Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Deniska tak nezabudnii 8-) budeme sa opalovať 8-) teraz až čierny budeme ako sa opálime :-D No veru |-| :-N :-D
Odpovedať
Oj, ta teraz heeej, teraz by sme sa neskutočne opalili :-D :-D :-D No co moja, co si cez vikendik nakupila? :-N
Odpovedať
No ja viem aj voda by bola neskutočne horúúca 8-) :-D :-D No som si objednala tú teplákovú súpravu,aj tú fľasku a jedenie v obchodíku a som sa objednala do genetonu(aby sme zistili pohlavie) a ešte hľadám to centrum na netečo my dal gyndoš na ten ultrazvuk ;-)
Odpovedať
Noí a aby som nezabudla čelenky k šatôčkám družičiek x-) Odfotím potom ;-)
Odpovedať
A Dianka noo hádaj :-D :-D
Odpovedať
takze ta suprava bude po polnoci, ako tu baby pisali? :-D :-D :-D Asi nie :-N Takze chcete vediet pohlavie? No ja by som urcite tiez chcela vediet.
Odpovedať
Hej kuk neni to super cena 8-) :-N http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9...
Odpovedať
Deniska niee nejaké šatôčky a,jasné pohlavie chceme vedieť 8-) :-)
Odpovedať
Asi trpím samomluvou :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
takze si nasla dalsi potencionalny kociarik? :-N Bude tazke si vybrat, co?
Odpovedať
aj ja by som xcela vediet pohlavie ;-)
Odpovedať
Deniska nie tento sme aj skúšali nie ;-) ja len že je fajnovo lacný :-N Baby na fb dám obrázok na menovky aj na etikety na vínko a poraďte ktorý ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Lulu, ale nie je taky pekny az jak tamtie dva ;-) IDem sa napapat, tak zatial papa :-)
Odpovedať
papa ;-) ale príď :-)
Odpovedať
Tak som dala na fb poraďte ;-)
Odpovedať
ja hlasujem za tie srdiecka :-p
Odpovedať
kroté :-N kuk do albumíku čo som spravila tu na mojej svadbe :-N Som našla ešte pár zaujímavých obrázkou
Odpovedať
http://www.babynanny.sk/ aha kuk na pravú stranu že detský kútik na svadbe :-) To by sa nám zišlo keďže na svadbe bude veľa detí ;-)
Odpovedať
No o tom kutiku som citala uz skor, je to fajn, dobry napad, ale mat tam este aj babysitterku, a vo väcsine pripadov aj tak deti najviacc utekaju za svojimi rodicmi. ;-) To by trebalo na to dalsie peniazky.
Odpovedať
Babulky taže asi vyhrá obrázok číslo 5 :-D x-)
Odpovedať
Deniska tak to je pravda ;-) Asi dáme nejaký malý stolíček a tam kúsok plastelíny pár farbičiek a nejakú omalovánku a to stačí ;-)
Odpovedať
juuuj pamatam ked mi stacili tieto vecicky a to bol cely moj svet :-D
Odpovedať
Aj môôôj :-D :-D :-D
Odpovedať
No dnesne deti, by skor uvitali nejaký PC, najlepsie s internetom a podbne :-D :-D :-D Ale to sa zide urcite, tie mensie deticky sa uspokoja aj s malovankami a o plasteline ani nehovorim :-D :-D
Odpovedať
jo jo, potom pride realita a clovek potom ma niekedy fakt problem sa od nej nezdeprimovat...ked nie rodicia, tak svokrovci, alebo skola, prachy, vztahy, kamarati....stale dokola :-.
Odpovedať
Deniska tak to poznám mám veľa malých prabratrančekou a prasesterničiek ;-) Dianka presne ;-)
Odpovedať
BAby idem pozrieť ako vyzerá ten náš obedík :-D Majte sa potom prídem a obrázok vyhrá asi 5 :-D
Odpovedať
Nic dievcatka moje zlate, odchadzam, o chvilocku idem na pohreb, kamaratke zomrel ocko :-( Neznasam pohreby.....
Odpovedať
Deniska ani ja :-( ;-( Smutné :-( Nedeprimuj ma :-N
Odpovedať
Nechcem vas deprimovat, tak odchadzam ;-) Prajem vam krasnu nedelu ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?