Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Aj my tebe 😉 Ešte potom večer príď 😉 A nie o pól noci 😃

• no posnazim sa 😉 Ale ty teraz chodis velmi skoro spinkat 😉 tak je mozne ze sa nestretneme 😐

• Už sme sa aj s drobcom napapkali 😃

• Sponzor fóra
  • Deniska hej som viac unavená ako predtým 😉 🙂

• ahojte krásavice, tak som vás prišla pozrieť na chvíľočku 🙂 drahý šiel vyvenčiť hafoša, tak som rýchlo zapla pc že čo tu je nového 🙂 akurát nám dnes skoro svokrička ukázala krížik, ktorý pre nás má do kostola, kráásny, ani som nevedela že majú pre nás takto prichystané 🙂

• Vierka supeeer 🙂 Akú rasu máte? Moji rodičia majú jazvečíka my chceme čivavku ale sú veľmi drahé a my musíme šetriť 😉 🙂 😬

• Idem deti moje 😃 😃 😃

• ahooooj Lucinka 🙂 my máme trošku väčšieho havinka.. pitbulla 😬 je to náš najväčší maznáčik, poslúcha a stále by sa len maznal 🙂 nooo teraz keď budete mať bábätko si na čivavku ani nespomenieš, budeš mať o zábavku postarané, no nie? 🙂 A čo ako pokračuješ s výberom kočíka? A tvoja naj kamoška záchodová misa čo? Dúfam že ju tak skoro neuvidíš 😃

• Vieruška no teda to ho máte v bytíku? 😬 Ale sú ľudia čo majú v byte aj labradora 😃 No bodaj by som tu hajzel misu neuvidela najmenej 2 dni ale cikať môžem ísť 😃 😃 😃 Ale nevieme sa rozhodnúť ktorý kočíík 😃 😃 😃 😃 😃 ALe už idem bo som hladná 😛 😃

• nooo niekedy ho máme v byte (zatiaľ okupuje budúcu detskú izbu) 😃 ale domov má na chate kúsok od nášho bytu, tam má vlastný bytík - koterec 🙂 taaak dobrú chuť ti prajem, maj sa krásne 🙂

• Díki kuk môj album čo máme jedna babennka my poslala pekný obrázok 🙂))))))))))))))))))

• ani neviem za čo som podakovala 😃

• aha že dobrú chuť 😃

• 😃 😃 luci 🙂
    nooo obrázok krásny, supeeeer, tak to bude vyzerať skvelo ! 🙂 a pozerám že už máš albumíky 3, šikulka, mne sa to nechce triediť 😃

• Po velmi dlhom case zdravim 2011tky 😉 pozeram ze je tu veeeela novych neviest a "povodna" zostava sa kamsi vytratila 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ahoooooj rora, ja som tu stále 😃 no čo ako pokračuješ s prípravami? 🙂

• weri ja uz nijak, ale tesim sa ze vam sa to pekne vsetkym blizi 😉 sem tam sem chodim nakuknut 😉

• prečo rori, máš po svadbe? 🙂

• po svadbe nie, ale ziadna sa nebude konat, teda raz hej, ale tak to je vo hviezdach 😃 ja sa momentalne tesim z kamaratkinej svadby co bude nabuduci rok a to je asi tak vsetko cim sa ma svadba tyka 🙂

• joooj to som nevedela, že svadba nie je 🤔 som sa aj divila, že tu nie si už, ale som myslela že máš toho veľa 😬 noo, ale tu s nami byť môžeš ako jedna z budovateliek tejto témy 🙂

• no mala som toho vela, to je fakt 😬 ked budem nabuduce planovat svadbu, tak asi takym sposobom ze ju vybavime tak ze max 3 mesiace aby bolo co najmenej casu na to aby sa stalo nieco zle co by jej zabranilo 😬

• a stalo sa niečo s tvojou polovičkou? teda, ak o tom chceš hovoriť 😬 svadbička sa dá naplánovať aj za takú chvíľku, veď koľko je tu takých, čo naplánovali svadbu aj za kratšiu dobu 🙂

• aaale uz to tu bolo rozoberanie dost davno, no sa nam vztah nejak nevyvinul tak ako by sa mal 😬

• joooj tak to ma fakt mrzí 😞 ale zase lepšie pred svadbou než po nej, no nie? a to krásne bábätko čo máš na foto, je tvoje, hmm? 🙂

• nie to som mala pozicane od kamaratky 😃 😃

• 😃 😃 ale je krááásne 🙂

• mne sa tiez pacili vzdy civavky ale ked nad tym rozumne uvazujem, tak ten psik..noo ja sa rada so psikmi aj objimam a bojim sa ze tak maly psik..aby som ho nerozpucila 😬 😬 😬 ale mam radsej mensie psiky nez velke...tie su neni take maznave 😛 inak s priatelom mame skrecky hehe 😵

• Dianka no my máme rybky 😃 Takže s tými sa asi ťažko maznať 😃
    Vierka 😃 😃 😃 ja som zábudko 1. triedy 😃 😃 😃

Boli sme v Tescu tak som kúpila ešte jeden tehu test a spravím,úž by mali byť silné čiarky 😉 Na pamiatku 😬 🙂
    A kúpila som servítky také oranžové s kocúrom 😃 Lebo výzdoba bude oranžová možno broskyňová a detičkám dáme takéto hravé servítky 😬 😉 🙂

• Baaaby zase ste tu neni! 😃 😬 🤔

• cauko luci 😃

akoze ti gyndos povedal ze nemozes tutu-mutu? Ved by si mala byt v pohode, ja poznam ludi ktori akoby sa nechumelilo.....

my mame labradora. ma 6 mesiacov, mame ho 3 mesiace. Sme si ho kupili, lebo mi treba krotit materske pudy 😬 a treba nam aj schudnut - tak ho chodime 2x za den vencit......... 😃

Baby nedelny obed bol? Ja mam nejake cudne brucho dnes 😒

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov