Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
ja som mala zasnuby v july na moje narodky
vzdy som snivala ze ake to bude ako vo filme a tak ale...viem ze moj nie je na romantiku vobec niekedy sa snazi sviecky alebo tak ale inak nie je ale to nevadi lebo ja som za oboch
(som rak)
rano prisiel k nam s kytickou dal mi ju a povedal vsetko najlepsie...a isiel pracovat lebo prerabame byvanie...no a cely den bol normalny ujo bol u nas aj krsna sestranica a tak... vecer sme mali grilovat a stale mi nechcel dat darcek ze az vecer cely den mi to hovoriltak som musela vydrzat potom sme grilovali a doniesol mi darcek bolo to velke zabalene -balicek hned som vedela ze to nie je ono co som tolko chcela tak som trocha bola sklamana....
tak som to otovrila a bolo to pyzamo ...ja ze ooo pyzamo ? vsak to uz mam...
no a tam bola zamotana krabicka tak som pozrela na neho a otovrila ju a ooooooo tam bol prstienok
stastna ako blcha
a potom sa pred celu rodinu spytal ci si ho zoberem ani som nedokazala plakat ked tam boli vsetci
6. aug 2010no dracica veru, ešte kopu času. I keď môj drahý povie, že to bude "co by dub"
u nás je to tiež všetko také osudové. zdá sa mi že sme kompletne prepojení myšlienkami, často sa stane že myslíme na rovnaké veci naraz, že povieme niečo na čo ten druhý zrovna myslí a chce to povedať. Tiež si myslím že je to ten pravý. Má svoje chybičky, ale v zásade je úžasný.6. aug 2010- Sponzor fóra
50 dôvodov prečo byť v tehotenstve šťastná:
šťastie v tehotenstve je:
1. ...užívanie si prvých týždňou,kedy to tajomnstvo poznáte len vy a váš partner
2. ...vedomie,že máte 9 mesiacov na plánovanie, a fantazírovanie
3. ...môcť nosiť tehotenské oblečenie- ešte nikdy nebolo praktickejšie a erotickejšie
4. ...rozmaznávať sama seba.Teraz máte perfektné ospravedlnenie na to, aby vám manžel musel každý večer robiť masáž unavených nôh,na pokožku bruška si môžete dovoliť to najkvalitnejšie(i najdrahšie )upokojujúce mlieko,dopriať si čokoľvek dobré(ale i zdravé!), na čo máte chuť
5. ...vedieť, že ste chránená! Slovenské zákony sa postarajú o to, aby ste v pokoji čakali na pôrod a potom mohli tráviťdostatok času s bábätkom
6. ...navštevovať kurz predpôrodnej prípravy a nájsť si pri tom veľa nových kamarátok
7. ... musieť po 1. krát vo svojom živote pribrať- v tehotenstve je to zákon prírody, ktorý zabezbečí,aby ste sa pri zaokrúhľovaní cítili dobre
8. ...môcť sa vyspať.Ak čakáte prvé bábätko, užívajte si dlhé vyspávanie cez víkendy- neskôr to nebude možné
9. ...mať prsia,aké si vždy chceli
10. ...mať nádherný dôvod na kúpu nových podprseniek
11. ...získať nový rozhľad.Veľa z toho čo bolo predtým pre vás dôležité, sa teraz stalo nezaujímavým
12. ...môcť sa starať o viac, ako len o mačku a izbové kvety
13. ...dostávať viac pozornosti od svojich rodičov,tiet,strýkov a samozrejme od svojho partnera
14. ...vytvoriť si oveľa bližší vzťah k sestrám,sesterniciam a priateľkám ktoré sú tiež rodičmi
15. ...môcť zvestovať nádhernú novinu mame,otcovi,sestre,bratovi,tete či psovi a pozorovať,ako sa pri tom tvária
16. ...objavovať v sebe nové talenty!či už ide o háčkovanie ponožiek pre bábätko alebo zmajstrovanie detskej postielky: Zrazu si vyskúšate všetky možné druhy remesiel
17. ...rozumieť si najlepšie s vlastnou mamou.Náhle pocítite nový druh obdivi svojej mame, čo pre Vás v živote urobila
18. ...zariaďovať detskú izbu: je to jedna z najvzrušujúcejších večí, ktoré ste kedy robili alebo budete robiť
19. ...pocítenie 1. malých pohybov vášho dieťatka a myšlienka: Je toto to,čo si myslím? Alebo si len namýšľam?
