Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
je pravda, ze rok je dlhe obdobie a vselico sa moze stat. ale zas si myslim, ze malokto je na slovensku taky bohaty, aby si mohol povedat "zoberme sa o tri mesiace". myslim, ze vacsina slovakov si na svadbu musi najpr nasetrit a to chvilku pri tych cenach trva.
akurát mi kamoška písala, že po dvoch rokoch konečne predala svadobné šaty 8-( dala za ne 500 eur, a predala ich za 150 :-. lebo sa jej nikto neozval a len jej v skrini trčali. a boli fakt krásne, len nie moja veľkosť :-S . to ma docela odradilo kupovať si šaty, čo potom s nimi?? :-|
Baby ale nie je dolezite to ci vydrzite spolu do svadby. Ale svadbou sa spolocny zivot este len zacina. Takze to je jedno ci rok alebo 2 do svadby ale potom budete s tym clovekom este veeeelmi dlho x-)
to hej ale ked stali tolko tak sa nemozes cudovat kto by ich kupoval za taku cenu ale ked kupis saty za napriklad 250 e a v pozicovni davaju za cca 400 -500 tak ktore si vyberes ?? alebo druha nevesta ???
maruska s tym treba pocitat, ked si saty kupis alebo das usit. ja si radsej poziciam, aby som s nimi potom este ostaru nemala. sice to tiez bude riadne drahe, ale drahy povedal, ze musim mat tie najkrasie, nech to stoji co to stoji. :-D
dracica,
toby bol moj sen usit si saty. Kabyze nepracujem na plny uvezok a nestudujem externe tak by som sa na to mozno podujala. Ale nakolko nemam dost casu, saty som si kupila.
Ja som si kupila ked mali akcu - 70% z £575 tak ma vysli super. treba len natrafit na zlavy.
Maruska, ja si ich necham, obcan v nich urobil modnu prehliadku......mozno si dam skratit suknu a budu z toho spolocenske saty. a mozno budu raz dobre mojej dcere, neteri, ktovie.
jej sinov, tvoj drahý je zlatý. Presne tak, nemali by sme myslieť nato, že sa do svadby rozídeme ale užívať si prípravy ... ja neviem s tými šatami, ešte som to moc neriešila ... asi zájdem do požičovne, aká je tu siruácia a podľa toho sa rozhodnem
:) tak to máš šťastie. Ale ja mám doma takého istého :)
len aby to nebol ten istý .. ale nie, srandujem :) ale je šťastie stretnúť takého úžasného človeka.
Ahojte :-)
Tak už máme aj kameramana ;-) :-) A k družičkovským šatám som kúpila čelenky do vlasov
Boli sme si pozrieť aj kvetinárstvo sme sa dohodli čo by sme chceli ;-) A bola som u kaderníčky tak sme sa dohodli prídem si dať začiatkom januára prefarbiť vlasy aby moje šaty vynikli a budem mať rozpustené(natočené) vlasi + trblietky zo závojom ;-) x-)
Takže toľko a kúpili sme darčeky pre hostí a oznamká budú spravené behom budúceho týždna ;-)
no sitie ma odradza...ze co s nimi...ale stale dufam ze v nejakom salone budu mat pekne i na moju postavicku :-N ..a nie su vsetky kolekcie drahe, su i lacnejsie..vsetko je o hladani a najdeni toho praveho pre vas :-p
ružička - ďakujeeem :-)
baby ja som sa rozhodla pre kúpu, kúpila som moje vysnené šaty za 499 eur a už teraz som si istá že nebudem mať toľko síl predať ich, možno požičať nejakej známej, ale nie predať :-)
tak ma napadlo :-) ze ked ted tak casto hovorime o miminkach..ja som akurat sa pred mesiacom stahovala a mama xcela vyhodit moje stare rozpravky..som rada ze som to nespravila, su zachovale a aspon pre moje deti nemusim kupovat :-D tak ja uz mam kvazi pre male cosi aj pripravene :-N :-D
a ked lulu spominala kadernicku...ja asi si necham volne pustene vlasky..lebo mam len polodlhe, co s tym asi tak spravim? :-. necham si ich umyt, precesat, vyfukat a nejako vytocit tie spodne..sak ked budu s korunkou a zavojou, tak nebude to take obycajne, vsak? :-N
no tie knizky,mena,nejake moje suknicky :-D :-D :-D ...ale inak aj po svadbe mam pekne prichystane - osusky, uteraky, pribor, televizor, sedaciu supravu, skrinu, postel, pracovny stolik...hmm vsetko? :-N :-D