Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hainy - nestihas :-N sme pisali ze na svadbe byt tehotnou by sa aj pozdavalo. Ty tak planujes? :-N
Odpovedať
Vierka pridala som ti obrazok čo už más moc sa ospravedlnujem niekedy sa rozmažú písmená aj naša bambulka to tak má ;-) nievem prečo to tak je :-N Lady aj teba som už pridala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo byť na svadbe v 2-3 mesiaci by nebolo zlé, do šiat by som sa ešte zmestila :-D my už bývanie máme, bývame spolu od mája, ale aj tak omu ešte stále nemôžeme uveriť, že to je náš bytík, že sa nám to nesníva :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem :-D Vierka toho ma najviac - teda. najlepsia organizatokra z nas. Vierus, ake mas darceky pre hosti? Kedy si postihala bizuterie a topanky?
Odpovedať
Vierka ti ma máš v priateloch na FB že? kuk na moj 1. album čo tam mám z toho má byť obývačka :-o :-S :-D
Odpovedať
ladyjh mne sa páči 11 ;-) všetky sú pekné ale tá sa mne najviac páči :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dik lulu. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehe tiež pozerám že akosi vediem :-D darčeky sú také zvončeky ktoré slúžia zároveď ako držiaky na menovky :-) snáď hostí napadne vziať si to so sebou :-) bižu som objavila nádhernú v spleene na obchodnej, nemohla som odolať, tak som si kúpila vopred - náušničky a retiazku na krk, štrasovo perličkové, nádhera.. potom som zistila že k mojim šatkám sa na krk nič nehodí, tak som bola smutná, že to nevyužijem, ale s mojou perfektnou družičkou sme prišli na to, že sa z retiazky dá spraviť náááádherný náramok :-D a topánky? - tie som si kúpila zároveď so šatami v nicole :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, este som sa chcela spytak o tych plodnych dnoch - ja avycajne viem, kedy mam svoje plodne dni tak, ze ma hrozne boli spodok brucha - priblizne tak ako kemy som mala menzes, ale trocha ina - ostrejsia bolest vo vajecniku - zvycajne v lavom. Keby som prstami isla dost hlboko na kozu, tak to citim - tu bolest. To je aasi vtedy, ked vajecnik uvolnuje vajicko..........tusim to tak funguje.......inak su na to aj teplomery a vselijake ine pomocky - v lekarmi vam urcite pomozu. Tie, ktore mate neprevidelne, asi ten teplomer pomoze. ;-)
Odpovedať
BAby ja Vás nestíham :-D SPomaľtee :D
Odpovedať
Profilova fotka
ze prstami ]-( som myslel keby som si tlacila na brucho - aby sme sa pochopili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
juj baby o chvíľku idem k tej lekárke, bojím bojím : =-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ladyjh pochopila som ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
wera neboj, budes OK :-D
Odpovedať
Profilova fotka
wera - blahozelam k bytiku :-D super! (este len citam zameskane).
Odpovedať
wera a s cim ides k lekarke?
Odpovedať
Vierka neboj ;-) sice aj ja sa bojím chodit k doktorom :-p :-N
Odpovedať
a už sa to biela pítala s čím ideš k lekárke? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh - ďakujem moc :-) nooo idem na preventívku každoročnú no a konzultovať vysadenie tabletiek :-)
Odpovedať
baby :-D nestíham čítať, ste to nejako rozšupli, ešte som len na predchadzajucej strane :-D :-D
Odpovedať
lul z tvojho albumu sa mi páčia šaty obrazok č. 4 a tie pekné poháre.
Odpovedať
No trebalo by to tu spomalit isto :-D :-D
Odpovedať
Maruš :-D Veď aj ja dočítavam :-p
Odpovedať
Jeeeminenko :-D Majka díki :-)
Odpovedať
ladyjh mne sa páči návrh č. 14 :-)
Odpovedať
Jééj my sme 2 minúti nepísala :-D :-D Rekord :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
oprava: nepísali
Odpovedať
lebo dočítavam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Maruska dakujem :-D Tie mena asi vytlacim trocha vacsie, aby to malo lepsi kontrast. A ta stredna karticka bude s lesklym nadychom. :-)
Odpovedať
ladyjh super :-) Pekné to bude
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?