Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
dracica - No a my zas nebudeme mat vela babiek, prevazna väcsina mladych bude a neviem ci tym bude tolko stacit. JA zo svojich skusenosti viem, ze mne vzdy stacilo hlavne jedlo, to druhe co davali o 22h. som nikdy nejedla, ale potom, co sme sa blaznili, tak to 3.jedlo som spraskala ani neviem ako :-D A kolace sa na svadbach dokopy poriadne ani nejedia :-| NA tie pride chut az den dva po svadbe..
Baby,
moj bracho mal 3 jedla plus prasiatko po pol noci.
A este som zabudla o gulasi pred obradom.
Takze bol gulas, po obrade to hlavne jedlo (polievka+predjedlo+hlavne jedlo+kava) a potom bol zemiakovy salat a rezne okolo 7. O deviatej bola svieckova a po polnoci prasiatko.
Ale to boloozaj vela, zemiakovy salat sa velmi nejedol, ludia boli plni.
Ked planujete zabavu az do rana, ja do myslim, ze ludia vyhladnu, ked bude len jedno jedlo a svedske stoly. Ludia bud v podstate na svadbe viac ako 12 hodin (ak cestuju, aj viac), tak ja ich budem krmit.
Ja radsej vela, ako nie dost.
Co myslite?
Ale Vierka, ja si myslim.....ze ty to nemyslis vazne. ;-) ;-) ;-) A Egypt nevylucis kvoli nejakemu hadovi. on mozno bude samotar, ale ty nebudes samotarka, tak sa snad neodvazi :-D :-D
50 dôvodov prečo byť v tehotenstve šťastná:
šťastie v tehotenstve je:
1. ...užívanie si prvých týždňou,kedy to tajomnstvo poznáte len vy a váš partner
2. ...vedomie,že máte 9 mesiacov na plánovanie, a fantazírovanie
3. ...môcť nosiť tehotenské oblečenie- ešte nikdy nebolo praktickejšie a erotickejšie
4. ...rozmaznávať sama seba.Teraz máte perfektné ospravedlnenie na to, aby vám manžel musel každý večer robiť masáž unavených nôh,na pokožku bruška si môžete dovoliť to najkvalitnejšie(i najdrahšie :-) )upokojujúce mlieko,dopriať si čokoľvek dobré(ale i zdravé!), na čo máte chuť
5. ...vedieť, že ste chránená! Slovenské zákony sa postarajú o to, aby ste v pokoji čakali na pôrod a potom mohli tráviťdostatok času s bábätkom
6. ...navštevovať kurz predpôrodnej prípravy a nájsť si pri tom veľa nových kamarátok
7. ... musieť po 1. krát vo svojom živote pribrať- v tehotenstve je to zákon prírody, ktorý zabezbečí,aby ste sa pri zaokrúhľovaní cítili dobre
8. ...môcť sa vyspať.Ak čakáte prvé bábätko, užívajte si dlhé vyspávanie cez víkendy- neskôr to nebude možné
9. ...mať prsia,aké si vždy chceli
10. ...mať nádherný dôvod na kúpu nových podprseniek
11. ...získať nový rozhľad.Veľa z toho čo bolo predtým pre vás dôležité, sa teraz stalo nezaujímavým
12. ...môcť sa starať o viac, ako len o mačku a izbové kvety
13. ...dostávať viac pozornosti od svojich rodičov,tiet,strýkov a samozrejme od svojho partnera
potom dopíšem ide sa jesť :-D Prepáčte mi :-N
lulu - tak je to krasne, ale mna to nerozplakalo :-D asi preto, ze ten pocit este nepoznam. A ty si teraz aj citlivejsia a prezivas to, tak je to pochopitelne ;-)
gabi - no presne tak to navrhuju svokrovci....TAkze vravis, ze stacilo???
no u nás je to také trošku opačné ja som totiž požiadala Peťa :-p došlo mu to až na druhý deň ale pre ostatných ľudí akože nie sme zasnúbení lebo Peťko chce aby to bolo tak ako má.. takže teraz čakám kedy požiada on mňa :-D :-D no sme mi takí šašovia :-D
My budeme mat tiez vacsinu mladych ludi a dost vela deti a tinegerov.
Ja by sim aj chcela ze vsetky deturence by ma priviedli k oltaru (ze by pochodovali pre domnou a mojim tatinom), ale som to zamietla, aby to tam nevyzeralo ako v skolke :-N
Lucka, tak 8 a 9 je pravda! a aj 10 :-D
Este by tam malo byt ze drahy ta ma hickat, zormaznavatm vzdy byt po ruke, chrbat steklit, na rukach ta nosit.......
