Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Maruš chúda že hodinu 😛 😬
    Dakujem mojko 😵 😉

Deniska má pravdu aká stršia slečka-mladicca 😃 😬

• bambul, jasné 😃 veď ešte som mladica 😃

kamoška mi včera povedala že je tehu, ale ona je už vydatá a aj majú bývanie. a že to tiež nečakala, ale už teraz sa teší 🙂

• Maruš napíšem ti IP aby som nerobila reklamu 😃 😉 😉

• Sponzor fóra
  • Sinov dííííky 😵 😉

• No bambula, praveze este nemame nikoho, lebo maj drahy si mysli, ze to je este strasne skoro riesit 🙂 Ale snazim sa mu uz tyzden vysvetlit, ze uz teratz je neskoro, no a dnes sme sa nejak rozbehli...ma nejakeho znameho z popradu, ktory robi nadherne fotky, ma aj stranku, myslim borievky.sk... ale pozerame aj ceny a tak...
    Akurat riesime, ze kedy sa fotit...ci pred obradom, ci po pred hostinou, ci pocas...Neviem, ako by to bolo najlepsie. Ako mate vy dievcata??
    No a kameramana mat nebudeme, to ponechame vo vlastnej rezii 😉
    A vy uz mate fotografa bambula?? Niekde od nas, z okolia??? kedze sme relativne blizko 🙂 Inac mam byvaleho frajera z Lubovne 🙂

• iwka my sa chceme fotit este pred obradom. zazila som raz na jednej svadbe fotenie az po obrade a my hostia sme na manzelov dve hodiny cakali. no nic moc musim povedat. 😒

• nikdy nie je skoro 😃 ale nie, svadba sa dá v poho vybaviť do dvoch mesiacov, okrem fotografa a hudby, to treba aj rok pred tým, kvôli termínom. a sálu iba ak chcete nejakú kde sú svadby ako na bežiacom páse.

• Ivka no nás fotograf víde 800€ ale zo všetkým už aj foto z interiéru aj exteriéru,svadobný obrad a hostiny do 2:00 😉
    A fotit sa budeme pred obradom obrad sa začína o 14:00 takže máme z rána času dosť 😉

• Iwi - no ten isty problem bol u nas, drahy mal na vsetko cas a tak som fotografa riesila minuly tyzden a bola som z toho zufala, väcsina uz bola obsadena. S chlapmi to je obcas tazke 😃 A co sa tyka fotenia, ja osobne by som urcite exterierove foto chcela pred sobasom, aby sme potom neochadzali pocas hostiny, nechavali nasich hosti samych nejake 2 hodky. No a mame fotografku z PP, oni su vlastne par, ale ona foti a on to upravuje. Maju krasne fotky. A koho, koho - ako sa voly byvaly? Mozno budem poznat 😉

• Ved to, ze sa zmizne na dlho... Lenze ja by som zasa chcela, aby ma mato videl prvykrat az v kostole 🙂 U nas ziadne odpytavacky od rodicov nebudu... Svadba buude v Kosiciach a popradcania pridu rovno do kostola...Aspon tak by sme chceli...no neviem, chcela by som sa poradit..

• vyborne ked uz to spominate fotografov.... kolko chcete fotiek ?? mne nechce nikto vyhoviet chcem pozovacky okolo 50 ks a obrad a gratulacie tiez nejakych par fotiek tak do 120 fotiek a hostinu budu fotit hostia vsak kazdy fotak bude mat... a fotografi ma prehovaraju aby som si to rozmyslela ze to bude malo a ze amaterske fotky nie su pekne 😞 ach jjjjaaaaajjj nechcu podla mojho zelania 😞 maju take svoje balicky co mi nevyhovuju a kombinacie neviem asi nechcu robit 😞

• dracica - asi nehladas na spravnom mieste 😉 Je vela fotografov, ktori su ochotni vyhoviet poziadavkam. Da sa dohodnut. 🙂

• iwka.mak : toto aj mne sa paci ako vo filmoch ze prvykrat vidi zenich nevestu az v kostole to je prekrasne .... ale aj kvoli foteniu sa to neda ked chceme pred obradom 😞 hm...skoda

• u nás keby neboli odpytavačky, tak sa rodičia zrútia. už dnes mám na tanieri, že neboli rodinné zásnuby, že to sa nerobí a že oni vlastne o ničom nevedia 😃 akože komplikované rodinné vzťahy 😠 ja nie som zástancom toho, ako bolo volakedy, že zásnuby pri celorodinnom obede. podla mňa zásnuby len o dvoch ľudoch je oveľa krajšie.

• bambula to myslis vazne ze fotografi uz mali obsadene vsetko? takto dopredu rok?

• Sponzor fóra
  • bambulka : ja iba takych co tu pisu referencie o nich a dam si do googla ich meno a pozeram ich stranku potom im napisem ....

• dracica: ved to...akrat pisem aj s drahym, takze dame to fotenie pred, tak to bude najlepsie z praktickej stranky 😞 nic to, no co uz 🙂

• dracica ja budem mat len pozovacky pred obradom....vsetko naokolo - pripravy, obliekanie, matrika,hostina - to bude fotit moja vasniva kamaratka - fotografka, i ked nie je profi,tak fotit vie a podla mna teda pre mna osobne staci mat take fotky,nie su skarede

• maruska - tie zasnuby v rodinnom kruhu, to veru, u nas este zatial nebolo a tiez bude musiet 😴 A fakt, zasnuby s o nas dvoch, ale....nejak tych nasich rodicov musime zoznamit 😃
    ruza - no vazne, minuly tyzden som s fotografom mala problem, vsetko obsadene. Po nich je velky dopyt a hlavne taki aby mali pekne foto.
    dracica - aj ja som to tak robila 😉

• Baby ja ás normálne nestíham mala som tu klienta 😃 😬

• ruza: my sme si fotografku radsej rezervovali uz v marci, aby sme mali istotu. 😃

• no lulu , tak to je, ked niekto robi viac veci naraz 😃

• bambul, naši sa poznajú, my sme spolu už 10 rokov 😬

• maruska - to je sice pravda 😃 U nas sa nepoznaju len maminy 😃

• ani nasi rodicia sa nevideli...a podla mna skor ako na svadbe to nebude...rodina od priatela nie je zrovna taka rodinkovska 😒

• Deniska 😃
    Maruska môžem ťa volať Majka? my sme spolu 3 roky

• 800e???? tak to je teda dost, ci?? ja som myslela ze do nejakych 200eciek sa vojdeme... Ale my by sme chceli len nejake 3 hodky na hostine pofotit dancing a dost, tak neviem 🙂
    Dievcata, tesilo ma, musm ist pracovat, takze sa na vas tesim zase po obede. Pekny dnik zatial

• Ivka tak ahojky potom napíšem IP 🙂

• joj, ja by som brala takých svokrovcov čo sa do všetkého nemiešajú a hlavne netvrdia že všetko len čo oni spravia je dobré. 😠 nerozumiem, prečo sú ľudia namyslený. veď život je predsa príliš krátky na to, aby niečo takéto v ňom existovalo.

• ruza - to vazne ani nebude skor ako na svadbe? NAsi budu platit jedlo, palenku a kolace a na jedle sa budu musiet dohodnut spolu. TAk sme sa rozhodli my, nechame to na nich,...Takze zoznamit ich musime skor 😃
    iwka - do 200eur sa nevmestis asi nikdy ked chces fotit hoc len do prveho tanca. Dnes su ceny privysoke a to niektori este pisu, ze ked je svadba na druhy rok, tak aby sme pocitali s tym, ze ceny od januara este pojdu hore.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov