Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
biela.ruža ale ja som ten dážď k vám neposlala :-D
Odpovedať
tak h.a.i.n.y - to je pravda, kratke sa prdlzit nedaju :-| A maruska, davaj foto, mozno sa zamilujem aj ja :-D Ja si na vahe pekne stojim....ale drahy mi chudne :-( nechtiac.
Odpovedať
ja som si všimla, že ako nahle sa chlap ožení, tak priberie na váhe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hainy ja som pribrala 10 kg odkedy som s drahým, tá spokojnosť :-D
Odpovedať
Ale my este nie sme zobraty maruska .. tak nesranduj ze este priberie ... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
baby idem teda už, idem ešte do sprchy a pak lekárke, nech nečakám tam dlho :-( bojííííííííííííííííííííííím bojííííííííííííím nemám rada gynekológiu a stomatológiu, hrabú sa tam kde nemajú :-D :-D :-D
Odpovedať
opravujem: zobrati
Odpovedať
wera Ako to ze tak poobede robi tvoja doktorka? U nas v meste robia doktori stale iba doobedu. A ja sa bojim iba zubara :-(
Odpovedať
Vierka ides gyndosovy alebo zubarovy??? :-S :-N Nič príjemné
Odpovedať
Profilova fotka
no utorky robí od 16tej do 18tej, čo je super, lebo sa dá aj po práci :-) len neviem či mi vezme ešte aj krv... asi budem musieť ísť ráno na krv :-)
Odpovedať
Ja chodím zubárovi a on robi poobede(súkromník) a gyndoš má plno takže ako kedy :-S
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som mala gynekológa, ku ktorému som sa musela objednávať aj pol roka dopredu.. ani recept mi nepredpísal bez objednania.. že dovi.. tak mám teraz túto lekárku, je fajn, hoci za ultrazvuk si musím platiť neviem prečo :-/
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vieri tak ja som volala pred cca 2 týždňami bo mi treba ísť na prehliadku a objednal ma až na konci augusta :-o :-N
Odpovedať
za ultrazvuk sa platí a nie málo. :-( ja zbožňujem relaxovať u zubára :-D a nenávidím očnú, tej by som oči vydriapala.
Odpovedať
Maruška ty relaxuješ u zubára? :-N Ja tŕpnem čo to aké kraviny berie zase do ruky a ide mi to strčiť do úst a očnej veru by som oči vydriapala ]-(
Odpovedať
a ortopéda takého kok*ta mám že to možné neni :-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
hej, ja zubára môžem, asi som divná, ale mne vrtanie, dlabkanie zubov a pod nerobí zle :-D :-D zato tá očná ]-( ]-( , ani gyndoš mi nerobí zle :-D :-D
Odpovedať
maruska To nemyslis vazne s tym relaxovanim! Ja som uz v cakarni cela spotena od strachu a to nehovorim o tom ked si sadnem do kresla a cela sa klepem a ked sa postavim tak sa zo mna leje! Uz teraz ma ta predstavi desi! A mne nepomaha ani injekcia. Stale si ju davam ale aj tak citim bolest. A preco ste platili za ultrazvuk? Mne to moj doktor vysvetlil tak ze do mesiaca od preventivnej prehliadky musim stihnut ultrazvuk. Ked nestihnem tak si platim sama. Vy ste o tom nevedeli??? Ale asi nie .. lebo kto by si chcel platit no nie? A kolko sa to vlastne plati?
Odpovedať
Maruška čoo tak ja gyndoša by som nakopala na citlivé miesta :-D :-p A to mám len 20 rokov neviem čo budem robiť keď budem mať 30 :-D ho asi zabijem :-N 8-(
Odpovedať
h.a.i.n.y môžem sa pridať do tvojho klubu a ešte si zabudla napísať také to ,,zvieranie" v žalúdku :-( ;-(
Odpovedať
tak ja platím vždy a všade :-D a za všetko. pri preventivke mi urobili ultrazvuk, vycalovala som 8 eur, doktorka povedala že v poriadku :-D ( neviem či ja, alebo tých 8 eur) a hotovo. potom som platila aj za krv, aj za vypísanie papiera a ešte aj podla cenníka za niečo. dokopy 48,90 8-( a u zubára za plombovanie 3 zubov bielou plombou rovných 150,-
Odpovedať
Baby ideeem už naozaj bo ma porazí :-D :-p
Odpovedať
lul a cestou nezabudni do bankomatu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kocky tak pokial ide o to platenie u gynekologa, ja si platim len rocny poplatok a potom uz nic.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, tak prisla som sem 20 min pred zaciatkom otv. Hodin a uz je predomnou 8 zien.. Kokso, to co je, zostat, ci nezostat? Asi idem prec baby mne sa tu nechce sediet hodinu kym sa dostanem na radu..
Odpovedať
no tak ja keby som sa už konečne niekam vybrala, tak tá hodina by ma nezabila.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj tu je v robote nudaaaaaaaaa 8-( Hainy, to ja som pribrala 15. tal sa o mna stara :-D - on nepribral, ale ani mepotrebuje. Teda nie ze ja by som potrebovala, ale nech. :-D
Odpovedať
BABY PORAZI MA došiel milý z práce a ide volať že či môžme prísť na návštevu jeho tete ]-( JA ju neznášam sa mi nechce :-( 8-( 8-( Začne mi tam ako vždy dohovárať že ona by to nikdy nespravila ako ja ona toto ona hento =-) 8-( 8-( 8-( 8-( 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
lullu, nevsimaj si ju. ktovie ci aj jej do toho tak hrkutali tiez a ci by sa jej to pacilo. Ja mam stastie, ze sa so svokrou vidavame len par krat za mesiac a nasi si na SLovensku (ja v UK). :-)
Odpovedať
jani dííííííík ale to neni svokra ale neviem čo mi bude Radkova teta :-N 8-( Práve volal sú na nákupoch tak ideme až o 17:00 ale to zase bude čo si ona kúpila :-( :-S Ja ju môžem sr*ť ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?