Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
hej kuk
chceeem dievčatko
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8702341
14. aug 2010Ahojte baby, tak mám prvú skúšku šiat za sebou a bolo to úžasné
biela.ruza predavačky boli veľmi milé, dokonca veľa neviest malo zaplatenú zálohu už 9 mesiacov pred svadbou. Najviac sa mi páčilo v salóne v Galérii Tesco v Nitre, predavačky boli super, poradili, dokonca aj aký závoj by sa hodil, dokonca mňa aj kamošku ponúkli minerálkou, jednoducho boli veľmi priateľské a ochotné.éme
Vaše vyjadrenia k šatám s ochotou očakávam v téme http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=22773&vGroupOffset=014. aug 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Ruzi no ono ich existuje vela ale ver mi po celom dni budes unavena presladena od kolacov a prepapana z jedla a verim ze z tej torty si das taky malicky kusok ze ani nebudes vediet co bolo hore a ked si budes odkladat do mraznicky tak si vyberaj taky kusok na ktorom nebude vrchna poleva a hotovo ale inak si skus pozriet stranku tortyodmamy.sk a tam nájdeš vela rad, myslim ze je tam aj forum v ktorom sa da spytat a dostanes radu od skusenych curkrariek
15. aug 2010Dobré ránko
Kde sa nám stratila Deniska(bambulka)
My budeme mat dortu tak že každé poschodie bude iná príchuť a budú až dve svadobné torty lebo z jednej sa ujde možno polovici hosťomAle jedna bude mať vzor kaly pretože budeme mať aj kyticu z kál a druhá bude z ružičkami
Mne marcipán chutíA tam v tej cukrárni ho robia najlepší
15. aug 2010michala...my nebudeme mat kolace a jedlo nebude honosne na viacerych chodov, cize prejedena urcite nebudem..ake tortu xcemjest, na co ju by som dala robit potom? aby sa druhi najedli?
zuzka..hej Kara aj mna zaujalo..ale asi pojdem aj do bliss,lebo to tam je lacnejsie a maju aj ine velkosti nez len detske 36 a 3815. aug 2010maryenn VITAJ
kľudne sa vykecávaj
Pravdupovediac aj ja sa ,,vykecávam" aj 4 príspevky po sebe ked niečo zabudnem napísať
Deniska aha...aj ja chcem kúpaliskoNo nie...takto by som jej to rada povedala: Je to MOJA VEC ako sa obliekam(myslím značkové,neznačkové
) Je moja vec či kúpim také alebo onaké JA SOM UŽ DOSPELÝ ČLOVEK A NIE JEJ MALA Lucinôčka
A ja si budem moje dieťa obliekať tak ako sa mi páči
Pretože sa do mňa stará že pre boha za toto si dala 20€ alebo kúpim zdravšie niečo a ocapí sa na mňa že keď si bola malá jedla si hento a bolo dobre
*Už vidím ked sa mi dieťa narodí ako bude hovoriť to čo si mu dala,ako si ho obliekla
To mi na nej vadí
Ale mám ju moc rada za to že mi podá pomocnú ruku,kúpili nám auto,bytík
Našťastie budúca svokra je zatiaľ o.k.
15. aug 2010maryenn - aj ja ta vitam. Tu sa kazda z nas vykecava a o hocicom, hocikedy
takze kluden a v podstate si sucastou temy.
Lulu - no chapem ta. Ale to asi kazda mama ta, to tiez pocuvam obcas, ze ako bolo dakedy, co vsetko sme jedli a tu sme. A zdravi. To mamy si take neodpustia. Ale proste vypocut, povedat svoj nazor a ist dalej. Ona pochopi, ze budes mat svoju rodinku a bude to v nej fungovat tak ako vy chcete15. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.php?vThreadID=131777&vGroupOffset=0

baby kuk prosííím poradte ja nevieeeem