20. ...dobrý pocit, keď vám partner objedná pizzu a ako dezert vám naservíruje dvojitú porciu čokoládovej zmrzliny
21. ...keď vám z povaly prinesú vaši rodičia starú detskú postieľku alebo starý kočík ako spomienku na vaše rané detstvo
22. ...keď ide Váš partner s vami na prechádzku na čerstvý vzduch, lebo tá urobí dobre nielen vám,ale i bábätku
23. ...užívať si počas Vášho tehotenstva sny plné fantázie- a smaiť sa na nich so svojou priateľkou
24. ...malý pár nožičiek,ktorý kope proti vašej bránici a pocit, že čoskoro uvidíte malú osôbku ktorej nôžky patria
25. ...vyberať oblečenie pre bábätko alebo objednávať katalógy, ktoré si budete listovať a pritom plánovať,čo všetko kúpite
26. ...písať si denník tehodnej ženy
27. ...nechať si zhotoviť fotku svojho tehotenského brucha, aby ste mohli nesôr spomítať na tieto rozmery
28. ...poznatok,že je veľa ľudí ktorí Vám budú pomáhať-lekári,zdravotné sestry,vedúci predpôrodnej prípravy a pod.
29. ...keď ležíte v posteli, váš partner položí jemne ruku okolo vás a vášho brucha a vy viete, že vaša láska splodila nový život
30. ...užívať si luxus, keď si môžete večer vyjsť von, cez víkendy cestovať preč a robiť jednoducho všetky tie veci, ktoré už neskôr keď príde dieťa , nebude ľahké uskutočniť
31. ...vedieť že všetko,čo sa odteraz bude diať,nebude mať nič spoločné s nudou
32. ...spoznávať nových ľudí, keď idete nakupovať-každý má poruke nejaký ten zážitok z tehotenstva, o ktorý sa s vami rád podelí
33. ...tráviť večeri tým, že budete premýšľať o mene pre bábätko: Bude sa volať Laura alebo Kleopatra?Filip alebo Ferdinant
34. ...predstavovať si, ako bude on alebo ona vyzerať.Samozrejme, že bude mať sladké malé ušká a neodolateľné modré očká!
35. ...snívať o budúcnosti svojho dieťaťa:Moja dcéra-politička/speváčka/mozgová chirurgička
36. ...pozorovať svoje brucho v zrkadke a vedieť, že vo vnútri sa ukrýva malý človečik
37. ...prvá fotka z ultrazvuku.Keˇrozoznáte prvé podivuhodné kontúry na zázname z ultrazvuku,budete sa pýtať,či vám ju lekár môže vytlačiť, aby ste si ju mohli vziať domov,zavesiťv pracovni alebo uchovať v peňaženke
38. ...sledovať výraz tváre svojho partnera,keď uvidí, že tehotenský test ukazuje pozitívny výsledok,keď vrhne pohľad na vaše brucho ,alebo keď naň priloží ruku a vníma pohyby bábätka
39. ...keď kúpite 1. hračku pre svoje dieťa, nie pre dieťa niekoho iného
40. ...keď zavoláte svojmu mužovi,aby ste mu povedali: ,,Už to prichádza!" keď sa dostavia prvé pôrodné bolesti
41. ...keď všetky cvičenia, ktoré ste sa naučili na predpôrodnej príprave,použijete v praxi a zistíte, že to skutočne všetko funguje
42. ...keď v bolestiach drží váš partner/pôrodná asistentka/nejaká iná blízka osoba, je vám oporou a vy zistíte že
50 dôvodov prečo byť v tehotenstve šťastná:
šťastie v tehotenstve je:
1. ...užívanie si prvých týždňou,kedy to tajomnstvo poznáte len vy a váš partner
