Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Dianka aj my tebe 8-)
Peťka príjemný víkend :-D A došla žiadosť o priateľstvo? :-N
Baby predchvílou mi tatino bol priniesť cherry rajčinky z jeho záhradky =-) 8-) Mňaaam malé,dobré a šťavnaté nie ako z obchodu :-D :-p
Ja neviem či sú to tehotenské chute ale ja jem ako keby ma platia :-D :-p Už som toho pojedla až no |-| :-N
jj to treba poriadne zvážiť to nie je len tak :-)
ozaj lucik a ty len pracuješ alebo aj študuješ ja už vôbec nemám prehľad :-N
a ešte jedna otázočka akú veľkú svadbu plánujete?
noooo tak dokopy nic... :) mame salu rezervovanu, kameramana, fotografa, hudbu, mam kupeny krizik do kostola, manzetove gombiky a to je asi tak vsetko :) svadbu mame 14.5.2011 tak si este stale myslim ze mam cas na ostatne :)
inak ja by som mala ísť zajtra pozrieť sálu nad ktorou rozmýšľame .. bude tam zajtra svadba a prevádzkovateľka ma zavolala nech sa prídem pozrieť ako to tam vyzerá ;-)
saticky som nebola skusat a ani nemam ziadne predstavy...nechavam to na prvy pohlad, ktore mi padnu do oka :-) mali by sme mat cca 115 hosti. akoze uz mame predstavu o kytici, vyzdobe, obruckach, oznámeniach len neviem kedy je ten spravny cas to vsetko rezervovat, objednavat...