Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • my budeme mat vodku a biely rum, mozno nejaky fernet. ale urcite nie 5 lebo 6 druhov.
    Tam, kde to budeme mat, maju aj plateny bar, tak co nebude na stoloch, ludia si mozu kupit.

Este sa neviem rozhpdnut, ci mam dat alko na stoly alebo za bar a casnici ho budu servirovat.....poradte prosim.

• babulky, ukrutne sa zapajam do temy ,,svadba v roku 2011" aj ked sa o mesiac vydavam, dufam, ze mi to odpustite, ale ostatne temy akosi stagnuju.. ja uz mam vsio vybavene a mam kopec casu 😃

• z tvrdeho planujeme dat vodku, fernet a borovicku (tu oblubuju priatelovi kamosi)

• Sponzor fóra
  • simik, ejha, aspoň nás poinformuješ čo treba, čo netreba 🙂

• bambula, ja si tiez myslim, ze velmi zalezi aj na tycjh predavackach - ja som bola v salone, kde mi pohohli do siat aj zo siat, pekne ma v nich upravili a saty sedeli perfektne. Bola som aj v takych obchodoch, kde sa sama obliekas a vyzliekas tak ani vobec nevies, ci ti saty sadnu lebo nie, ked si v nich poriadne neni zaviazana.........

• bambula ked ja som zabudla nazov, ale zistim ti a napisem ti, ok? naozaj je tam velmi mila zena, ochotna a nehra sa na nic.. skusala som zavoje, kvietky do vlasov a tak asi hodinu, kupila som si tam podvazok a cely cas sme debatili a pod.. odporucam, saty mala taktiez krasne..

• simika - nam to vobec nevadi, my tu prijimame kazdeho 😉 A aspon nam trosku poradis, ak bude treba, kedze mas vsetko hotove

• ako chutí biely rum 🤔

• maruska velmi rada 🙂

• sinov : tak to je dobre ..to ja si este musim doriesit a spytat sa kto co ma rad...a podla toho sa kupi

• lady - tak v takychto veciach je predsa len lepsie, ak ti niekto poradi, oblecie ta tak jak sa ma a podobne. Nemam sice rada predavacky, ktore sa "pchadu" do zadnej casti tela 😃 😃 ... ale co sa tyka svadobnych siat, v tom sa mozu. 😃
    simi - fajn, tak potom napis. Lebo sa chystam do Spisskej Belej a zasla by som aj do PP.

• simika juuuuj mne sa hrozne pacia kvietky do vlasov 🙂

• mne sa páčia tieto šaty 🙂
    tie úplne prvé

• beronsche - uz ked si pridala prispevok z nicku nevesticky, tak aspon si tam pridala svoju foto? 😃 😉

• Sponzor fóra
  • simika ste hrozne zlati s priatelom v albume..a ako som videla tiez mas cervenu vyzdobu ako ja, ci sa mylim? 🙂 ta torticka je peknaaa 😛

• maruska - pekny vyber, schvalujem 😉 Mame podobny styl....

• maruska aj mne sa paci taky styl 🙂

• ale mne sa páčia skoro všetky 😃 😃 len ja mám široké bohy. úzky driek, silné stehná a paže, neviem čo sa mi hodí a čo nie. len v jednom mám jasno, chcem korzetové. a skúšať sa chystám na veľtrh čo býva v januári.

• biely rum je vyborny s kolou - tu vela luli pije bacardi - to je biely rum. To, co sa dava do mohitkov.

simika, ozaj uz vsetko mas?

• ruza dakujeme 🙂 si nas potesila.. ano mame cervenu vyzdobu tak sme prisposobili aj torticku.. torta bude presne ta ista, len bez tretieho poschodia, na druhom poschodi bude postavicka zartovna ako zenich uteka a nevesta stoji nad nim s gulovnicou v ruke 😃 a k tomu bude na torte cerveny napis ,,ak sa milujeme, nieje co riesit"

• hej s maslickou by som xcela aj ja...alebo i s cervenou stuhou 🙂

• a tieto sa mi páčia ako popolnočné, len by som ich brala ako trojštvrťové nie takéto dlhé, ja nie som vysoká
    http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4113393&vReferer=%2Fbazar%2Fshow_entry.php%3FvEntryID%3D552168

• ladyjh ano uz mame vsetko, teda ak si odmyslim este dokupit podprdu, sviecky, silonky a nejake male drobnosti, ale to je otazka jedneho popoludnia 🙂

• simika a to kde sa da zohnat taka vtipna postavicka?

• maruska - krasne saticky, ale ked nie si vysoka, tak ta dlhe satky skor predlzia 😉 Ja na 90% budem mat dlhe, pri mojej vyske.... 😃

• sinov kupila som ju cez web svadobneinspiracie, prisla mi za dva dni, maju viac motivou a super ceny 🙂

• fiha, kedy si postihala? sama si robila pripravy?
    Oznamka ste si sami robili - pozarala som, krasnucke 🙂

• bojím sa kúpiť šaty cez inzerát, lebo ani v obchode mi nesadne, veľkosť neveľkosť, musím skúšať 😒

• simika dakujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov