Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
takto podobne nad tým premýšľam aj ja a u nás v rodine si ani nejak extra nepotrpia na ľudovky tak tých pár sa môže pustiť aj z cd ... a na druhej strane si myslím že tie modernejšie pesníčky tá kapele až tak dobre nezvládne ... môj názor
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko kocky...no my este nemame fotografa, stale cakame na vyjadrenie a mne sa aj tak zda vela dat 600e za fotenie :-( No a hudbu mame poriesenu jednu rodinnu skupinu (poslem do posty ak chchete) oni robia svadby a oslavy a v kosiciach su velmi znami a oblubeni...su to 2 sestry co spievaju a otec hra na varhanoch, maju uzasny repertoar, zahraju co len nechcete a aj ked maju prestavku, pustaju cdecka a robia vlastne cely hudobny doprovod...takze mame ich..a tiez som rozmyslala este nad nejakou uplne zivou hudbou, ale sme to asi zrusili..ja vezmem nasu gitaru a hudbnikov je dost, tak v prestavkach sa mozu realizovat :-D
Odpovedať
no tak ano to je pravda....DJ pusti aj stare pesnicky 70 a 80 r. napr. u nas napriklad nebude az tolko starsich viacej je deti...dokonca aj moja krsna ma 50 r a pocuva moderne pesnicky a chodi na disko :D no sradna..... tak ja budem mat aj starsie pesnicky slov.alebo ceske....ale to este nemam tak podrobne premyslene.... videla si niekedy stranku www.esaty.sk ??? su tma lacne ceny siat ale neviem ci ich poziciavaju alebo len siju.... alebo...nejaky hacik je v tom? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
nie tú stránku som ešte nepozerala ... ale omrknem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko. my ideme zajtra na ochutnavku zakuskov, vina a slaneho. mnam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sinov to už teraz sa chodí?
Odpovedať
Profilova fotka
a inak, dracica, k tej stranke...viem ze aj v poprade je taka predajna, tam prides, vyskusas, oni ti ich objednaju (ale neviem odkial) a kupis ich...ja inac dost silno uvazujem nad kupou alebo nad usitim siat..sesternica je krajcirka, tak sa jej chcem spytat ci by si trufla...sila mi saty na birmovku, stuzkovu a j na promocie...co vy so satami? :-.
Odpovedať
dievčatá, včera som sa išla prejsť po obchodoch a..... mám topáááááánky pod svadobné šaty x-) x-) x-) zo 70 eur zlacnené na 10 no nekúp to x-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránky krásavice :-) iwka.mak vitaj tu u nás :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak neviem ako je to inde. ale my ideme teraz. nam to ponukol zabezpecit hotel, ale vsak nebudem objednavat macku vo vreci. dufam, ze to dobre dopadne, lebo my byvame v MA a svadba je v Kolarove, takze by sme potom museli riesit ako to tam dopravit. my mame este ten problem, ze priatel je sportovec a od septembra do juna je skoro kazdu sobotu na sutaziach a sustredeniach. tak ja preto. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
wauuu, maruska, tak to teda!!! super!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
maruska a to kde sa da takto dobre kupit?
Odpovedať
Článok sa načítava...
skvela kupa aj ja taketo akcie by som vyuzila, treba vyuzit moznost ked sa da ;-) Ja by som si chcela saty pozicat lebo potom by mi boli na nic a predavat je ...len starosti co ked nikomu nepadnu a nekupia ich ...toto by som nechcela riesit... ale zase nechcem si pozicat saty za 500 eur... dufam ze najdem lacnejsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
maruška tak to bola fakt super kúpa :-) no parádička :-) sinov - ty si z MA? ja v MA pracujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sinov a čo robí Tvoj drahý aký šport?
Odpovedať
Profilova fotka
ano som z MA (teda posledne dva roky :-) ). ja pre zmenu pracujem v BA.
Odpovedať
v Auparku v mixeri, velky vypredaj. ale nie sú kožené, čo mi prišla tá cena pred zlavou že 70 euro premrštená, ale za 10, aj keby sklenené boli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maruška, noooo tak to tam musím ísť v utorok pozrieť keď pôjdeme do BA :-) no fakt za 10 evri, no nekup to :-D
Odpovedať
aj Humanic mal výpredaj, ale tam zase takéto pôvabné ceny :-D neboli.
Odpovedať
baby chápete že sa niekto môže svojvolne pozvať na svadbu? a ešte keď nie je z rodiny? iba žasnem čo kočky v téme samopozvanci píšu. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
hm SINOV ty mi neodpíšeš????? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
baby akurát čítam spätne, že ste riešili posielanie oznámení - my by sme chceli cca 2 mesiace dopredu, aby si tí pozvaní vedeli urobiť na nás čas - myslíte že to je moc skoro? Teraz bude mať môjho drahého bratranec svadbu o necelý mesiac a ešte stále nikomu nedali ani len oznámenie, ani nikomu nezavolali, či budú pozvaní a teraz nemáme ako vedieť, či zháňať šaty, môj drahý akurát má robiť, tak si musí voľno vziať, ešte ten termín aj posúvali o mesiac, tak keby mal človek naplánovanú dovču na september, neprišiel by im tam a oni by sa urazili.. Som zvedavá, kedy chcú dať vedieť pozvananým, že sú pozvaný :-D
Odpovedať
možno pozvaný nebudú pozvaný :-D :-D možno si to s hostinou rozmysleli a príde oznamko len mailom.
Odpovedať
Profilova fotka
slintacik prepac, ja som v praci :-) je trener juda
Odpovedať
Profilova fotka
no wera ja určite chcem posielať minimálne dva mesiace dopredu predsa len je to ešte leto a chcem mať istotu že ľudia ktorí tam podľa mňa majú byť tam budú ;-) a plánujete skôr menšiu alebo väčšiu svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
nooo maruška pravdupovediac by mi to vôbec nevadilo - aspoň by sme ušetrili :-D ale viem od jeho sestry, že svadba bude tam kde mali oni a to je obrovská sála a ona tiež vlastne ešte nevie či je pozvaná :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to nič aj ja som v práci ale taká som už unavená tento týždeň vôbec sa mi nechce pracovať :-( ja len tak že môj priateľ je kajakár a jediné voľno čo má je od konca augusta po koniec septembra a potom ešte cez vianoce, inak veľa behá po sústredeniach hlavne tak v období október až apríl :(
Odpovedať
Profilova fotka
wera este neviem kedy budem posielat oznamenia. avsak tych co byvaju v zahranici chcem pozvat telefonicky dakedy v decembri. aby mali cas najst si vyhodnu letenku. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj slintacik to poznam. ten moj mava cez tyzden poobede treningy a domov chodi az okolo 22,30. a v sobotu je vzdy prec. akurat jul august to ma volnejsie. dnes sa mi ma po tyzdni vratit z edinburgu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sinov asi som zabudla - kedy máte termín? :-) dnes je zase tak škaredé počasie, ani sa mi nechce vyliezť spod deky :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?