Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
wera.g tak my planujeme svadobnu cestu tak ale pred svadbou, a pokial nam vyjdu peniazky kedze caka nas prerbaka domu a asi aj nove auto mily chce kupit, ale ak vyjde tak chceme ist do bulharska a najlepsie by bolo keby to vyslo tak, ze v july by sme sli dvaja a vratili sa traja ako planujeme
dufam ze sa mi tento sen splni.
inac uz som konecne nafotila fotky nasho svadobneho albumu tak si ho dam do albumu, mne sa velmi paci je to nieco ine trosku ako klasicky albumy z obchodu, a aj sperky na sesterkinu svadbu som si ako tak dokoncila uz len naramok mi treba a zapinanie na sperky a je to vsetko, tiez si ich davam do albumu ak chcete pozrite si
a 9. augusta ideme podpisat zmluvu s hudbou tak dalsia vec za nami jupi a mame vsetko31. júl 2010Barborabilinova - tak to hej, ked mate kopec inych vydavkov, a ziadna dovca nie je lepsia ako samostatne byvanie
taakze predsvadobna cesta? Noo tak to je tiez super, len si neviem predstavit odist v najvacsich pripravach predsvadobnych niekam prec na 2 tyzdne
no ty si teda sikulka, musim pozriet na tvoj albumik, ked budem pri pc
1. aug 2010Baby taak a sme doma
Chybali ste mi
Bolo nam fajn aj ked pocasie nic moc prsalo,bolo zamracene ale na tie posledne 3 dni boli super,teplucko
Opekali sme si s partiouAle pri kazdom druhom dome ma vitali najmä stare babky
Boli sme aj na nakupoch v Strecne sa vybórne napapali
Ale sme uz sli sem na TT tak pri Ruzomberku sme dostali pokutuBola tam 80 a my sme sli 95
No co uz ale taky stary policajt si nas obzeral
By som mu nieco povedala ale dal by nam este viac
Nastastie dostali sme najnizsu pokutu 20 €
A moja sesternicka ma 9 rokov tak nam zaspieva na svadbeSA tesiim hrozne pekne spieva
a ja ze si dame oddych od priprav ale to sa asi neda
Idem docitat a na IP potom odpoviem1. aug 2010No LULU, vitaj spät
Zase to tu budes obohacovat o kopec novych prispevkov. Takze dovolenka bola fajn a verim, ze aj napriek tomu pocasiu. A naozaj krasne miesta pre svadobnu cestu ste si vybrali, uz sa len rozhodnut. My taka klasika mozno pre ostatnych, ale my sme tam este neboli a preto by sme najradsej do Egypta
1. aug 2010- Sponzor fóra
BAMBULKA si zlatááá
Ďakujeme ale to sa ešte 100 krát zmení
Hehe žeby som bola až taká ukecaná?
Od stedy nastupujem do práce po dovolenkeSa mi nechce
Ale budem písať aj odďialPokial Vám už načisto nebudem liesť na nervy
Bre ránko kočeny víkendová pohodička? nejako cez víkend píšete málo2. aug 2010Lulu vitaj
my sme mali s drahym cyklovikend, takze znicena som uplne..a o bolestiach zadnych partii mojho tela radsej pomlcim
dnes mi prisiel konecne svadobny bedeker, tak uvidime, co sa do neho vsetko dostane)
a svadobnu cestu riesime aj my, ja som za egypt, drahy ee, ale chceli by sme maldivy, alebo nieco take (romantika v bungalove nad vodou)..len kde na to vziat??))
2. aug 2010jooj Maldivy to by som aj ja brala, môj sen je Kuba, dúfam že raz sa podarí.
baby, asi prekladáme svadbu, lebo sme uvažovali že je lepšie zvoliť postup najskôr urobiť si bývanie a potom svadba. takže sme sa predbežne dohodli, že budeme šetriť tak ako by svadba o rok bola ( možno aj nakoniec bude, uvidíme do decembra ) a buduci rok začneme riešiť to bývanie a tak sa nám svadba posunie tak o pol roka. v podstate to vítam, pretože môj sen je už dlhšie urobiť si bývanie ( i keď to prináša väčšie nervy a starosti ako svadba),a potom sa budem aj svadbiť s väčšou radosťou a hlavne peniažky na ňu už budú našetrené a odložené. tak neviem či robíme správne, ale akosi sa mi ukludnilo srdce, aj keď viem čo to bude stresu, kriku, vadenia a nervov.
joj, išla by som na dovolenku, ale tento rok veru ee, na budúci ale vybehnem určite, aspoň s kamoškou. v živote som nebola v chorvátsku, chcela by som sa ísť pozrieť, hlavne Plitvice má lákajú.2. aug 2010petkaa ty srandista
A čo také robíš?
Tu sú tie pesničky
http://www.youtube.com/watch?v=jWiAfNj7Ciw&translated=12. aug 2010No ja som cez tento vikend vybavila fotografa a velmi sa z toho tesim
Pretoze vsetci dookola boli uz obsadeni, uz som z toho bola fest nervozna. Ale uz je dobre.
lulu - a kde mas tie stranky? Chcem pocut tie pesnicky....
maruska - No je to dobry napad, riesit si najskor byvanie a tak sa potom vydavat s väcsou spokojnostou. A ked ste sa dohodli obaja, tak ziadny problem. A co sa tyka Chorvatska, je naozaj krasne. Malokde su piesocnate plaze, ale to priezracne more a ta krajina stoja za to.2. aug 2010Už som ich dala ale dám ešte raz ak sa ti netzobrazuje môj príspevok
http://www.youtube.com/watch?v=jWiAfNj7Ciw&translated=12. aug 2010
ale suhlasim inak