Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
lulu ja som si myslela že 13.4.2011 máš termín pôrodu :-) a preto som sa pýtala kedy máte svadbu, či vám to vychádza na jeden deň? - ja som z toho už fakt strašne pomotaná :-)
bambula - no ja som práve čítala, že sú tam žraloky a keď som sledovala na animalplanet tie žraloky čo tam chodia tak sa dosť bojííím :-D
takže my by sme to chceli takto : 18:30 večera - predjedlo, polievka, hlavné jedlo, potom koláče na stoloch, ovocie, potom by sme chceli prasiatko + nejaké tie šalátiky a tak, potom torta svadobná a rozmýšľam že aj kapustnica pre tých ktorým prasiatko nešmakuje :-)
No ruza, ale my sme zas boli v Bulharsku, tam bolo super, proste horuco ale pri mori to vobec nebolo citit. A minuly rok v Chorvatsku, tak asi sme trafili tie najväcsie horucavy, ale tam aj pri mori z nas tieklo ako .... :-D kazdu chvilu sme boli vo vode, nedalo sa dlho lezat.
mňam lulu ty máš ale mužíčka šikovného :-) jeeej lulu, tak budete mať krásnu zimnú svadbu :-) môj drahý je dnes bohužiaľ v práci, tak tvrdnem doma sama :-( pôjdem poupratovať, nakúpiť asi aj navariť by som mala, ale len pre mňa sa mi nechce :-D
Gabika vitaj. :-D
Luci, to som myslela ze vitaj dnes, akoze dobre ranko. U vas uz jes koro obed :-D a ja som sa prave rozhubala v robote :-N
Vierka, sa bojis zralokov =-)
Deniska, keby si si mala vybrat medzi Chrvatskom a Bulharskom, ktore sa ti viac pacilo?
lady - tak Bulharsko typicka destinacia pre mladych, ktori sa chcu hlane bavit, diskoteky a tak. A Chorvatsko - nadhera. Je sa tam na co pozerat. Taki prijemni ludia, super atmosfera, vecer v podnikoch vonku hraje ziva hudba a taaak....keby ze si mam vybrat svadobnu cestu medzi tymito dvoma, tak Chorvatsko. ;-) A priznam sa....mam tam korene, moj ocino bol z Chorvatska, preto je mi aj srdcu blizke.
baby v chorvátsku odporúčam hotel corinthia ostrov Krk dedinka baška - je tam krááásna pláž a drahý ma tam požiadal o ruku tak máme odtiaľ krááásne spomienky :)
ladyjh- bojím bojím :-/ a pri egypte ma napadá že tam sú hady, žeee? :-O tak ja baby nejdem asi nikam :-D
Lulu nie, prečo ?? ja to tu nestíham čítať, jasné hovorte mi Gabika :)
prečo som sa mala uraziť ? ja sa tu ešte len učím orientovať, tak nestíham ....
ešte mi prosím ťa povedz, kde si nájdem tú ip ? :-N
ladyjh
tak som to myslela aj ja ze pridu na tie pytacky....ale moja rodina pride tak skor asi o 12h a to im dame najest a svokra da najest svojej rodine a potom oni pridu zo zenichom :-)
gabinkas tam hore mas napisane interna posta a pocet kolko si dostala
baby a preco mate tolko chodov v menu ? to nie je vela 2 hlavne menu a potom este v noci studene alebo teple jedlo ? a este su zakusky a slane....to kto by vsetko pojedol ?? :-D :-D :-D
ja si dam svad.tortu a mam dost :-D
baby mi to nebudeme mať asi tak klasicky... totiž... ja a môj drahý sme boli susedia v jednej bytovke kým sme si nekúpili bytík (v tej istej dedine). Ja sa budem pripravovať u nás doma (v novom bytíku), môj drahý u rodičov.. Nebudú žiadne pytačky, žiadna odobierka, nič - vychystám sa ja, vychystá sa ženích, stretneme sa v kostole v Lozorne, odtiaľ pôjdeme na fotenie, vrátime sa domov, ženích pôjde aftom, prenajmeme mikrobus pre najbližších svadobčanov z okolia, potom pôjdem aftom ja, po 16tej pôjdeme do Lozorna na obrad a odiaľ na hostinu.. Nie je to takto hlúpe?
dracica - no ja uz fakt neviem. Svokrovci navrhuju, predjedlo, prve hlavne jedlo a potom neskor uz len svedske stoly. Ja vaham, ci to vobec staci.... :-)
bambula - nesťažovali sa, pretože už nestihli :-( :-D :-N ja mám z hadov strašný strach, úplná panika, radšej budem asi plávať so žralokom než byť v jednom štáte s jedovatým hadom :-D :-D :-D
hihi, Dracica, sa usmievam na monitor.
Moja svokra aj so zenichom a jeho rodinou budu ubytovani v PN. Anglickych hosti bude okolo 60 a z mojej strany asi 10. Nepytaj sa preco, ani ja sama neviem. Drahu chcel svadbu na SLovensku.
Tak preto rozmyslame na skory obrad. :-N
baby, napiste o svojich zasnubach! Vierka uz spomenula, ze v Chrvatsku. Ako to prebiehalo u vas? Ocakavane? Romantika?
bambulka : no ja neviem podla mna staci : polievka, hlav.jedlo napri. o 17 h (asi to tak ja budem mat) potom su zakusky a slane pecivo....no a okolo 21 - 22 h teple jedlo alebo studene...este neviem co budeme mat... a to je vsetko....podla mna to staci ja pocitam ze dost ludi odide napr. babky nevydrzia dlho to po hlav. jedle sa budu uz poberat domov.. :-D ako ich poznam
mame aj male deti bratrancovi a sestranice ty ked tam nezaspia bude dobre :) pochybujem ze budu tolko jest... ja osobne v noci jest asi nebudem neskoro nejedavam a ked budem ,,dzopkat,, slane lebo to ja rada :-D tak budem plna
Vierka - no nestras, lebo hady naozaj neznesiem ani ja, ale ja sa nenecham zozrat ani zralokom :-D
A co sa tykanasich zasnub....vlastne som to trosku aj cakala, mala som promocie 23.1. a 27.1.2010. Na promocie som dostala len kvetinky a tak som nieco tusila. V den narodenin sa to stalo. Ale pravdupovediac, ziadna romantika. Prisla som z prace, cakal ma v teplakoch :-D :-D podal mi kyticu, poblahozelal a nakoniec... "a este nieco by som chcel..." a vytiahol z vrecka teplakov tu krasnu krabicku a opytal sa ma, ci si ho vezem :-D Samozrejme, ze ANO!!!Ale zlaty bol....obedik pripravil
u nás absolútne neočakávané, tesne predtým než ma požiadal sme sedeli na takom móle a stmievalo sa a ja zo srandy že vezmeš si ma? :-D ale vôbec som nemyslela že zachvíľku sa ma opýta a bude to naozaj :-) tak som sa zdvihla, že ideme už a obzrela som sa dozadu, už kľačal a mal v rukách modrú škatulku, niečo mi rozprával - fakt netuším čo, lebo som začala plakať, tak som si kľakla k nemu a tam sme sa pusinkovali a objímali :-D potom na mňa kukol a poveda že som mu nepovedala či áno :-D taaakže toľko naša romantika :-D
bambulka nestraším, ja mám len obavy :-D to vieš taký had samotár ti aj do postele môže vliezť :-O :-| kuuurnik a už som tým pádom vylúčila aj egypt asik :-D :-D :-D