Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • srdiecka su vzdy fajne 😎

• Petka a mozes napisat v ktorom? Mozno by som tam maminu poslala 🙂

• No neviem ci to tu nezmazu...je to kaufland..maju to v takych papierovych regaloch,ze vsetko po 0,59.je tam 10 malych srdiecok v baleni alebo 6 velkych..my sme kupili 70 malych a 12 velkych a platili sme 7,08 eur.

• Sponzor fóra
  • Dakujem, uz som pisala mamine, nech to pozrie 🙂

• KF mava take dobre veci? 😠

• Ahojte 🙂
    Už odišli,,,zhrnie mi niekto udalosti predchádzajúcich dní? 😬 Kto Vás má nevestičky dočítať 😃 😛

Booože baby ten malý je na zožratie,,mojko moje malé,,,my bude chýbať lebo sa tak skoro neuvidíme 😞 😞 😞 😞 -bývajú až v Bardejove 😉
    Bolo nám super,kúpali sme sa,opalovali,chodili na ,,výlety" (také že sa poprechádzať ppo Trnave,Piešťanoch a tak 🙂 ) Bolo náááám super...a tie večeri-opekačka,pizza,karty,človeče,vínko-iba oni ja nemôžem,večerná prechádzka) nááádherné strávené dni 😉 🙂 Joj som si až poplakala keď odišli 😉 Ja neznášam lúčenia 😞 Ja viem možno sa mi smejete-ale ja som hrozne citlivá-mňa dokáže rozplakať maličkosť 😞 😴 😢

A kamoske sa včera o 23:30 narodil krásny,,zdravý SYNčEK 🙂

• A dnes prišla táto fľaška potom odfotím v reáli http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9091770&tab=0 🙂

• Baby-zase nič-idem lebo nejako sa necítim vo svojej koži-teraz budem smútiť za nimi mňa to prejde dúfam 😃 😞

• A zabudla som piatok 13 😃 bojím bojím bojím 😬 🤔

• lulu aj ja neznasam lucenia. Tiez mi je vzdy do placu 😬 😞

• caute dobre ranko...

vcera jak som sa prechadzala po meste mi zrak padol na jedno zlatnictvo a mali tam napisane chirurgicka ocel, to je parada, som si myslela ze tento material maju iba na nete...supis, pojdeme tam kupit, asi aj skor,neni to blbe, ze? ak si kupime obrucky skor a budeme ich mat doma odlozene???

a dalsia vec...ma napadlo promocia...teda ak ju budem mat, tak zrejme s novym priezviskom, oni ma tam predstavia s novym ci starym...a diplom vystavia na ake meno? 😕 vie niekto?

• dobré ránko 😉
    no u nás to funguje tak, že povedia meno priezvisko za vydatá a potom rodená a Tvoje pôvodné meno... dúfam, že som to napísala aspoň trošku zrozumiteľne... ale ako to je s diplomom neviem 😬

• aha tazke to tam nasupus nahlas vsetkym zahucia ze uz som vydata???? 😃

• Sponzor fóra
  • jj malo by to byť tak že napr. Zuzana Nováková rod. Zlatová nar. v Trenčíne 😉

• aha dakujem slintacik 🙂 ale takto to zistia vsetci a nahubu rozkricane..hmm ale asi sa aj pojdem na to popytat potom skor este pred skoncenim skoly pripadne ak bude to aktualne 🙂

• Ahojte 🙂
    Som sa zase pohádala s mamou 😞 😠

• lulu to ma mrzi...

• Ruzička no čo už-ona sa do mňa stará čo kupujem a keď bude takáto nemusí ani vedieť že som tehotná! 😉
    Vie to tá sesternica s jej manželom-im môžem dôverovať(trošku ostali zaskočený 😃 )

A čo hovoríte na kočík? 😬
    Bybi no veru neznášam lúčenie 😞

• lulu ahoooj, rodicia nevedia, ze si tehotnaa??

• ani ja neznasam lucenie, dokonca ani so svojimi zvieratkami 😐 ....haha ja by som len malokomu povedala, aj o svadbe som povedala malokomu, niektori nemusia vediet takto prilis skoro 🙂

• simikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kde si bola? 😞

• Simi nie ešte nie 😉
    Ružička no ja ich mám moc rada-tak skoro spolu nebudeme takže asi preto sme im to povedali 😉

• Prepáčte že tak oneskorene odpovedám ale ešte robím dačo na PC 😉

A ešte raz sa pýtam čo hovoríte na kočík? 😬

• Caute kocky 🙂 Lulu mne sa taky kocik paci. Ja som mala povodne vybraty podobny, ale nakoniec sme kupili uplne iny. Len ti poradim, zisti si aky je velky ked je zlozeny 🙂 ja truba som to nejako zabudla pozriet a potom som bola rada, ze sme mali kombik a zmestili sme ho tam 😬 😛

• 😃 Naštastie sa zmestí aj do malého auta 😉

• biela.ruza ja som tu staaale 😉 😉 citam vas vzdy 😛

• lulu jeeeeezis tak to ja by som nevydrzala nepovedat mamine 😃 my sme vysadili antiku a statocne som sa mesiac drzala, aby som to mamke nepovedala, ale vcera mi uz nedalo a povedala som 🙂 🙂 ale tak, my si zas vsetko hovorime, tak asi preto 😉

• NO mojej mame uvidím---- tak ma dnes nasr*la že až 😠 😞

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov