Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Idem majte sa

• maj sa 😉

• Baby akurát sa mi podaril unikátny kus 😃 Vykidla som na zpodlahu nechtiac očný tieň 😐 😒 Už som to zotrela ale pár bledulinkých flakou tam je ešte 😃 😃 😛 😴

• Sponzor fóra
  • ocny tien? ale ved to neni lak na nechty, to ide dole nie? 😃

• Lucinka my mame dnes slavnosti v dedine, tak som dostala chut na cukrovu vatu a celaaaa som bola polepena, dost sa rozpadala 😃 len dufam, ze z rifli to pojde vyprat 🤔

• juuu snad ano weri 🤔 ja som vatu nemala uz roky 😃

• Aj ja som dlho nemala, tak mi drahy kupil a bola som zalepena total vsade 😃 ideme hrat teraz bowling s milacikom a mojou hlavnou druzickou s jej poloviciakom, tak bude sranda, snad si nic nezlomim 😃 pekny vecer vam vsetkym prajem babusky 🙂

• vierka zober ma s Vami 😃 😉 A nerob mi chute s cukrovou vatou 😛 😵 A nezlom si ruky, lebo nebudeš môcť prispievať!!!!! 😉
    Dianka ale ten sa mi total na milimetrové kúsky rozpadol 😃 Takže tak 😃
    A kde je Deniska(bambula27)????? 😬 🤔

• Baby to nemyslíte vážne 😮 😛 To mám ako zase pokukovať na mmb 😬 Šak ten systém zachvílu bude zlyhať 😃 😃

• Idem kuk Tv a potom hajať 🙂 😉
    Brú nocku a príjemný zvyšok večera 😵
    Cez víkend sem asi málo chodíte 😉

• lulu vidim, ze sme na tom podobne 🙂

• lulu - si zlatucka, ze si si vsimla, ze tu dnes chybam 😉 napriek tomu, co vsetko robis, stihas aj to. Ale tak mam milacika cez vikendik doma, takze sa venujeme jeden druhemu 😉 No nedalo mi nezakuknut tu, precitat zameskane a ideme hajat 😬 Prajem krasne ranko tym, co tu prve budu 😉 papa

• Dobré ránko 🙂 😉
    Žeby som tu dnes prvá 😃 NIe Deniska tu bola prvá 😃 😃 😃
    Ty o takom čase čo robíš prosím ťa? 😮 😬 Ja som zž dávno spala a snívala 😎 😴 Tak chýbaš nám 😃 😬 😉 A budeš druhá tehuľka? 😃 😃 Keď si užívate jeden druhého? 😬 😃 Bože aj ja chcem mať ťuťu-muťu ale gyndoš zakázal 😠 😐
    Peťka vyspinkaná do ružova? 😃

• ahojte 😉

• Ahoooj bré ránko želám 😉

• Sponzor fóra
  • aj tebe aj tebe, ako sa mi mas? 😎

• díky 😉 no dík za opýtanie ale nič moc možno aj tým počasím a mojou naj kamoškou wc misou 😃 😛

• aaale ved vyslo uz aj slnko 😎

• Vieeem aleeee nech je 30°& a môžeme ísť do aquaparku 😎 😉 Mám 5 vstupeniek zadara 😃 😉

• fiiha sikulka 😃 vyzera to ted na pekne pocasie..tesim sa von 😃 lulu nevyznas sa nahodou nejak specialne v kvetoch? ohladne svadby xcem vies 😛

• 😃 zoberem teba,Denisku a ešte kto sa hláásiii 😃 😃 😃 Ako v kvetoch? 😬 Diauš ideeem papa obed vaiť 😛 😴

• no ze na letne obdobie, ktore kvety kvitnu ted a budu teda vhodne do kytice okrem uz predtym spominanych? 🙂

okis tak bez pa 🙂

• Dobre rano babule🙂 my uz mame doma stresy,mamina dnes leti do nemecka na 2 tyzdne..este neletela a nebola tak sama..bojim..

• aj tebe dobreee....ja ked som letela prvykrat tiez som sa bala, toho ze mi bude zle jak je to vo filmoch, kde zas opat raz klamali 😃 ale inak sa mi lietanie hrozne paci...drzim palce teda mamine 😉

• Lulu, ta ty si to pekne nazvala, ze ťuťu-muťu 😃 Milé. No zeby som bola dalsia tehula, by ma potesilo, ale skor nie ako hej 😉 niekto si dava pozor. 😃 Beries nas do aquaparku? 😬 No pekne od teba. Uz sa aj balim 😃 😃
    Petka - ahoj. A mamina ide na dovolenku? Taktiez drzim palce. Ja ked som letela prvykrat som sa bala viac letiska ako lietania 😃 😃

• Peťka odkáž mamine že to neni nič strašnéééé 😉 A že ako to už aj Dianka nazvala vo filmoch klamú 😉

Deniska- ako v susedoch 😃 😃 😃 No organizujem zájazd škôlkarov do aquaparku 😃 😃 😃 A nezabudni si niečo na hlavu bo normáálne úpal dostaneš 😃 (tých škôlkarov som myslela nás 😃 😬 dúfam že sa neuražíš 😬 )

Baby ja mám ,,skvelý deň" som si vyliala kofolu skoro na klávesnicu 😃 🤔 Mäsko je už spravené a zemiačiky sa už zapekajú 😎

• haha co ja som uz vsetko povylievala 😃 😃 😃 mnam mnam fajnovy obedik 😎

• no veeru prídi k nám 😃 😎

• lulu - no ja sa vobec neurazim 😉 Kludne aj skolkari. 😃 sikovnica, pozor, pozor, lebo si s nami uz nebudes moct pisat.

• kde byvate? 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov