Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • tak už som späť... baby ja ten hotel milujem je to tak prekrásne že wau wau wau.... len to bude asi trošku drahšie než som si myslela 😞 žeby sme skresali počet hostí ....

• caute zelam vam peknu sobotu, u nas zamracenu

slintacik a aky hotel? 😉

bajmar vitaj 😎

• Takže už mám povysavánu obývačku,kuchyňu a ostáva spálňa a miesnosť mojej ségry (kde máme Pc) 😬 😛
    Radko je zlatučký 😵 Odsúva mi napríklad fotelu alebo taburetku či ako sa to volá 😃 🤔 Asi sa o nás bojí 😃 😎 Sa ale mám čo? keby tak zobral vysávač do ruky 😃

Peťka tak skúste uvažovať koho na svadbe ,,nepotrebujete" 😉 😬

• Sponzor fóra
  • ružička tento http://www.palacehotels.sk/parkhotel/photogallery/hotel
    no u nás už aj pršalo 😞 ale aspoň nie je až taká zima ...
    a vy už máte predstavu kde by ste chceli mať hostinu?

• diaa čauuuu 😎

• no v podstate keby som sa posnažila zmestíme sa aj do 20 ľudí 😃 😃 😃

• Peťka peknéééé 😮 🙂 😉
    Tak skúste niečo vyšpekulovať 😉

• jeeej slintacik ten je pekny..pekne prostredie bude na fotky..i kukla som fotky z noci a tiez to vyzera fajn..presklene svetle..mne sa tiez moc paci 😉

lulu cauuuuu 😃 vidim ze si jak motorova mys..vsetko postihas 😛

baby podla vas je vhodny dar na svadbu ak je nevesta tehotna, alebo ma male dietatko,tak jej darovat vecicky pre mimi? je to vhodny svad. dar? 😬

• no veď hej musím si k tomu sadnúť a porátať koľko peniažkov budeme vedieť užgrlošiť 😃 😃
    ale je tam pekná zimná záhrada terasa altánok a aj taký veľký murovaný gril a to všetko máme k dispozícii a to nehovorím o tom že na okolí je skoro sama príroda ...
    asi začnem podávať športku 😃
    lucka ty si ale šikluka že už máš takto poupratované 😃

• neviem či je to vhodný dar , ale mňa by každopádne veľmi potešil byť tehotnou nevestou 😃 😃 uvidíme čo poradí lucka 😉

• no vhodny..ano pytam sa preto, aby som vedela ci tu danu nevestu by som s nim potesila 🙂

• slintacik...a je drahy ten hotel ked nie si este rozhodnuta? kde to presne je? 😉 u vas v TN? nevsimla som si detailne 😬 hmmm gril a zahradky to je moje 😵

• ahojte mate uz asi aku peknicku budu hrat na prvy tanec??? ja uz som si nasla : I Believe I Can Fly krasaaaaaa 😉

• hotel sa nachádza v Trenčianskych Tepliciach ... no v podstate ide skôr o to že si tam môžme doniesť len domáce pálené a ostatné alko aj nealko si musíme brať od nich a napr. cena alka začína od 1,8 € za 0,04 l ... takže sa bojím že sa to ešte celkom slušne navýši 😞

• dračica ty si Miriam? neviem či si dobre pamätám 😬 tak to je naozaj pekná pieseň my zatiaľ ešte nie sme v tomto štádiu ...

• Sponzor fóra
  • No Dianka mňa by to rozhodne potešilo ale zase nie také aké dostala moja švagrina od našej babky-staré ešťe po mne z roku 1990 😃 😛 Vytiahnuté z pivnice a oprané 😃 To je naša babinka 😃 😃 😃
    Mne sa hrozne páči táto pesnička-neviem ako sa volá 😬 A asi nie je najvhodnejšia na prvý tanec 😴 😬 😞

• Tu je link  😉
    Už mám uprataný ,,toaletný stolík" 😎 😃

• ano som ja som to nahodou nasla na FB a pacila sa mi ...mozno este najdem lepsiu 😉

• Peťka - chápem aj my sme si tak museli sadnúť a kalkulovať 😉 🤔 😬

• Miriamka tak tá je pekná 😉

ešte raz sa pýtam nepoznáte túto pesničku? ako sa volá 😬

• neviem ako sa vola ale je znama ale neviem od koho 😞 ericssoni maju taky program kde ti napise nazov piesne ak das telefon k radiu ale neviem aky je to program mozno bude vediet tv priatel chlapi taketo veci ovladaju

• lulu nie je to to?

• Peťkaaa díííííky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    Mirka aj tak díki za radu 😉 🙂

• nemáš zač ... toľko som si to hmkala až sa mi zazdalo že to happy ending je názov ... zadala som a našlo 😃

• díky mňa by to nenapadlo 😃 Si einstein 😃 😬

• einstein nie ale nemám od toho ďaleko 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• lulu to je spevak Mika a vola Happy ending

• ha ta nasa znama co nam neposlala ani oznamko ma dnes tu svadbu a pocasie moc nevyslo, aspon nie na fotky...viete sa snazim v kazdom hladat skor to dobre, ale clovek sa zamysli ze /priatelova kamaratka/ velmi dobra zo strednej, aj sme ju stretavali, dokonca mam ju aj na fb casto, neposle ani pozdrav 😦 ..a to prednedavnom este sme sa stretli i volali lebo xcela od priatelovej mami vyrobit oznamka..ale ani tie nedokazala poslat 😃 ...

• Dia, kašli na ňu 😦 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov