Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
aha ;-) ja som tiez taka 'pozorovatelka' obcas :o)
baby, tu je to tiez take vselijake s naterstvom - jedna kolegyna ma 3 dcery a teraz je doma na PNke zo stresu v praci a sefka jej vobec nevychadza v ustrety, tej to je jedno 8-( ako keby nemala vlastne deti.
Tak ma to odradza, ze az!
maruska kto by koho presvedcil?? nepochopila som :-N
ja si tiez pisem na konikovi ale v sukromnej teme co sme si vytvorili a stretavame sa aj osobne :-)
diskutujúce čo tam chodia trdielko, by ťa presvedčili fakt o takýchto veciach :-D do mňa sa tam pustili, lebo som skromne oponovala že dať dieťaťu 100 eur vreckové je prehnané, hlavne ak si za to nekupuje jedlo, cestovné a pod. , to si mala vidieť :-D :-D
to su potom ineeee truby..nikdy by som tolko decku nedala vreckove,len co by mi zacala chodit so zlou partiou a dala sa na cigarety no iste ja som musela vyzit na mesiac z 50 euro a to som si platila 20 euro cestovne +stravu,este mi aj ostalo aby som si kupila nejake pekne veci na seba ;-)
hej truuuby :-D no ano niekedy najdes ale aj fajn ludi, tiez som sa xcela stretnut aj osobne tu z fora mojasvadba, ale asi to nepadlo na pevnu podu :-D :-D :-D
baby a umele kvety sa na svadbu vobec nedavaju?
spokojna s nou bola ruzicka,aj ju ma stale vylozenu na stoliku v obyvacke vo vazicke,len ju obcas poprasi vodou aby farba ostala ale mne sa nepacila .... neviem ...no ja som jednoducho za zivu ;-) drahsia nebola urcite robili jej ju v kvetinarstve normalne ...
ruza, toto je manchester town hall - tam som bola v maji na civilnom obrade a hostina bole v hoteli v Manchestri. Pozri mi na FB, som tam tagnuta vo fotkach
http://www.hitched.co.uk/wedding-venues…
Čaute baby, tak som tu zase po dlhšej dobe :-) Zajtra idem prvý krát skúšať šatičky do salónov, ideme si s kamoškou urobiť taký babský deň :-D Joooj tak sa teším, tak mi držte palce nech ma neodpálkujú, síce som sa všade objednala, ale človek nikdy nevie. Inak keď som sa objednávala do jedného salónu, opýtala sa ma pani že kedy mám svadbu. Tak som povedala že v máji :-N nastala trápna pauza, tak ja že či to je skoro. Ona že väčšinou sa objednáva tak tri týždne pred svadbou :-o no nezdalo sa mi to, tak ja že a to prvý krát? No a vtedy sa to vysvetlilo, pani si myslela že už idem na hotové, že prvý krát sa nemusím objednávať, hlavne že to majú na stránke napísané. :-) Normálne ma vyľakala :-N
lady ja som myslela PN :-D :-D :-D
zuzka vitaj... :-) ale ja si myslim ze aj za tie 3 tyzdne pred svadbou by si saticky zohnala ;-) dufam ze sa podelis ake mas zazitky..hlavne pre mna osobne je to dolezite :-D
jasne biela.ruza, budem informovať ;-) zatiaľ idem len pokukať čo by sa mi hodilo, teda očakávam aj že mi tety poradia, tak budem dúfať :-) no ja som ten typ, ktorý má radšej všekto zabezpečené skôr, hlavne keď sa to týka nejakého termínu. Možno je to aj tým že vždy keď sa mi nejaké šaty, napr. na ples páčili tak už boli rezervované. :-(
dobré ránko nevestičky :-)
z.junasova - juuj tak potom dnes ťa čaká skvelý deň :-) verím, že ťa budú vo všetkých salónoch rozmaznávať a možno aj nájdeš svoje vysnené šatičky :-)
baby, včera som sa pustila do pierok, spravila som 4 veľké (ešte ma čakajú 4, len už nebol materiál) a malé už mám skoro všetky hotové :-) dnes večer sa pokúsim pridať fotky, juuuuj ako som so sebou spokojná :-D dnes o 16tej sa máme v Brne stretnúť s našim kameramanom, ideme podpísať záväzne zmluvu a zaplatiť zálohu. Hneď bude svadbička zase o krok bližšie :-)
bre ranečko babčulky :-) konečne piatok, ale dnes nemám nejako náladu, bolkajú ma zuby ;-(
už idete skúšať šaty? jeej, ja pojdem až na veľtrhu v januari, aj tak budú ešte nové kolekcie. v auparku keď som vošla do nicole, tak ma pani usmernila že to sa treba objednať a nie len tak si vojsť ( nemala tam žiadnu zakazničku :-S ) a že oni tam majú len tie vyložené ( no dovi dopo, ani jedny sa mi nepáčili) . A spoločenské mali tiež také extravagantné. Takže stále u mňa vedie v ponuke salon Diamond, dúfam že tam nebudú mať blbý prístup.
dobre ranko...
wera som nevedela ze si taka sikulka,ja som dost lava na vyrobu akejkolvek veci, tak sa radsej nepustam :-D
maruska...vzdy som si myslela ze tam staci vojst a mas to - a este aj s tym objednanim su vybavovacky 8-( ja chodim okolo nicole, a ani jedny i ked len z vykladu, ma doted neoslnili..same zlte a obycajne korzetove tam vzdy maju, tak neviem :-D
ja stale rozmyslam nad tym dnom...lebo je to podla mna zakladna vec a tu treba mat ujasnenu,lenze nejak to nejde :-D mozno ked si to clovek nahlas povie,vyslovi pre a proti, mozno hodite nazor a budem vediet lepsie :-N nooo takze :
matrika u nas v meste - v oktobri vyvesi terminy,takze to mozno bude uplne ina sobota, robia len 2 soboty a ziaden iny den....ale sala a cela budova, vzdy sa mi pacili velmi, je to kusok a je to ´´domov´´
matrika v blizkej obci - tam sa da i v moj vysneny piatok 1.7 :-) ale zas ma odradza ze je to mimo,ze predsa patrim do mojho mesta, tak na co sa trepem inam a zas vybavovacky, cestovanie tam, navyse prachy za povolenie a nepoznam to tam ani...ale zas piatok mam rada, vsetky sluzby su viac otvorene v piatok,potom budem mat plny vikend volny a pred sebou atd,co su veci tiez co pre mna dost zavazia...aaaaaaaaaaaaaa :-D
hodite pls nazor? :-N
ahoj ružička :-)
noo to som ani ja nevedela, sama som zo seba prekvapená :-D :-D
teeeda - ono v podstate ide o to, či je pre teba dôležitejšie miesto, kde sa to bude konať, alebo deň a dátum.. uff mne je takto ťažko radiť, my sme si vybrali dátum a ostatné šlo podľa toho :-) ono ešte je aj taká možnosť, že vezmete sa v inej obci a hostinu budete mať v svojej domovskej - kompromis ;-)
Dobre rano bvabulky :-)
Ruzicka, no je to otras s tou matrikou. A paci sa mi 1.7., ale zalezi na teba ako daleko by si to od TT mala. A je pravda ze nasa radnica je pekna :-) Ja som uz povedala, ze mi je jednouz aj datum, hlavne nech je to buduci rok uz a nech bude vsetko co chcem a nemozem zatial zajednat volne :-) Ale ja som ochotna terminy menit podla saly a potom fotografa a ostatne uz snad najdeme nieco dobre, co zajednane este nebude :-)
Taka som rada ze je uz piatok. Ma nam sice prsat cely vikend, ale aspon nieco doma porobim, upracem tak poriadne a budem len lenosit :-)
Za necele 4 tyzdne ideme na dovolenku, tak musim aj plavky pozriet ze v akom su stave... A zacat chystat a zistovat ci nam treba nieco dokupit :-)