Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • No prosim, zase je co citat 😃 Ja osobne by som nemala problem odist zit do zahranicia, len zo zaciatku by som sa bala anglictiny, kedze neviem ani mäkke F 😃 😃 Viem iba nemecky. Ale predsa len, priznam sa, Slovensko a nase male mestecko, to je moja srdcovka, keby tu bolo tolko roboty pre vsetkych ako vonku, co viac by nam chybalo? A ked som bola mala, stale som tvrdila, ze moj buduci manzel bude z Chorvátska, keďže aj moj ocino bol odtial. A nestalo sa 😃 😃 😃

• Deniska neboj naučíš sa raz dva 😃

• ale nikam sa nechystam 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• niekedy na vina premoze a tiez posielam vselijake veci domov.
    Ja sa hlavne snazin hlavne na sviatky nieco domov posielat (norodky, meninny, ianoce, velka noc a tak), alebo cez interfloru a tak. Domov chodim 2krat za rok.
    Doma mame rodinu, co byvaju v BA a tiez sa casto nevidavaju a takto si spolu lepsie rozumieme, lebo sa snazime na seba byt dobri (hadka cez telefon a tisic mil moze byt hrozna). 🙂

• Janka...a oni tiež posielajú tebe? 😬

• deniska nebooj, naucila by si sa. Ja som mala maturitu z anglictiny, ale musela som sa ucit tu. ja som mala tu vyhodu, ze som sa starala o deti a ucili sme sa spolu 😉 robili spolocne chyby, opravovali sa.......hrali hry so slovami a tak....

Baby, veru si ale myslim, ze ked takto odcestovat, tak by som odporucila vo veku ked som ja odisla - ked som mala 18. Vrtedy som este nevedela o dospelackom zivote nic moc, tak som v podstate dospela tu a naucila sa samostatne stat na vlastnych nohach. Keby som doma mala tu co mam tua hlavne zazemie ake mam tu, ani by ma to mozno nelakalo, takze vam rozumiem ktore pisete podobne.

• luci, len mamina. Bracho ten nic, obcas smsku. Teraz bude mat jeho zena (mpja svagrina) narodky, tak sa rozhodujem........ale to len preto, aby si uvedomili ake to moze byt sklamanie ked clovek nic nedostane 😒

A mamina mi obcas posiela veci aj z trucu, a aj snubencovi (toho typu,ze upiekla som taky a taky kolac a ani nemozes prist na kavu, alebo 'tak by som si u teba vypila kavu a vylozila nohy',....)

Najlepsie ale je, ze s mojim snubencom oslavujeme meniny, co tu v UK nepoznaju 😬

• Janka tam neoslavujú meniky? 😬

Akurát volala segranica zajtra prídu ale na 3 dni majú malého Maximka tak sa teším ale idem aj upratovať 😃 Lebo bomba neporiadku u nás vybuchla 😃 😃 😃 😛

• tomu neverim, ze bomba 😃 u nas taka bomba musi oadat kazdy den teda 🙂

Nie, tu nemaju meniny. Dan je zlaty, ze to tak respektuje.
    Lucka, aku mas robotku ked pracujes doma - teda ak sa smiem spytat. 😬

• Januš ip 🙂

• ahojte kočky 😃
    a máme rezervovaný trenčiansky hrad na obrad 🙂

• Peťka GRATULUUUUUUUUUUUUUJEM mocky...aj ja ceeeeeeeeeeeeeeem 🙂 😉

• peta supis pupis!

my sme boli pozerat tiez hrad na recepciu, ale je tam vela schodov, tak nechceme, aby so potom anglani s nami sudili o odskodne keby si tam nieco vyviedli pod vplyvom alkoholu.

Tesime sa s tebou!

Jedna baba odtialto - athena7 tam mala tiez obrad, pozri fotky, fantasticke.

• Lady aj my sme mali 18, ked sme odisli... 🙂

Mne sa uz nechce robit a furt mam toho dost 🙂

Niekto sa pytal ako hovori Zarka. Aj slovensky aj anglicky 🙂 doma vacsinou slovensky, ale mala som v sobotu u nas kamosku (anglicanku) a nejako sa s nou rozhovorila po anglicky. A potom prisla za mnou a hovori mi: hello gorgeous 😃 Nikdy to pred tym nepovedala 😃

• Sponzor fóra
  • no ja mam dost. mate doma takuto linguistku 😃 😃

Ja budem s nasimi detmi (niekedy v buducnotsti, ked budeme mat) tiez po Slovensky a moj nech sa tiez uci 🙂

Budete mat aj tu party?

• jani ale my tam budeme mať len obrad nie aj hostinu takže nikto piť nebude 😉 teda až na výnimky ale tie zas pojdú autom 😉

• Nie nebudeme, lebo nasi kamarati a kolegovia pridu na SK. 🙂 Takze budeme mat vsetkych ktorych chceme. Najblizsiu rodinu a vela kamaratov 🙂 Resp. tych, s ktorymi chceme tento den oslavit. Pre nas nie je dolezite ci je to rodina alebo nie, ale co pre nas ti ludia znamenaju 🙂

• dobre rozmyslanie. 😉

• Su proste ludia, ktorych som za 9 rokov co sme spolu ani nestretla a nevidim dovod ich na svadbu volat len preto, ze su "rodina"...

• tak si statocna, ze si povies svoje, klobuk dolu. A suhlasim.
    Ja som zase rozmyslala,ze by som tam takuto rodinu pozvala, ale len pre moj benefit, lebo sa citim vinnna, ze som icjh tolku dobu nevidela iba preto, lebo som tak daleko........ja som taka tava 😬

• bambula - ja som si zas bola ista ze si raz vezmem za muza Francuza 😃

slintacik gratulujem k hradu..on je skvely 🙂

• baby, viete co

Ja si svoj zavoj budem robit sama 😃
    Videla som vela navodov a celkom sa to da. Kedysi som pisala, ze je to moj sen, keby som si mohla usit vlastne svadobne saty, Tak teda si urobim aspon zavoj 😃 😃 😃

• bybi napodobne...tiez mnohych nepozveme..lebo sa bud vobec nestretavame i ked sme rodina, alebo kebyze mam vsetkych znamych a kamaratov pozvat, tak mozem ist na futbalovy stadion sa brat 😃

• na futbalovy stadion 😃 😃 😃

• 😉

• ahojteeeee, tak som konečne tu 😃
    fííííha peti, tak to gratulujem, teším sa, to budete máť krááááááááááásnu svadbičkuuuuuuuuuuuu 🙂
    baby baby musím sa pochváliť, vbehla som do svadobného salóna aaaa kúpila som si spoločenské šaty nádherné večerné za 25 eur !!! a požičovné tam mali 60 eur 😃 super, veľmi sa teším, v septembri ideme asik na svadbu, tak sa moc moc teším 🙂 🙂 🙂

• Vierkaaaaaaaaaaaaaaa tak tešííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím sa s tebou 😉 😵 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Nechcite mi povedať že ste tu neni 😉 😃 🤔

• ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Lucinkaaaaa 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov