Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
u nas bude mat prihovor zenich (podakovat vsetkym ze prisli, podakovat obom rodicom za pomoc pri organizovani svadby, o tom, ako sme sa stretli - a ako sme skoncili pred oltarom). Tiez jeho brat - best man (tem podakuje druzickam, a povie par slov o zenichovi) a mojho teta bude citat basen o nas dvoch. Ona je taka basnickarka.
Moj otec - este neviem, musim sa ho poriadne spytat. Teraz v septembri idem domov tak sa o spytam. Ale bolo by pekne, keby vsetkych privital a zazelal super zabavu. :-D
Baby, verili by ste tomu zlatnictvo Stacho?
babule, to čo za album nevestičky??? :-) :-) aké ste všetky veľké kočky, juj ako modelky, bambula, ja byť chlap tak si presne môj typ :-D :-D
a ktorá to bola v disneylande? vaj to je môj velký sen, hneď po Kube.
no ja prihovor necham tak ze ten kto xce nieco povedat nech povie, samozrejme dopredu nech viem aby sme vedeli, ale nebude nutit, lebo viem aj zo svojej skusenosti, ze ja taky speaker nie som :-D
asi nie som, ale ani nemám foto, iba ak z dovolenky, ale tam som bola mladšia :-D o nejaký ten rok. hrozne nerada sa fotím, hlavne na preukazy, tam vždy vyzerám ako feťoška :-D
nooo biela.ruza musíme ťa zasvätiť do tajomstva nevestičiek 2011 :-D máme tu vytvorený albumík, kam si môžeme každá pridať svoju foto, fotky toho čo už máme na svadbičku :-)
ja ale až zajtra pridám, tu nič nemám a možno mi bol doma aj zhabaný PC :-D lebo sa mi pokazila mechanika a drahý to chce opraviť. minule opravoval dva týždne :-D , aspoň mi oči oddýchli :-)
ej, že uberá kilá, tak potom je to dobrý fotograf, mne kamera a foto kilá neskutočne pridáva.
a prečo už nefotíš? ja by som chcela raz také pekné fotky, kde by ma fotograf aj vyretušoval, ale to budú asi až tie svadobné. hold, príroda mi nenadelila tam kde by som chcela :-)
Ahojte :-)
Baby robím poriadok v mojich skriniach :-D Pridám foto ako som vyhádzala celú skriňu :-p :-D Keď to stihnem vytriediť a upratať do 2 hodín tak som génius :-D Vyberám veci zo skrine a normálne som aj zabudla že aj som si niekedy také tričko kúpila :-D x-) JA som maniačka na tričká :-D Ja aj keď mám možno iba 10 riflí a nejaké capri ale tričiek minimálne 30 :-N :-o A to nehovorím o topánkach minimálne 10 párov :-D
Takže asi tak lebo Radkovi volali z práce ja som sa nudila a aj tak sú tam už aj také veci čo sú mi malé a nevynosené tak to potom radšej darujem do krízového centra alebo tak nejako ;-)
maruska - tak ty si ma potesila, si zlata :-D ze keby si bola chlap, tak som presne tvoj typ :-D No a nedaj sa prosit, pridaj svoju fotecku tiez, ... vsetky sme svojim sposobom krasne, clovek nemoze o druhom povedat, ze je skaredy, pretoze z kazdeho vyzaruje nieco ine.... ;-) alebo tu moc filozofujem??? A na dokladoch mame tusim vsetky otrasne fotky, ja sa hanbim za svoj obciansky, za vodicka tiez....otras fotky :-D :-D :-D