Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
No tak máme predstavu biele zlato,nejaký briliat viem že také sú drahé ale našťastie to nám zaplatia Radkovi rodiia aj oni povedali že si máme vybrať podľa seba a že na cene nezáleží ;-) Kuk môj albumík :-)
my sme ešte pozerať neboli, predstavu cca máme (zopár mám v albume), hlavne chceme tvar ako klasické obrúčky, biele zlato s kamienkami pre mňa :-) ale pozerať intenzívne začneme asi až po vianociach, dúfam že nájdeme tie pravé :-)
mne sa jednoznačne pači biele zlato, kameň by ani nemusel byť, skôr také poryhované. už sme sa boli aj pýtať, aj s obrázkom, ujo povedal cenu 600 eur. to sa mi zdá vela.
Niekde som citala ze v NMnV je zlatnictvo kde si dali urobit obrucky - obidve za 300e.
Lulu, v tom ti nepomozem, ja som povodne z NMnV.
Wera, bola si? DObre? Tie kvery na roku pre tvoju druzicku si budes robit sama ale kupovat? Aj ja take podobne chcem - pre seba, ked nebudem mat kyticu pri tancivani) a malickym druzickam (nase 4 netere od 5 do 12 rokov) - take aby to mo hlo ist az k zemi :-)
Baby, ako to riesite s druzickami?
Ja - nakolko zijem v UK uz 9 rokov, svoje kamosky som 'nechala' doma a tu nemam blizke kamaratky. Jeden den sa ma suseda opytala (uz mala dva-tri dole krkom) ze ci teda bude moja najstarsia druzica alebo nie. Tak som sa len pousmiala a opytala, ze ci by chcela byt a tak teraz mam susedy ako najstarsiu druzicu.
Aka je hlavna uloha druzicky? My budeme mat svedkov inych ako druzbov - budu svedkovia, best man, 4 netere ako male druzicky (flower girls) a najstarsia druzica.
ladyjh - ešte som nebola, otvára až o 4tej :-/ to na ruku sa pokúsim sama spraviť, nebude to tažké, len neviem ako jej tam pripevním ružu :-D
no ja mám družičku jednu hlavnú, moju spriaznenú dušu, a potom ešte zopár kamarátiek sa asi nazve slovom družička :-D tak hlavná družička by ti mala byť pravou rukou vo všetkom :-)
best man je zenichov bratm ten bude mat obrucky. Potom bude mat speach (prihovor) po hostine. Aj moj bude ma prihovor - bude to taka pol anglicka a pol slovenska svadba :-)
ozaj príhovory... koľko ich budete mať? my by sme chceli ceremoniál ruží (hl. družička sa toho ujala) a ešte by som asi dedka poprosila (keďže tatina už nemám) .. asi by mal niekto aj so ženíchovej strany, že?
asi by to tak malo byt ale tak je to na vas ci aj zo zenichovej strany bude mat niekto prihovor... a hlavne ci sa bude niekomu chciet :) ja budem mat dost problem niekoho najst na prihovor ked budu mat pred vsetkymi ...budu sa musiet ,,obedovat,, niekto :))
u nás príhovor asi tiež nikto, možno sesternicin manžel, on je z takej prihovorovej rodiny.
weri, ty kokos, to budeš mať paraďoš svadbu, asi sa ti na ňu pozvem :-D :-D :-D ceremonial ruži, to ani neviem čo je.