Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
No ja viem aj voda by bola neskutočne horúúca 8-) :-D :-D No som si objednala tú teplákovú súpravu,aj tú fľasku a jedenie v obchodíku a som sa objednala do genetonu(aby sme zistili pohlavie) a ešte hľadám to centrum na netečo my dal gyndoš na ten ultrazvuk ;-)
No o tom kutiku som citala uz skor, je to fajn, dobry napad, ale mat tam este aj babysitterku, a vo väcsine pripadov aj tak deti najviacc utekaju za svojimi rodicmi. ;-) To by trebalo na to dalsie peniazky.
No dnesne deti, by skor uvitali nejaký PC, najlepsie s internetom a podbne :-D :-D :-D Ale to sa zide urcite, tie mensie deticky sa uspokoja aj s malovankami a o plasteline ani nehovorim :-D :-D
jo jo, potom pride realita a clovek potom ma niekedy fakt problem sa od nej nezdeprimovat...ked nie rodicia, tak svokrovci, alebo skola, prachy, vztahy, kamarati....stale dokola :-.