Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no a už som späť a ďakujem za prianie pekného víkendu :-D :-D :-D
Odpovedať
Dianka aj my tebe 8-) Peťka príjemný víkend :-D A došla žiadosť o priateľstvo? :-N Baby predchvílou mi tatino bol priniesť cherry rajčinky z jeho záhradky =-) 8-) Mňaaam malé,dobré a šťavnaté nie ako z obchodu :-D :-p Ja neviem či sú to tehotenské chute ale ja jem ako keby ma platia :-D :-p Už som toho pojedla až no |-| :-N
Odpovedať
Idem? alebo idem brázdiť po mmb :-D ALe to mi nerobte aby som zase niečo neobjednala! :-D |-| :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lulu ale aby vám ostali peniažky na svadbu nemiň všetko :-p :-D
Odpovedať
Peťuška hehe :ň Preto som napísala aby ste mi to nerobili :-p :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
si ty číslo :-D ale ja to chápem :-)
Odpovedať
:-D aha -D :-N no neobjednaj to :-D |-| http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9...
Odpovedať
Akurát som pozerala tem svadobný plánovač čo tu je :-) Už tam nemám veľa vecí :-D
Odpovedať
Mám ešťe niečo objednať? a na svadbe po pól noci budem akurát v spodnom prádle :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nie ved tu supravu si daj po polnoci :D
Odpovedať
:D vidíš to ma nenapadlo :-D
Odpovedať
Baby super článok x-) http://www.najmama.sk/clanok/225262/p...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak to som nevedela že tento týždeň som nemala variť :-D :-D
Odpovedať
Peťuš :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no čo veď neklamem :-N ozaj dnes keď sme bola s maminou v meste sme pozerali ak kočíky si ma trošku naočkovala tým bábätkovaním :-D :-D
Odpovedať
Peťka no vidíš :-N A my sme dnes boli v jednej predajni a odskúšali sme si :-D Ale ešte bude velka debata
Odpovedať
Baby idem ;-) Brú nocku a príjemný zvyšok večera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jj to treba poriadne zvážiť to nie je len tak :-) ozaj lucik a ty len pracuješ alebo aj študuješ ja už vôbec nemám prehľad :-N a ešte jedna otázočka akú veľkú svadbu plánujete?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesty :) aj ja sa budem vydavať v roku 2011 tak sa pridávam do vasej skupiny :)
Odpovedať
Profilova fotka
aho bajmar, srdečne ťa tu vítam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu po pol noci myslím že budeš aj bez spodného prádla :-D :-N
Odpovedať
bajmar, vitaj medzi nami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem :)
Odpovedať
bajmar - tak pochval sa nam, co vsetko uz mas nachystane?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
noooo tak dokopy nic... :) mame salu rezervovanu, kameramana, fotografa, hudbu, mam kupeny krizik do kostola, manzetove gombiky a to je asi tak vsetko :) svadbu mame 14.5.2011 tak si este stale myslim ze mam cas na ostatne :)
Odpovedať
Profilova fotka
vitaj bajmar ;-) že dokopy nič to bolo vtipné :-D
Odpovedať
Profilova fotka
že nič, veď to hlavné už máte :-) a koľko budete mať ľudí? :-)
Odpovedať
:-N no ako ze dokopy nic? Ved ja mam to co ty, len ten krizik a manz.gombiky mi este chybaju :-D :-D A nejake saticky si uz bola skusat?
Odpovedať
Profilova fotka
inak ja by som mala ísť zajtra pozrieť sálu nad ktorou rozmýšľame .. bude tam zajtra svadba a prevádzkovateľka ma zavolala nech sa prídem pozrieť ako to tam vyzerá ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
saticky som nebola skusat a ani nemam ziadne predstavy...nechavam to na prvy pohlad, ktore mi padnu do oka :-) mali by sme mat cca 115 hosti. akoze uz mame predstavu o kytici, vyzdobe, obruckach, oznámeniach len neviem kedy je ten spravny cas to vsetko rezervovat, objednavat...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?