Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Vierka pridala som ti obrazok čo už más moc sa ospravedlnujem niekedy sa rozmažú písmená aj naša bambulka to tak má ;-) nievem prečo to tak je :-N
Lady aj teba som už pridala ;-)
nooo byť na svadbe v 2-3 mesiaci by nebolo zlé, do šiat by som sa ešte zmestila :-D my už bývanie máme, bývame spolu od mája, ale aj tak omu ešte stále nemôžeme uveriť, že to je náš bytík, že sa nám to nesníva :-)
hehe tiež pozerám že akosi vediem :-D darčeky sú také zvončeky ktoré slúžia zároveď ako držiaky na menovky :-) snáď hostí napadne vziať si to so sebou :-) bižu som objavila nádhernú v spleene na obchodnej, nemohla som odolať, tak som si kúpila vopred - náušničky a retiazku na krk, štrasovo perličkové, nádhera.. potom som zistila že k mojim šatkám sa na krk nič nehodí, tak som bola smutná, že to nevyužijem, ale s mojou perfektnou družičkou sme prišli na to, že sa z retiazky dá spraviť náááádherný náramok :-D
a topánky? - tie som si kúpila zároveď so šatami v nicole :-)
Baby, este som sa chcela spytak o tych plodnych dnoch -
ja avycajne viem, kedy mam svoje plodne dni tak, ze ma hrozne boli spodok brucha - priblizne tak ako kemy som mala menzes, ale trocha ina - ostrejsia bolest vo vajecniku - zvycajne v lavom. Keby som prstami isla dost hlboko na kozu, tak to citim - tu bolest. To je aasi vtedy, ked vajecnik uvolnuje vajicko..........tusim to tak funguje.......inak su na to aj teplomery a vselijake ine pomocky - v lekarmi vam urcite pomozu. Tie, ktore mate neprevidelne, asi ten teplomer pomoze. ;-)