Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • no my sme tym zo zahranicia dali vediet uz teraz, lebo tie letenky su fakt strasne...a oznamka budeme posielat a pozyvat ludi tak 2, mozno aj 3 mesiace dopredu, ved nech sa ludia vedia zariadit.. 🙂

• wera 18.6.
    ani mi nehovor. a to som musela vstavat o 4:45 😠

• ako tie tréningy mi až tak nevadia ja skôr horšie zvládam tie sústredenia ... cez zimu chodievajú bežne tak na týždeň dva ale najhorší je marec to je vždy celý mesiac v španielsku ... človek by si myslel že za tie roky si už zvykol ale ani nie ...

• Sponzor fóra
  • aj my mame 18.6. 😬

• tak judisti az tolko tyzdnoviek nemaju. ale aj tak sa skoro nevidime. bo ja chodim do prace na siedmu, takze ked on dojde uz spinkam. zostavaju nam len tie nedele. ale tak postupne to chce trosku preriedit, lebo by sme chceli babatko buduci rok. ze ho chce vidiet vyrastat. tak snad to pojde.
    inak my spolu byvame dva roky a ja si furt neviem zvyknut na to, ze neni doma 😒

• ale zas na druhú stranu cez týždeň mi zas chodí domkov už o šiestej večer nie až tak neskoro... no mňa celkom potešila info že má v pláne sa kanoistike intenzívne venovať po olympiádu v londýne a potom nejako zvolní lebo tiež by bol rád s našim budúcim Hugom 😃

• slintacik 🙂

• kočky a všetky plánujete svadobnú cestu alebo sa ešte uvidí?????

• baby s tým cestovaním našich chlapov to fakt nie je nič moc 😞 môj tiež chodieva na školenia stále, robí 24ky, a nedá sa na to zvyknúť, stále mi chýba 🙂

• wera a vy ste už koľko spolu?

• peťuška, my svadobnú cestu plánujeme určite, ale včera sme akurát konštatovali že vôbec nevieme kam ísť 😞 pôvodný plán bol jamajka ja som tam už bola, je tam krásne, ale v máji akurát začína sezóna hurikánov a obdobie dažďov, potom sme mali v pláne kapverdy, ale v máji tam je ešte dosť chladno, teeeeda vôbec nevieme kam ísť 😞 a čo vy - chystáte sa niekam?

• slintacik : svad.cestu ja pocitam tak asi rok po svadbe ked mi ju budeme mat v oktobri a asi v lete potom pojdeme na dovolenku....

• dračica možno už vtedy budete 3 🙂

• no my ešte uvidíme ako nám to všetko víjde lebo máme hypo na byt ten ešte stále prerábame + ja ešte stále externe študujem to tiež stojí nejaké peniaze - podľa mňa celkom dosť a svadbu si väčšinu platíme samy takže to bude asi skôr otázka nejakého vyhodného last minute ...

• wera 🙂 no mozno ale ja teraz budem len druhacka a v oktobri 2011 budem zacinat 3 rocnik tak asi este pockame z babetkom ....nechcem ked budem este chodit do skoly...by boli vela starosti ( narocne na planovanie ) a aj z financiami

• Sponzor fóra
  • mi dostavame poukazky v praci a ked kupim last minute tak ..az tolko to nevide vsak to sa uvidi ale asi by sme isli k moru tak potrebujeme teplucko a leto...preto by sme pockali a aj vela bude stat svadba a do leta usetrime na svad. cestu.... vsak ...nikde nie je pisane ze treba ist hned po svadbe nie ? 😃

• uvidime ako nam vyjdu peniazky, lebo setrime aj na babatko. ale chceli by sme si dopriat aspon predlzeny vikend v cechach, ak by to nam to inak nevyslo.

• jááj no to potom hej baby, škola a bývanie sú prednejšie 🙂 my už bývanie máme zariadené, už len postupne tuningujeme, tento rok sme nešli na dovču aby sme mohli mať budúci rok 2 týždňovú svadobnú cestu 🙂
    slintačik - tak v júni to už máte fajn, je skoro sezóna a last minutov bude habadej 🙂

• takže vidím že nie sme samy čo to majú ešte vo hviezdičkách 😉
    a dračica jasne že to môže byť aj tak .. poznám zopár párov čo mali svadbu v zime alebo nemali peniažky a išli niekedy aj dva roky po svadbe ...

• clovek xce napisat aj svoje veci,lenze ked postihate tolko prispevkov, tak ten moj ted uz vyznie neaktulne 😬

my sme s drahym 3 a pol roka a ja som som po par mesiacoch uz bola ista, ze je to ten pravy a raz si ho vezmem..tak ma pred 2 a pol rokom poziadal o ruku a dohodli sme sa, ze po skole...tak cakam cakam uz dlho v podstate 😃

michala a zaneprazdnenost je relativna vec..ja som ta studentka, o ktorych hovoris ze to maju lepsie ted v lete 😦 ale ja tiez makam...mam povinnosti..napriklad i s tou diplomovkou...kazdy ma nieco

co sa tyka bab ako tana a ostatne..viem ze sa niektore vyjadrili ze sa to tu pise dookola to iste / s cim nesuhlasim a nie je pravda/, ale asi to zalezi od osoby a charakteru, s kym si sadne a ma si co povedat...tak len tolko

hm ja by som xcela tu svadobnu cestu...ale ked priatel ma malo dovolenky a tu musime minat na lekarov, tak skoro nic nezvysi..trapi ma to 😞

a inak dobre ranko...u nas uprsane....

• weruška ale ja mám svadbu 27. augusta to si si ma asi pomýlila so sinov 😉

• aj ja poznám také páry, ja by som radšej mimčo než svadobnú cestu 😃 ale zase užiť si 2 týždne mladomanželského ničnerobenia, juuj veľmi lákavá predstava 🙂 včera mi drahý kúpil plavky krásne mali výpredaj za 10 euro tak už odložím na budúci rok 😃

• joj ružička tak snáď by sa dal aspoň nejaký pekný romantický víkend niekde na horách pri krbe.. teda ak nebude zrovna vonku 40 stupňov .. neviem aký máte termín

• slintacik...jul a heh hory moc nemusi, kedze som tam vyrastla, nie su pre mna vies takou atrakciou 😃

• vidim, ze je to vsade podobne 🙂

• ježišino pomýlila, to som ja ale trúúúúba 😞 hanbííííím sa 🙂
    krásne dobré ránko ružička 🙂

• slintaacik inak hrozne sa mi lubi ta tvoja fotku tu 😠

weri diiik 😛

• ružička ale tak veď nemusíte chodiť do tých hôr veď to bude ako SVADOBNÁ CESTA ... nie že vylezieš z postele !!!!! 😃
    joj weruška to je v pohode veď nás tu je celkom dosť aj ja mám problém sa miestami orientovať 😉 😬

• jooj ďakujem ružička 😬 😉

• tak tak ružička, hlavne nech je posteľ pohodlná 😃 😃
    nooo miestami už strácam úplne niť, jeden deň som tu nebola tak tak som stihla dočítať, ďalší deň tu nie som a som úúúúplne mimo 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov