Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
No bambula, praveze este nemame nikoho, lebo maj drahy si mysli, ze to je este strasne skoro riesit
Ale snazim sa mu uz tyzden vysvetlit, ze uz teratz je neskoro, no a dnes sme sa nejak rozbehli...ma nejakeho znameho z popradu, ktory robi nadherne fotky, ma aj stranku, myslim borievky.sk... ale pozerame aj ceny a tak...
Akurat riesime, ze kedy sa fotit...ci pred obradom, ci po pred hostinou, ci pocas...Neviem, ako by to bolo najlepsie. Ako mate vy dievcata??
No a kameramana mat nebudeme, to ponechame vo vlastnej rezii
A vy uz mate fotografa bambula?? Niekde od nas, z okolia??? kedze sme relativne blizkoInac mam byvaleho frajera z Lubovne
5. aug 2010Iwi - no ten isty problem bol u nas, drahy mal na vsetko cas a tak som fotografa riesila minuly tyzden a bola som z toho zufala, väcsina uz bola obsadena. S chlapmi to je obcas tazke
A co sa tyka fotenia, ja osobne by som urcite exterierove foto chcela pred sobasom, aby sme potom neochadzali pocas hostiny, nechavali nasich hosti samych nejake 2 hodky. No a mame fotografku z PP, oni su vlastne par, ale ona foti a on to upravuje. Maju krasne fotky. A koho, koho - ako sa voly byvaly? Mozno budem poznat
5. aug 2010vyborne ked uz to spominate fotografov.... kolko chcete fotiek ?? mne nechce nikto vyhoviet chcem pozovacky okolo 50 ks a obrad a gratulacie tiez nejakych par fotiek tak do 120 fotiek a hostinu budu fotit hostia vsak kazdy fotak bude mat... a fotografi ma prehovaraju aby som si to rozmyslela ze to bude malo a ze amaterske fotky nie su pekne
ach jjjjaaaaajjj nechcu podla mojho zelania
maju take svoje balicky co mi nevyhovuju a kombinacie neviem asi nechcu robit
5. aug 2010u nás keby neboli odpytavačky, tak sa rodičia zrútia. už dnes mám na tanieri, že neboli rodinné zásnuby, že to sa nerobí a že oni vlastne o ničom nevedia
akože komplikované rodinné vzťahy
ja nie som zástancom toho, ako bolo volakedy, že zásnuby pri celorodinnom obede. podla mňa zásnuby len o dvoch ľudoch je oveľa krajšie.
5. aug 2010- Sponzor fóra
maruska - tie zasnuby v rodinnom kruhu, to veru, u nas este zatial nebolo a tiez bude musiet
A fakt, zasnuby s o nas dvoch, ale....nejak tych nasich rodicov musime zoznamit
ruza - no vazne, minuly tyzden som s fotografom mala problem, vsetko obsadene. Po nich je velky dopyt a hlavne taki aby mali pekne foto.
dracica - aj ja som to tak robila5. aug 2010ruza - to vazne ani nebude skor ako na svadbe? NAsi budu platit jedlo, palenku a kolace a na jedle sa budu musiet dohodnut spolu. TAk sme sa rozhodli my, nechame to na nich,...Takze zoznamit ich musime skor
iwka - do 200eur sa nevmestis asi nikdy ked chces fotit hoc len do prveho tanca. Dnes su ceny privysoke a to niektori este pisu, ze ked je svadba na druhy rok, tak aby sme pocitali s tym, ze ceny od januara este pojdu hore.5. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Maruš chúda že hodinu

Dakujem mojko