Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • baby a este raz sa ponukam 🙂) - kto potrebuje oznamenie, menovky, menu listok, nalepky na flase....tak kludne piste..spravim navrhy a pripravim vsetko na tlac, uz si to len doma vytlacite, alebo odnesiete niekam do reklamky...

• petka ok tak potom napíšem 😉

• lulu - no to moja segra by ti hned odpovedala 😃 ona je do tychto spevakov blazon 😃 A ta tvoja sesternicka, kedy ti ma zaspievat tu piesen? V ktorej casti svadby? 🙂
    petka - no etikety na flase by som chcela a tiez nejaky navrh na balenie cokoladky 😉 chcela by som to s fotkou, ale este nemame vybratu, caka nas predsvadobne fotenie, tak potom.

• Sponzor fóra
  • bambula ty sa ako voláš? nechcem ti hovoriť bambula keď tak bambulka a asi po tých úvodných tancoch hej prvý valčík a také tie kravinky 😃 😃 😃
    BAby som Vám hovorila že som sa pohádala s krstným ? 😞

• a ktora zhanate bizuteriu - v BA na starej vajnorskej su sklady, da sa tam ist na zivnost - staci ju ukazat a povedat, ze chcete bez papiera a da sa... to iste co dostanete v svadobnych salonoch za 20 - 50 € cele sety, tak tam ratajte od 5 do 20 €....
    a obrucky odporucam spravit si vylet do Noveho mesta nad Vahom - v centre je zlatnictvo - bratovi sme tam dali robit obrucky pol striebro a pol biele zlato, zenichova obrucka cista, nevestina s briliantom a vysli do 300 € a super pristup..

• lulu - tak sa teda predstavujem, ja som Denisa 😉 Jaaaj, och a taky song v podani malej slecny moze byt super. A ta hadka, bolo to vazne? Hadam nie.

• petka este ze ta máme 😃 😉
    A tak do tohoto je moja ségra blázon toto je taká kravina 😃 😃 😃

• petka - keby to Nove mesto n/Vahom nebolo pre nas tak daleko... 😐
    lulu - tak to musime mat sestry v podobnom veku 😃 Ved cele prazdniny pozera na to iste 😃 😃 😃 Uz to viem skoro aj ja naspamät.

• babulka no moja má 12 😉 a tvoja? ale ked je u nás tak jedine co ide je disney channel a tie seriali hanah montana,sladky zivot zaca a coodyho,jonas,kuzelnici z bevrli hills, sonny vo velkom svete uz tie názvy poznám ako otče náš 😃 😃 A furt Radka zamestnáva že stiahni mi to na DVD 😃 Tusím im zaplatím to mágio nech si to nahráva a Radkovi dá pokoj 😃 😃 😃

• No ta moja 12 este len bude mat 😉 A tie seriali asi letia vsade v takom veku. A to davaju stale dookola to iste, ked som doma, na nic ine sa tu pozerat ani nemozem 😃 No ale dost bolo o nich 😃

• bambulka a ako sa voláš? 🙂

• uz som sa predstavila vyssie...asi si si nevsimla 🙂 som Denisa... 😉

• jaj ja nevímam 😃
    tak okik Deniska 😉

• A co nas novy nick? Pridal tam niekto nieco, ci len nase dve krasne fotky tam su? 😃 😃

• No asi 😉 Ale si kocka 😉 🙂

• Sponzor fóra
  • Dakujem, to iste plati pre teba...aj ked, mohla by si pridat aj nieco z blizka, aby sme si ta vedeli predstavit 😉

• jasneee 😉 🙂 Nieco pohladam 😉

• Baby a tá reklama na svadbu t-mobile a t-com nemá chybu 😃

• mne ta reklama uz lezie na nervy 😃 heeej a bambula je fakt kocka,lulu a ostatne ani nevidim jak vyzeraju 😛

• biela.ruza si na pokeci? napis mi nick aj ja tebe napisem 😉

• Je tu niekto? 😬

• Ja som tuuu 🙂 mne sa ta reklama povodne pacila, ale teraz uz ju nemozem ani pocut 😃
    Do nasho albumiku pridam foto zajtra, drahemu zrusili dovolenku, kurnik, tak budem zajtra sama doma sa nudit 😞

• wera.g ja som akurát teraz pár foto pridala 😉

• aj mne sa ta reklama pacila ale teraz ked ju vidim prepinam ... aj tie pesnicky pekne svadobne sa mi zhnusili ...
    jeeemine ze pokec tam som uz ako davno pradavno nebola 😃 😃
    ja som uz taky facebookovy zavislacik 😉

• trdielko uz si v albumiku 😉

• Halo, halo... 🙂 takze fotky sa pridavaju, tesim sa, idem mrknut uz teraz.
    biela.ruza - vdaka za kompliment, potesi 😉
    a ja som tiez taky facebookovy zavislak 😃

• och....som to poplietla 😃 uz je asi vela hodin. Ziadne fotky som nenasla a zistila som, ze wera prida foto az zajtra a trdielko sice je v albume, ale ako to, co ma uz zajednane 🙂 Ta ja som to poplietla 😃

• zelam krasne rano vsetkym 😉

• jj, tu je nejako zatiahnuté, vyzerá že bude pršať, a ja som si ani sveter nevzala, verila som vo vysoké teploty 😃

• krásne ránko aj vám nevestičky 🙂 ja sa hneď po ránu musím rozčulovať, mám tento týždeň dovču a už mi volali včera a dnes z práce, kedy prídem... povedala som že keď budem mať cestu okolo, tak sa zastavím, a oni si hneď mysleli že prídem normal do práce.. vrrr... kurnik čo ja nemám nárok na dovolenku? takto ma hneď po ránu rozčulovať 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov