Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Niekde som citala ze v NMnV je zlatnictvo kde si dali urobit obrucky - obidve za 300e.
Lulu, v tom ti nepomozem, ja som povodne z NMnV.
Wera, bola si? DObre? Tie kvery na roku pre tvoju druzicku si budes robit sama ale kupovat? Aj ja take podobne chcem - pre seba, ked nebudem mat kyticu pri tancivani) a malickym druzickam (nase 4 netere od 5 do 12 rokov) - take aby to mo hlo ist az k zemi
Baby, ako to riesite s druzickami?
Ja - nakolko zijem v UK uz 9 rokov, svoje kamosky som 'nechala' doma a tu nemam blizke kamaratky. Jeden den sa ma suseda opytala (uz mala dva-tri dole krkom) ze ci teda bude moja najstarsia druzica alebo nie. Tak som sa len pousmiala a opytala, ze ci by chcela byt a tak teraz mam susedy ako najstarsiu druzicu.
Aka je hlavna uloha druzicky? My budeme mat svedkov inych ako druzbov - budu svedkovia, best man, 4 netere ako male druzicky (flower girls) a najstarsia druzica.3. aug 2010ladyjh - ešte som nebola, otvára až o 4tej :-/ to na ruku sa pokúsim sama spraviť, nebude to tažké, len neviem ako jej tam pripevním ružu
no ja mám družičku jednu hlavnú, moju spriaznenú dušu, a potom ešte zopár kamarátiek sa asi nazve slovom družičkatak hlavná družička by ti mala byť pravou rukou vo všetkom
3. aug 2010- Sponzor fóra
maruska24 :
www.zlatnictvostacho.sk3. aug 2010
baby, na orbucky ste uz pozerali?