Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no moja buduca svagrina tam museli ist 5 krat, hociktoru sobotu, nemuselo to byt hned po sebe, mohli mat aj medzi tym pauzu, to sa tam len treba pozapisovat, ze na aku prednasku pojdete, aby ste nemali rovnake
hainy a ohladom tych tancekov na youtube, tak moj drahy sa vyjadril, ze to on v ziadnom pripade robit nebude, ze nebude hostom robit divadlo, ale podla mna je to take ozivenie, pobavenie :-p
Tak hentaky tancek ako ste tu vy nasli na youtube sme mi z drahym hned zamietli ze nebudeme traposit, kedze ani jeden z nas nema rad taku hudbu ani take tance. My na ozivenie a ako pamiatku nasho oblubeneho herca si zatancujeme posledny tancek z hriesneho tanca, t.j salsa aj zo zdvihackou :-)
Nad poctom druziciek som neuvazovala ale ja budem mat samych drobcov, najstarsia bude priatelova neter, ktora bude mat v tej dobe asi 15
na svadbu v kostole je birmovka len odporucanie, nie podmienka..
a ak chces ist za krstneho rodica, tak birmovka by byt mala - ak ju nemas uvedu ta len ako tzv. svedka krstu alebo tak nejak sa to povie, ale v principe je to to iste :)
ahojte, tak teda aj ja patrim do skupinky neviest v roku 2011. my cakame na 18. mojej sestry, kedze chcem, aby mi bola svedok... a plnoleta bude 4.11.2001, tak preto termin 11.11.2011. je to piatok, ale magicky datum. :D
baby ako idete riesit svadobne saty? kupit alebo pozicat? a co myslite aka kvalita moze byt z ciny? nasla som jednu stranku, mozno uz poznate a maju tam straaaaaaaaasne vela siat a stoja maximalne okolo 200 dolarov, teda zalezi aj od typu, len sa bojim kvality :-|
ved to je ten problem, ze ci sa to oplati risknut, ale zase na druhej strane, vsetko okolo a aj na nas je prevazne z ciny :-p
a baby co myslite ako je to s tymi vleckami? lebo na niektorych to vyzera tak, ze sa nedaju odopnut, nemyslite si, ze sa v tom neda dobre tancovat? :-D
podla mna je to velmi neprakticke a nepaci sa mi to, celkovo ani nechcem mat vlecku na satach, na to aby som nieco zaspinila ani vlecku nepotrebujem, posatci mi cokofontana a biele saty
no mne sa zase vlecka na obrad paci, saty vyzeraju honosnejsie, a vyhoda odopinacej je ze potom ju das dole a tancujes v pohode, nic ti nezavadza, ziadna vypnuta vlecka
no praveze mi planujeme jednu tortu hlavnu, par kolacov, na osobu tri kusy a kedze bude dost teplo tak po desiatej sa vytiahne chladene ovocie a cokoladova fontana, kedze budeme mat na svadbe vela deti, tak myslim si ze deti si ju zamiluju. Je to velka zabava aj pre deti aj pre dospelych.
Honosne saty, vlecku ci zavoj by som ja osobne volila len do katedraly, pripadne velkeho kostola, urcite sa to nehodi do maleho kostola, alebo do nejakej novostavby. Ale to je len moje puritanstvo a to ze som za dodrziavanie urcitych noriem ;-)
tak to nechcem ani ja ale sranda musi byt a saticky budu len moje a nebudem sa musiet bat o vracanie do nejakeho salonu, takze mi to bude vcelku ukradnute a budem v tom potom uz len nejaku hodku, do prezlecenia a na popolnocnych to vidno nebude :-)
ahote tak ja si budem poziciavat satky :-)
baby a v kostole bude vam niekto spievat alebo ako planujete hudbu v kostole, ja este nemam presnu predstavu o tom ako by to malo byt ale viem ze hudbu tam chcem mat, ale ci gospel alebo nejaku klasiku neviem a ci mi budu spievat alebo len tak cez prehravac sa pusti nejaka neviem, aj keby som chcela aby mi nazivo spievali tak neviem kto by spieval lebo u nas v kostole sa mi nikto nepaci a v tatrach neviem ako spievaju kedze tam som este nebola v kostole a pri tom sobas budeme mat v tatrach aj ked by svadba mala byb v bydlisku nevesty co viem. :-)
Ja som bola rozhodnuta si nechat saty usit skrz to ze som nechcela klasicke biele svad.saty,aj mam uz presne obrazky ze ake by to mali byt, ale zacala som pozerat stranky niektorych salonov, aj co sa tyka moznosti odpredania niektorych siat a zrejme to spravim tak ze si ich nakoniec kupim, no uvidim, mozno zmenim nazor, ale tak rozhodovat sa budem az ked koncom roka 2010 budu kolekcie na 2011. zatial je vsetko v rovine uvazovania 8-)
Inak baby, tie co mate svadbu v lete, nebojite sa ze sa "roztopite" v svad. satach?? =-) Lebo ja vzhladom na to ze to planujem v auguste tak uvazujem aj nad kratsimi satami =-)
rora Ja zatial nad tym neuvazujem ci sa roztopim alebo nie :-) Ved vecer a v noci nebude az tak teplo :-N a v kostole tiez nie .. :-) Takze v tom teple vonku si myslim ze nebudem az taku podstatnu cast.
no neviem, aby si nebola prekvapena :-D jedine kde moze byt chladnejsie je ten kostol, ale ostatne, ak nam vyjde dajme tomu 32 stupnov tak to bude teplo aj vecer, ale tiez rozmyslam ze co ak bude skarede pocasie ako bolo toto leto, tak neviem teda. No v kazdom pripade mam zas nad cim uvazovat a vahat :-N