Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Simi - dakujem krasne, uz minule som myslela na to, ze ti napisem, ci si na mna nezabudla
A vidim, ze nie
A ty sa neboj, my tu privitame kazdeho, a ty nam aspon mozes poradit, kedze to mas za par...
gabi - No ja zase neverim na ziadne povery, ale drahy je taky, ze on mi vzdy radi, co mi pristane a ked si mam nieco kupit, tak rad vyberaAle rozmyslam vazne, ze mu asi neukazem , teda satky urcite nie....
10. aug 2010Petka - ja som bola minuly tyzden obzriet si nejake saticky, ale ako som vtedy pisala, v tom najväcsom salone ma pani odmietla, ze to mam este cas, bola neprijemna
asi som ju vyrusila....a v druhom salone som vyskusala len 2, ale vobec podla mojich predstav
Niekto si mysli, ze je to skoro a podla niekoho je to akurat ten spravny cas.
10. aug 2010bambula ja som tiež taká, chodieva so mnou na nákupy (čo teda fakt klobúk dole, že ho ukecám na to ) .... a vždy mi poradí. Tak som spokojná ja, aj on ....
ale približne viem akú má predstavu, aké sa mu páčia, šaty ....
ja to robím tak, že ked ideme okolo výkladu so svad. šatami tak sa vždy bavíme, či sú pekné alebo nie .... a už viem približne, aký štýl sa mu páči .... takže nechcem sa mu tiež ukazovať, ale viem, v čom by som sa mu páčila ...... teda dúfam.10. aug 2010bambulka to vies, ze ano, nevedel sa vynadivat
a na zivo s ucesom, make-upom, bizu atd to bude este lepsie. teda duuuuufam
ja som skor sportovy typ, rifle, tricka, mikinky a taaak, len maloco sa vtiahnem do elegantneho tak bude nezvyknuty ma vidiet zrazu takuto... tak na tu reakciu sa tesim uplne najviac
10. aug 2010simi - no to si viem predstavit. Urcite je to uuuplne ine vidiet ta len v satkach a ine, ked si uz "hotova" nevesta
A ja som zas presny opak, mna zase ked vidia v sportovom, tak sa vsetci cuduju
Ja totiz zboznujem opätky
Som taky krpec, tak mozno aj preto som si velmi zvykla ich pouzivat, aj ked je pravda, ze v botaskach sa citim samozrejme pohodlnejsie.
10. aug 2010- Sponzor fóra
dracica - ved prave. Ako hovorim, ze by mi to mozno nevadilo, lebo ja sa dam presvedcit, ale na druhej strane som tiez tvrdila, ze po prve ostanu hostia sami neviem aky dlhy cas a po druhe, zbytocne platit vstupne do nejakeho baru pre neviem kolko ludi, plus samozrejme tam nieco popiju....je to zbytocne. Ved alkoholu na svadbe budu mat dost.
10. aug 2010bambulka no po vysadi HAK sa na mna troska lepsia kila, ono to treba na to cas kym sa ,,vycistim" a najhorsie je, ze prva faza v zmene organizmu je zavodnenie.. ale nevadi, nejak to vydrzime a budem aspon cistucka od hormonov a hajde robit mimi
idem do mesta tak prajem kraaaaaaasny den vsetkym, papaa
10. aug 2010a ako to chodi tie pytacky ? pridu k vam jeho rodina a on a potom...je podakovanie a bla bla... a potom sa idete fotit ?
lebo ja som sa pytala mamy ze ako to je ze to oni sem pridu a ze potom budu 2 hodiny cakat az mi prideme z fotenia? a povedala ze mozem sa fotit doobeda ale tak to budu ine starosti co ja viem....a zase tolko v satach... alebo ich prezliekat.... hm10. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Bambula ja tiež dám veľa na názor drahého, ale šaty mu asi radšej neukážem, predsa len, aby to neprinieslo nešťastie .... a potom bude viac prekvapený ...