gabinka, tak to je ale tiež krásne, takto ťa prekvapiť hneď po ránu :-)
bambulka - hehe, no tak to máš pravdu, ja si to ešte rozmyslím, ale keď ja som taká pokakaná z hadov že keby som len videla niekde stopu podobnú hadovej tak už som na letisku :.-D :-D :-D :-D
Bambula hej, myslím že stačilo. Každý si tam našiel čo chcel, lebo bola tam aj teplá kuchyňa, rezne a takéto veci a zároveň aj studené misy, klobásky a takéto - v tých švédskych .... potom sa všetci opili a bolo super :) my sme skôr alkoholu mali málo :) všetci pili slivovicu a ostatné nám zostalo :-)
ooo to tolko jedla tak teraz neviem...hm to este musim doriesit a porozmyslat....nemyslela som ze budem mat vela babiek pravdaze pladych bude ale prevazne okolo 10 r. a potom dospely a starsi :-)
no veď hej termín máme lebo sme si istí že sa chceme určite brať budúci rok keď bude mať po sezóne a naši rodičia už vedia že sa budeme brať a nikto sa nepýtal na zásnuby tak o to lepšie zatiaľ nemusíme nič vysvetľovať :-D
no Gabi - tak alkohol sa stavim, ze aj u nas pojde na dracku :-D Drahy ma velku partiu a ti chlapi zvladnu aj neuveritelne :-D :-D Ale oni aj jest, aj pit... tak dufam, ze to bude stacit.
uf nestiham citat :-) my to budeme tak takto: prve jedlo - predjedlo, polievka, hl. jedlo, druhe jedlo - teply bufet (dake grilovane dobrotky), tretie jedlo - fazulova polievka. svadba bude az do rana, takze ked sa ludia vytancuju aj vyhladnu.
slintáčik - tak to si oficiálne ešte čakateľka :-D no tak to ste mali každopádne originálne, a to ťa zobral vážne keď si ho požiadala? - môj by mi povedal áno ale nebral by to vážne :-D
Vierka, to ani moj. To u nas tiez bolo neoficialne 1.1.2009 :-D ked sa ma to opýtal a ja že ÁNO. Bolo to bez prstienka a ja som ho tiež nebrala vážne. Tak som si počkala rôčik a už sa nedalo to nebrať vážne.
noooo inak alkohol, ja si vôbec neviem predstaviť koľko sa ho u nás minie :-) bude nás 38 + 10 dodávateľov služieb (kamera, foto, hudba, rozvoz), teda fakticky na alkohol nás bude 37 (ja nepijem), koľko asi alkoholu sa môže minúť? Joj a večer ešte prídu nejaký kamaráti :-D
slintacik - vy sasovia :-D :-D
Vierka, som to citala 2 krat - ako z filmu :-N
Gabika, ty musis tuho spavat, ked to natahoval prst a ty si necitila ;-)
My sme sa zasnubili vo Francuzsku v Juli 2009. Boli sme kamarato na svadbu a v den odchodu ma poziadal o ruku. Najprv ma cele doobedie vodil po meste, co hladal to 'prave' miesto. Ja som tomu nedavala ziadnu pozornost, kedze moj miluje pamiatky, kostoly, nove nmiesta - mna ani nenapadlo, ze co vlastne hlada.
Potom ma sadol v parku na lavicku, ja ustata jak kon z tolkeho chodenia - a ma zacalo hrozne brucho boliet a dostala som krc a potrebovala som si ....... tak som vybuchla do smiechu a on si klakol... :-N uplne necakane a vytiahol krabicku a spytal sa, ci by som sa stala jeho manzelkou =-)
A to som pred tym vyletom zartovala, ze ked ma nepoziada o ruku, tak ani nepojdem s nom naspet domov. Takze to mal vsetko naplanovane, prsten zo sebou nosil cely vikend......
weruška ja som mu povedala aký je pre mňa dôležitý ako je s ním všetko úžasné a ľahké a tak a potom som sa opýtala či si ma vezme? on povedal že samozrejme na čo som ho upozornila že to myslím úplne vážne.. ostal chvíľočku zarazený a potom povedal že veď dobre aj ja :-D a aj prstěň dostal :-D :-D
ladyjh - to je dobreee :-) :-D :-D aj môj drahý hľadal celý večer miesto, tak mi potom aspon povedal :-) sranda akí sú tí naši miláčikovia detailisti, ako nás vedia prekvapiť :-)
Lady ani mi nehovor, vieš aký šok som zažila, ked som sa zobudila ?? chúďatko moje, musel byť hore a čakať kedy zaspím :-) vôbec som nevedela , asi som bola v kóme . a to som ešte spala na ňom, tak o to to mal horšie, lebo musel ten prsteň dočahovať :)
tak u nas boli zasnuby take komicke. ja som mala akurat v ten den 29 a boli sme v bulharsku na dovci este s jednou dvojicou. sli sme na veceru a ja som povedala, ze zoberieme aj ich nech nevyzareme ze na nich kasleme. no a po veceri som si rozbalila krabicku. tak som na nu chvilu kukala a myslela som, ze dake nausnice alebo tak(rok predtym som dostala krasny strieborny privesok). no a v krabicke bol prsten. tak nan pozeram a drahy nic nehovori. tak som premyslala, ci je to striebro alebo biele zlato. nakoniec som to nevydrzala a musela som sa ho opytat. a on chudak zaskoceny ze: jaaaj, ze ja som nevedel, ze to sa musim opytat. trdlo moje. kamosi mali zabavu 8-)