Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • u nás v dome 😃

• ja som akurat nasla kvetinarstvo pri nas avyzera fajn...neviem ci som slepa ale je to hned tu a chodim naokolo 😃 asi tam skocim, lebo jedna baba z fora tiez mala u nich kvetinky a bolo to krasne..taku hustu oranzovu kyticku a fakt kraasna 😛 ja mam chut tam vbehnut a vziat si len tak kyticku 😛

• tak vybehni a urob si radosť 🙂 dnes sa nejavý nejaké pekné počasie, mne je dokonca zima 😠 a aspoň sa popýtaš na ceny a ako to chodí a tak 🙂
    ja mám pod nosom tiež jedno kvetinárstvo a len tak som nankukla cez výklad a tam veľké sklenené vázy že 1,50 - 2,50 😕 tak normal som ostala že či to za takú cenu nekúpiť, dajú sa tam na svadbe kytice a potom to už len nejako využijem či ani nie? 🤔

• Sponzor fóra
  • hento vyuzijes vzdy 😃

hej svieti aj tu, ale zimsie, ale hlasili ted cely tyzden pekne nie? 😬

• neviem, Ilkovi už neverím 😬 minule povedal že bude horúco, tak som zmrzla v letnej sukni a žabkách 😃

• ja nekukam pocasie..ja sa kuknem vonku a vidim ako je 😃

• Baby bré ránko 😃
    Radko mi volal prídu maliari kuknut si nas byticek a nechaju nam prospekt super čo? 😐 😛 Takže budeme asi malovať v blízkej budúcnosti 😉 Na porazenie 😦

Labrador je pekný psík ale nie vhodný do bytu 😉 Ale jedna baba má čivavku,má dieťa a v poho tak uvidíme 😉

• lulu a na jaku farbu idete malovat?
    🙂

• no tú oranžovú sedačka ostáva a dáme tam asi bordovo-béžovú neviem ešte uvidíme 😉 🙂

• fuuuha to bude dost silna farba nie? 😃

• Ahoojte baby, tak ja uz som dnes v praci, tak vas moc stihat nebudem 😞

• jasne weri nech sa ti dari 😵

• lulu vy ste to nejako všetko rozbehli 🙂
    k oranžovej sedačke sa hodí od kremovej až po hnedkastú, skús pokukať na modrejstreche, či ťa niečo neinšpiruje.

• lul vy chcete psíka?

• Dianka ani nie mala tak sesternica 😵
    Vierka aj ja 😃 M
    Maruška no mi máme oranžovú izbu vieš na fb som ju odfotila tak baby už vedia o čo sa jedná 😉

• Sponzor fóra
  • aha 🙂

• maruska tu sa to nejako mraci, nebude snad prsat, si to privolala na mna? 😃 😃 😃

• 🙂 😉
    No mňa porazí keď začne pršať 😃

• ja? nieeeeeeee 🤔

• neveriiiim 😛 😛 😛

• Dianka prišla Ip? 😉

• Tak ja idem off bo príde šéfko zachvílu 😃 😛

• na čo je na svadbe tombola? to sa nerobí pri plesoch? to aj na svadbe???? 🤔

• Baby takže volali nám z kaštielu z Bohuníc že bohužial nám tam svadobnú hostinu nemôžu uskutočniť 😞 Musili tak odvolať ešte 2 svadby,dôvod neuviedli 😞 No čo už,ale v tejto mal brat svadbu bolo to nádherné takže dnes sa tam pôjdeme spýtať aj s Radkom http://www.gastromenu.sk/index.php?skratka=tt&td=detailpodniku&cp=21  😉 😵 A tak sa možno asi budeme brať v kostole 🙂 😉

• lulu - a vy ste nemali mat svadbu v kostole? 😉 Aj ten podnik vyzera super. Len aby bolo volne, Drzim prsty 😉 Inak ja tento vikend zijem na tomto songu od Michala Davida, som sa zamilovala  ... rozmyslam nad nim ako na song k prvemu novomanz. tancu... 😵

• tak kazdy ma vlastny nazor na ten podnik 😃
    prajem krasny den vsetkym... 😉

• Nie nie priamo v kaštieli sme mali mať 😉 🙂 Deniska náááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááádherná pesnička počujem ju prvý krát a zamilovala som sa do nej 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

• Dianka prečo? 😉
    Aj tebe prajem pekný dník 😵

• No mne ju poslala sesterka a tolko ju pocuvam, ze sa bojim, aby ma neomrzela 😉 Ale uzasne nieco. 😵 Taka som z nej na mäkko 😃

• Myslíte že toto môže byť na prvý tanec? 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov