Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
niektoere baby tiez tak rozmyslali, ale ja by som sa bala, ze si uspinim alebo roztrham saty/zavoj, topanky.....este by sa michcelo zhanat novy podpatok alebo topanky den pred svadbou
A tiez uces a mejkap, ved svadobne fotky maju byt zo svadby.
ja by som sa este aj bala, ze ked sa odfotime pred svadbou, moze sa nieco stat a na svadbu sa ani nemusime dostat - tie predsvadobne fortky su take falosne podla mna - az po obrade, ked budeme svoji, zapecatit to na fotkach. A predsa tam to stastie bude na fotkach vidiet, ked uz budete po obrade a svoji.
Tolko len moj nazor, ale respektujem vsetky baby co maju iny10. aug 2010caute...
weri potom snad hodis niekde foto, lebo xcem vidiet tu krasku v tych novych satach
simika ja sa tak hrozne tesim s tebou na tu svadbu, ako keby bola moja,. neviem preco...
dracica je v tom symbolika ak ta uvidi drahy az v svadobny den v satoch..hmm asi nepojdem s nim...neviesm ale s kym..s mamou nexcem a kamosky mam mimo mesta..xcem nejaku oporu
lulu vsetky nemaju saty..ja som este ani nezacala skusat
dracica aj ja mam hamblivehoale snad tam nebudeme ticho...hudba bude, snad niekto da prihovor, to by sa mi lubilo, ako v tych americkych filmoch sa postavi s casou a povie nieco o novomanzeloch pekne
len ked moj svedok je tiez taky mlkvy bozeeee
10. aug 2010- Sponzor fóra
inak ked tam pozeram na fotky zo svadieb ci uz tu na fore alebo inych webovkach tak su to same rovnake fotenia...teda ak pozeram fotografov od nas z mesta, tak ti isti maju stale rovnaky styl fotenia, nasvietenia, poz, miest fotenia,farieb...proste su to rozne pariky ale fotky vyzeraju takmer rovnako...ja dokazem podla fotiek uz aj uhadnut fotografa
brrrr ziadna genialita a ani refresh10. aug 2010ruza, tak niekoho poziadaj vopredm ci by van neurobil orihivir a mozno tp bude prenho poctou.....
Tiez viem, co myslis s tymi fotkami. Ja som si popozerala vela albumov tu na fore a vyberam si fotky/pozy, ktore by som aj ja chcela mat. Takze to potom iba ukazem iba fotografovi a nech nas foti tak, ako sa mu my napozujemeS nami nebude mat tazky job
10. aug 2010lady hehe ja rozhodne nexcem take modelkovske, lebo sama nou nie som
nepacia sa mi take pozy na ktorych vyzeraju tie baby take skrcene a pardon za vyraz niekedy ako v tranze v snahe zachytit nejaku umeleckost, ale ved to je svadba
tu budem amt len moj usmev a xcem take jemne pozicky...ja by som xcela niekde v prirode, na poli v kvetoch...ale zas poradim sa s fotografom...pri prsani neviem
..ale i na mojom balkone je prijemne,mam tam zelen a v dialke ziadna vysoka budova len vyhlad, to tiez mozem pozovat
gabi asi bude, ale zas mne bude zle ak ma bude viest...kazdy ma inu predstavu, ale rozhodne si urobim po svojom
lady ale stale este uvazujem nad PNteda fotenim tam..neviem..ale zas vies ist tam a naspat, dalsie opletacky, ja som skor taky prakticky clovek, co to xce mat bez zbytocnych natahovaciek a vybavovaciek
10. aug 2010hej ruza, hlavne ta cesta
do PN a spat. ale aj v TT musi byt vela krasnych miest.....
ja som tiez za prirodzene fotky - tym pozovanim som myslela, ze budeme tancovat, a bude mi viat zavoj.....budeme sa pusinkovat a maznat (pohlad do oci)..............budem nas kryt zavajom.......a proste tak, vsetko fotky v pohybe a 'v akcii'.
10. aug 2010ruzicka, teda aj sa pobavim na nas - ja chcem pohyb, ty chces stastie.....
ja by som aj lasku privitala
Snubenec ti prinesie kyticu, ked pride na pytacky. Ty mu pripnes pierko a rodicia vam daju pozehnanie na spolocny zivot......Stamperlik do guraze a ide sa do tohoAlebo sampano, aby to bolo slavnostnejsie
Nejako takto.
Ale keby som bola tebou, tak by som si to urobila tak, ako si sama predstavujes. Versiky, prihovory, podakovania, proste tak, zko to TY chces - je to tvoja svadba. Kolkokrat v zivote budes mat veci len tak ako ty sama chces? Uz asi nie velmi casto po svadbe, tak si ten vas den uzi........10. aug 2010ruzicka a si povedala, ze na matrike to bude uz take normalne...........
ja si myslim, ze to moze byt take normalne alebo take slavnostne, ako si to spravis. Co sa tyka svadobneho dna - ten bude tak normalny alebo tak slavnostny ako si ho kto urobi.......
Ty chces, aby ta otec viedol k manzelovi na matrike, alebo nie?10. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
zenich s rodicmi pridu na aute k nasim a tiez vsetci hostia autobusom pridu. Hostia budu vsetcui ubytovani v PN a nasi byvaju na dedike, kde bude aj obrad.
Po pytackach sa pojde hned na obrad (zenich na svojom aute a ja na svojom, potom ma bude cakat pri oltari a tatino ma bude viest k oltaru).
Fotit sa pojde po obrade, kym sme este 'sviezi'. Hostom sa zatial bude podavat sampanske v sale a my budeme asi hodinu a pol. Potom hostina.........
ja planujem na pytackach nejaky prihovor (podakovanie) rodicom, nejako oficialne, lebo uz asi nikdy v zivote nedostanem taku sancu im poriadne za vsetko podakovat. To sa opytame starejsieho aby in to povedal za nas