Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Lucy - no nikdy nevies ;-) S testikom by som este pockala, kedze nepresiel ani den, co ti meskaju, a vies...aj keby ze teraz mimi nechces pred svadbou, ale ked si spravis testik a bude negativny, nebola by si sklamana? Lebo ja ked som si kupila testik, na jednej strane som sa bala vysledku, ale ked to bolo negat, straaaasne sklamana som bola |-|
Jani - peknucke satky, jednoduche ;-)
Deniska zlatá moja ešte že ťa tu mám ;-) ;-) :-) :-) A ozaj ráno som grcala :-N =-) NO bodaj by :-D
Jani bez kufru tam áno ale naspäť s dvoma :-D By si ma povodila po obchodoch a kredka zodratá :-D x-)
Tak presne, ked si so satkami hlavne spokojna ty, ked sa v nich citis dobre a hlavne ked sa v nich citis krasna :-)
Lucy - si grcala? Sice hej, pisala si rano...ou, tak neviem-neviem. Tak za chvilu ti asi budem zavidiet :-N
luci, chod kupit testik! A potom kup letenku :-D
Ja sa tak strasne vutesujem z tych mojich siat :-D :-D :-D :-D :-D
Budem mat vlnove rozpustene vlasy (asi do pol chrbata), bizu, a zavoj, tak to bude super!
Moj si mysli, ze budem mat modre saty - som ho oklamala :-N . Tak ked ma pride k nasim popytat, tak budem mat nejake modre a potom, ked ma bude cakat pred oltarom, prvy krat uvidi moje ozajtne =-)
Takato som ja potvora. :-p
Lucy - tie ruzovo-biele saticky si kupila??? :-. Tie su rozkosne :-D Ja budem mat tiez take dve male krasne druzicky a dvoch malych fesakov ;-) Trebalo by tiez nieco vymysliet. Stali vela? A bol by to gol, ale ved ty si taka sikovna ze vasa svadba by mohla byt aj o mesiac ;-)
Baby idem, konecne domov. SOm tu toho v robote dnes vela neurobila........este ze tu sefka nie je.
luci, ides kupit ten test? Ked tak, urob rano, vtedy su 'tie' hormony najvyssie hodnoty (ja som dva-trikrat tiez robila test, ale nic :-()
Majte sa krasne, zajtra rano sa tesim na dalsie romany :-N
bambula - bude prekvapeny :-D ale milo prekvapeny :-D
Hned ako spm prisla domov v sobotu a povedala, ze mam modre saty, telefonoval mame, ze co ma to nechala kupit take ....... a ona, ze mi pristali :-D :-D :-D
NO také podobné ;-) Ja odfotím x-)
Jedny stáli 29,99€ aj s bolerkom bolo k tomu ale to mi hovorila mama dá vieš jedna družička bude moja ségra :-D
A druhé stáli 15€ a bolerko 10€ takže dokopy 25€ ;-)
Janka no teeda chudák nenbol vydesený k smrti? že modré šaty :-D :-N
No ja to zajtra asi s tým testíkom risknem =-) :-N
A žeby aj s letenkami? :-D
Baby takže testík pozitívny 2 čiaročka slabuká ale predsa len je x-) Ešte ráno budem testovať :-) Takže som TEHOTNÁ :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)