickam robit kytice, ani saty nebudu mat rovnake... V podstate sa moje duzicky nijako nebudu odlisovat od svadobnych hosti...
     ladyjh, budete mat aj nejake angicke zvyky na svadbe?

• baby... mame celkom podobny vkus 😉 krasne saticky. A beronsche - tie satky, co som dala link, informovala som sa v salone KE, napisali mi, ze ich sice nemaju lebo maju podobne(Adorae), ale tie DEMI maju nieco viac do seba 😛 no vraj da sa aby ich objednali ak by som chcela, musela by som napisat konfekcnu velkost...bud by som si ich kupila (1000-2000eur - samozrejme v ziadnom pripade!!!) alebo kludne by som si ich len pozicala. Dodanie siat na objednavku by bolo 5-6 mesiacov, cize do mojej svadby by sa to stihalo 😉

• 😉 anglicke zvyky - iba minimalne - kedze ich ani vela nie je. Budeme krajat tortu - ale to sa tusim robi aj doma. Bude ma tatino viest k oltaru - aj to sa tusim robieva na SLovensku. Bude mat zenich prihovor a aj jeho best man :o) to je asi vsetko. Este neviem, kto bude tie prihovory prekladat 😠 ja urcite nie!

Moje male druzicky (od 5 do 12 rokov - styri budu) budu mat rovnake saty, a bud im urobim takeo nieco na ruky - aby nestratili kyticky, alebo malu kabelku

http://www.416-florist.com/flowerblog/wp-content/uploads/2009/11/pure-grace-wrist-corsage.jpg

Ja mam na saty vyhradene tak do 500 eur bambula, tak mozem len snivat 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov