Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D baby, na orbucky ste uz pozerali? :-)
Odpovedať
ladyjh viac-menej áno ;-) Vy?
Odpovedať
Profilova fotka
este nie. asi pojdeme tento vikend, ale vobec nevieme co chceme. ja by som rada biele zlato, obidve rovnake alebo podobne. Vy uz mate?
Odpovedať
No tak máme predstavu biele zlato,nejaký briliat viem že také sú drahé ale našťastie to nám zaplatia Radkovi rodiia aj oni povedali že si máme vybrať podľa seba a že na cene nezáleží ;-) Kuk môj albumík :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ešte pozerať neboli, predstavu cca máme (zopár mám v albume), hlavne chceme tvar ako klasické obrúčky, biele zlato s kamienkami pre mňa :-) ale pozerať intenzívne začneme asi až po vianociach, dúfam že nájdeme tie pravé :-)
Odpovedať
mne sa jednoznačne pači biele zlato, kameň by ani nemusel byť, skôr také poryhované. už sme sa boli aj pýtať, aj s obrázkom, ujo povedal cenu 600 eur. to sa mi zdá vela.
Odpovedať
Baby nepoznáte kameramana v TT? :-N
Odpovedať
v TT nie, ale ten náš je z okresu Senec a nemá problém prísť aj do TT. dám ti kontakt?
Odpovedať
maruska keby si bola taká dobrá dáš? :-)
Odpovedať
davam do IP, aby som nerobila reklamu :-)
Odpovedať
ano ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Niekde som citala ze v NMnV je zlatnictvo kde si dali urobit obrucky - obidve za 300e. Lulu, v tom ti nepomozem, ja som povodne z NMnV. Wera, bola si? DObre? Tie kvery na roku pre tvoju druzicku si budes robit sama ale kupovat? Aj ja take podobne chcem - pre seba, ked nebudem mat kyticu pri tancivani) a malickym druzickam (nase 4 netere od 5 do 12 rokov) - take aby to mo hlo ist az k zemi :-) Baby, ako to riesite s druzickami? Ja - nakolko zijem v UK uz 9 rokov, svoje kamosky som 'nechala' doma a tu nemam blizke kamaratky. Jeden den sa ma suseda opytala (uz mala dva-tri dole krkom) ze ci teda bude moja najstarsia druzica alebo nie. Tak som sa len pousmiala a opytala, ze ci by chcela byt a tak teraz mam susedy ako najstarsiu druzicu. Aka je hlavna uloha druzicky? My budeme mat svedkov inych ako druzbov - budu svedkovia, best man, 4 netere ako male druzicky (flower girls) a najstarsia druzica.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja nemám družičky, ani neviem čo je ich náplň práce :-D ja mám len svedkyňu.
Odpovedať
My máme ,,družičky" budu na nás hádzať lupeňe a ďalej neviem čo je náplň ich práce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ladyjh - ešte som nebola, otvára až o 4tej :-/ to na ruku sa pokúsim sama spraviť, nebude to tažké, len neviem ako jej tam pripevním ružu :-D no ja mám družičku jednu hlavnú, moju spriaznenú dušu, a potom ešte zopár kamarátiek sa asi nazve slovom družička :-D tak hlavná družička by ti mala byť pravou rukou vo všetkom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ladyjh kto je to ten best man? snáď ženích nie? :-D
Odpovedať
A hlavná družička je Radkova sestra prinesie nám obrúčky :-)
Odpovedať
best man nie je starejší :-N
Odpovedať
skuste sa pozriewt na nete zlatnictvo stacho sered tam su lacne a na ich stranke sa da aj suma vypocitat....
Odpovedať
Profilova fotka
best man je zenichov bratm ten bude mat obrucky. Potom bude mat speach (prihovor) po hostine. Aj moj bude ma prihovor - bude to taka pol anglicka a pol slovenska svadba :-)
Odpovedať
dracica nič mi nenašlo :-S nehodíš link?
Odpovedať
maruska24 : www.zlatnictvostacho.sk
Odpovedať
Vierka už si pridala fotky do tvojho albumíku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj príhovory... koľko ich budete mať? my by sme chceli ceremoniál ruží (hl. družička sa toho ujala) a ešte by som asi dedka poprosila (keďže tatina už nemám) .. asi by mal niekto aj so ženíchovej strany, že?
Odpovedať
Dracica pozrela som aj ja a jeden typ mi uplne padol do oka :-) Ďakujem :-N
Odpovedať
asi by to tak malo byt ale tak je to na vas ci aj zo zenichovej strany bude mat niekto prihovor... a hlavne ci sa bude niekomu chciet :) ja budem mat dost problem niekoho najst na prihovor ked budu mat pred vsetkymi ...budu sa musiet ,,obedovat,, niekto :))
Odpovedať
lulu756 :ú nemas za co ja som to uz tu niekde citala ze to je lacne zlatnictvo ze lepsie nez v TT :) rada som pomohla
Odpovedať
u nás príhovor asi tiež nikto, možno sesternicin manžel, on je z takej prihovorovej rodiny. weri, ty kokos, to budeš mať paraďoš svadbu, asi sa ti na ňu pozvem :-D :-D :-D ceremonial ruži, to ani neviem čo je.
Odpovedať
dracica :) No moja teta bude mať príhovor a Radkova krstná a keď po mňa príde ženích tak moja krstná ;-)
Odpovedať
Papa dievčence idem :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?