2. ...vedomie,že máte 9 mesiacov na plánovanie, a fantazírovanie
3. ...môcť nosiť tehotenské oblečenie- ešte nikdy nebolo praktickejšie a erotickejšie
4. ...rozmaznávať sama seba.Teraz máte perfektné ospravedlnenie na to, aby vám manžel musel každý večer robiť masáž unavených nôh,na pokožku bruška si môžete dovoliť to najkvalitnejšie(i najdrahšie )upokojujúce mlieko,dopriať si čokoľvek dobré(ale i zdravé!), na čo máte chuť
5. ...vedieť, že ste chránená! Slovenské zákony sa postarajú o to, aby ste v pokoji čakali na pôrod a potom mohli tráviťdostatok času s bábätkom
6. ...navštevovať kurz predpôrodnej prípravy a nájsť si pri tom veľa nových kamarátok
7. ... musieť po 1. krát vo svojom živote pribrať- v tehotenstve je to zákon prírody, ktorý zabezbečí,aby ste sa pri zaokrúhľovaní cítili dobre
8. ...môcť sa vyspať.Ak čakáte prvé bábätko, užívajte si dlhé vyspávanie cez víkendy- neskôr to nebude možné
9. ...mať prsia,aké si vždy chceli
10. ...mať nádherný dôvod na kúpu nových podprseniek
11. ...získať nový rozhľad.Veľa z toho čo bolo predtým pre vás dôležité, sa teraz stalo nezaujímavým
12. ...môcť sa starať o viac, ako len o mačku a izbové kvety
13. ...dostávať viac pozornosti od svojich rodičov,tiet,strýkov a samozrejme od svojho partnera
14. ...vytvoriť si oveľa bližší vzťah k sestrám,sesterniciam a priateľkám ktoré sú tiež rodičmi
15. ...môcť zvestovať nádhernú novinu mame,otcovi,sestre,bratovi,tete či psovi a pozorovať,ako sa pri tom tvária
16. ...objavovať v sebe nové talenty!či už ide o háčkovanie ponožiek pre bábätko alebo zmajstrovanie detskej postielky: Zrazu si vyskúšate všetky možné druhy remesiel
17. ...rozumieť si najlepšie s vlastnou mamou.Náhle pocítite nový druh obdivi svojej mame, čo pre Vás v živote urobila
18. ...zariaďovať detskú izbu: je to jedna z najvzrušujúcejších večí, ktoré ste kedy robili alebo budete robiť
19. ...pocítenie 1. malých pohybov vášho dieťatka a myšlienka: Je toto to,čo si myslím? Alebo si len namýšľam?
20. ...dobrý pocit, keď vám partner objedná pizzu a ako dezert vám naservíruje dvojitú porciu čokoládovej zmrzliny
21. ...keď vám z povaly prinesú vaši rodičia starú detskú postieľku alebo starý kočík ako spomienku na vaše rané detstvo
22. ...keď ide Váš partner s vami na prechádzku na čerstvý vzduch, lebo tá urobí dobre nielen vám,ale i bábätku
23. ...užívať si počas Vášho tehotenstva sny plné fantázie- a smaiť sa na nich so svojou priateľkou
24. ...malý pár nožičiek,ktorý kope proti vašej bránici a pocit, že čoskoro uvidíte malú osôbku ktorej nôžky patria
25. ...vyberať oblečenie pre bábätko alebo objednávať katalógy, ktoré si budete listovať a pritom plánovať,čo všetko kúpite
26. ...písať si denník tehodnej ženy
27. ...nechať si zhotoviť fotku svojho tehotenského brucha, aby ste mohli nesôr spomítať na tieto rozmery
28. ...poznatok,že je veľa ľudí ktorí Vám budú pomáhať-lekári,zdravotné sestry,vedúci predpôrodnej prípravy a pod.
