Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, aky makeup budete pouzivat na vas svadobny den? Budete si ho upravovat pocas dna alebo budete mat nejaky celodenny? Ja sa hrozne snazim zohnat celodenny makeup.......alebo taky, ktory vydrzipar hodin. Tym myslim foundation a puder :-) Dufam, ze ma adminky nezmazu, tusim tu uz je podobna tema.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak som na chvilu tu... snazim sa vas docitat, ale je toho dost :-) Ja uz mam saty, teda uz su vo vyrobe :-) To bolo prve co som zacala zhanat, na to som sa tesila od mojich 5-tich rokov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bybi, aok su saty? Ma futku? Siju ti tu v UK?
Odpovedať
Profilova fotka
lady dala som tu link niekde... par stran dozadu...
Odpovedať
Profilova fotka
str 258 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pockaj pozrem, Tusim si pamatam ale, s takou velkou suknou........ :-D Ja uz tiez mam moje, su v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
lulu, ty poznas Mirku Hantakovu, co mala pred nedavnom svadbu? Sm vidala tvoju gratulaciu ped jej albumom.......
Odpovedať
Profilova fotka
Krasne :-) Ja som take podobne skusala, ale vobec mi nesvedcali :-) A skusala som aj podobne co mas tam take velkde, co si napisala, ze ti nesvedcali a tie mi zase isli. Ale necitila som sa v nich az tak "krasne", ako v tych mojich :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola v salone v pezinku,tetula povedala,ze mam este cas,ale ze ak chcem,tak kludne mozem skusat :) ale nebola so mnou mamca,tak bez nej neskusam..jaaj,chuda moje, je na jazykovom kurze v dusseldorfe,tak uz nam dona chyba.. Ja by som chcela,aby ma viedol dedko..otec nie je pozvany..
Odpovedať
lady nie nexcem otca..xcem aby sme s priatelom sli spolocne ku oddavajucemu...ano treba podla seba, sak i s matrikarom sa da dohodnut ak je normalny... :-) co sa tyka make - upu neviem, ale snad toto vsetko by ti vedela odpovedat ta vizazistka, ci nexces ist k profesionalke? :-) ja som este nikdy nebola, tak neviem v tomto ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
biela ruza, vy budete mat svadbu tiez na matrike? tiez cakate na terminy?
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky ale tu ked kupujete saty, tak to trva 8 mesiacov kym ich dodaju a potom je este skusanie a upravy... |-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
bybi ano len na matrike...a terminy daju pred koncom roka,takze neviem ci som sa trafila do spravnej soboty :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a uz mas nieco booknute? V oktobri by mali byt terminy :-)
Odpovedať
xcela som 2.7,tak cakam, ted sa to este neda rezervovat u matrikarky
Odpovedať
Profilova fotka
petka, ja by som to tiez tak riesila s dedkom........palec hore :-D ja som bola saty skusat so svokrou, lebo mamina ja tisic mil daleko ]-( ale celkom ten prvy raz som bola sama :-. Teta bola velmi ochotna - aj mi pomohla do nich upravila a pomohla z nich..... Ruza, vizazistku as aj hej, ale som rozmyslala, ze by som jej dala ten moj makeup co poznam. ja mam dost citlivu pokozku, nech sa nevyhadzem v kostole...... :-.
Odpovedať
Profilova fotka
bybi, ja som kupila moje z minulorocnej kolekcie - mali ich tam a nali na nich 70% zlavu. Baaaaargin :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem, nasi tam boli uz pra krat a stale nic.... Ja by som chcela 17.09., ale som pozerala terminy na tento rok a maju prvu a poslednu sobotu v mesiaci... Tak ked nebude september, dame asi jul, aj ked sa trosku bojim aby nebolo velmi teplo. Len ked ja som divna a musim mat naparne cisla :-N
Odpovedať
bybi a august?
Odpovedať
Profilova fotka
neparny mesiac :-N
Odpovedať
si taka poverciva? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie poverciva, len neviem z akeho dovodu mam rada neparne cisla :-) Hlavne ze moja mala sa narodila 02.10. :-N :-D Vsetci sa na mna pozeraju divne, ale ja mam rada neparne cisla a taky chcem aj datum :-) jediny parny mesiac by som akceptovala jun, ale aspon den by musel byt neparny... Vysvetlit to ale neviem :-N |-|
Odpovedať
Profilova fotka
V senci hovorili,ze v maji sa robia vacsinou vsetky soboty,tak uvidime
Odpovedať
ja mam rada jun ale v juni by som to z inych veci nestihala, preto jul :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa narodila v juni, tak preto mam rada jun a nevadil by mi aj ked je to parny mesiac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
este ze mojmu to je jedno... ja robim caviky s terminom... jemu je jedno kedy, len nech uz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bybi, aj ja som junova. 14. ty?
Odpovedať
Profilova fotka
ja 23.6. :-)
Odpovedať
bybi a v akom meste budes mat svadbu? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
v Trnave :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?