29. ...keď ležíte v posteli, váš partner položí jemne ruku okolo vás a vášho brucha a vy viete, že vaša láska splodila nový život
30. ...užívať si luxus, keď si môžete večer vyjsť von, cez víkendy cestovať preč a robiť jednoducho všetky tie veci, ktoré už neskôr keď príde dieťa , nebude ľahké uskutočniť
31. ...vedieť že všetko,čo sa odteraz bude diať,nebude mať nič spoločné s nudou
32. ...spoznávať nových ľudí, keď idete nakupovať-každý má poruke nejaký ten zážitok z tehotenstva, o ktorý sa s vami rád podelí
33. ...tráviť večeri tým, že budete premýšľať o mene pre bábätko: Bude sa volať Laura alebo Kleopatra?Filip alebo Ferdinant
34. ...predstavovať si, ako bude on alebo ona vyzerať.Samozrejme, že bude mať sladké malé ušká a neodolateľné modré očká!
35. ...snívať o budúcnosti svojho dieťaťa:Moja dcéra-politička/speváčka/mozgová chirurgička
36. ...pozorovať svoje brucho v zrkadke a vedieť, že vo vnútri sa ukrýva malý človečik
37. ...prvá fotka z ultrazvuku.Keˇrozoznáte prvé podivuhodné kontúry na zázname z ultrazvuku,budete sa pýtať,či vám ju lekár môže vytlačiť, aby ste si ju mohli vziať domov,zavesiťv pracovni alebo uchovať v peňaženke
38. ...sledovať výraz tváre svojho partnera,keď uvidí, že tehotenský test ukazuje pozitívny výsledok,keď vrhne pohľad na vaše brucho ,alebo keď naň priloží ruku a vníma pohyby bábätka
39. ...keď kúpite 1. hračku pre svoje dieťa, nie pre dieťa niekoho iného
40. ...keď zavoláte svojmu mužovi,aby ste mu povedali: ,,Už to prichádza!" keď sa dostavia prvé pôrodné bolesti
41. ...keď všetky cvičenia, ktoré ste sa naučili na predpôrodnej príprave,použijete v praxi a zistíte,že skutočne všetko funguje
42. ...keď vás v bolestiach drží váš parner/pôrodná asistentka/nejaká iná blízka osoba,je vám oporou a vy viete,že mu/jej môžete dôverovať
43. ...keď medzi silnými kontrakciami zistíte, že vás repertoár nadávok je väčší, ako ste kedy mysleli
44. ...Keď sa uprostred pôrodu rozhodnete pre zmiernenie bolestí a zistíte, že v tejto fáze to bolo správne rozhodnutie
45. ...nekonečná radosť a úľava keď náhle ustúpia všetky bolesti a záťaž
46. ...pohľad do očí novorodenca
47. ...keď pozorujete, ako váš partner objíma lekára,pôrodnú asistentku, iného otecka...,lebo je prevalcovaní radosťou a pýchou
48. ...keď váš partner stojí pri posteli s kyticou ruží a ďakuje vám za tento jedinečný darček
49. ...oznámiť túto veľkú novinu.Rozprávať každému o bábätku a počuť vzrušenie v ich hlasoch
50. ...JE MOMENT KEĎ SA PREBUDÍTE, VAŠE BÁBäTKO SPÍ VEDĽA VÁS A VY SI POMYSLÍTE:
,,ČLOVEČE JE TO PRAVDA! SOM MAMOU!"6. aug 2010ruzi to fakt ? ja mám presne jednu kamarátku takú, že ked som jej povedala, že sme sa zasnúbili, tak mi povedala, že to nič neznamená, že koľkí snúbenci sa rozišli. Ja viem, že to tak je, neni som úplne naivná, ale tak ked je to kamarátka, tak sa to moc nehodí, aby toto hovorila, naozaj ako keby mi to nepriala.
naozaj sú ľudia divní ...6. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
sinov, ze vsetko musi byt prvykrat

Ako sa volas - nech ta poriadne oslovujeme