Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
;-) :-) :-) :-) BABY NA PORAZENIE: Akurát doviezol malú(ségru) a hovoril že volali o tú pílu zajtra máme prísť ]-( Ja si vyčerpám asi všetkú dovolenku :-p :-p :-p :-p |-| :-N
luckaa uz som ti komentovala na fb aj vajicko aj kocik ... neobjednavaj cez net kym nevyskusas v obchode vsetky veci ohladom kocika ... skusaj kym ti nejaky naozaj "nepasne"
dlho som tu nebola no drahy ma dovcu takze travime cas spolu sice teraz sme u svokry wrrrrrrrrrrrrrr ona ma vsak tentokrat nenahnevala ale dalsie 3 osoby ano mam taku hnusnu naladu ze az ach ]-( ]-( ]-(
potom kuknem bo uz som na fb neni :-) tak je dobre no kup si aj tu prenosnu tasku pre babatko v tom pojde mala babika z porodnice domov a do 4 tyzdnov dietatka sa v tom dieta vozi v aute a ked pojdes na vselijake kontroly a porradne a po lekaroch s malinkym/ou autom tak je to guuuuud vec :-) ja to este mam tmavozelene ak by si mala zaujem kupit ... :-) chichi
ozaaaaaaaaaajjjj dnes sme boli fararom dohodnut veci no taky bol zlaty wow,on nam aj malu krstil a normalne si nas pamatal sme len usta otvarali ze ako si nas moze pamatat (sme mali krstiny v novembri min.roku)
povedal nam ze v januari nech prideme,ked uz bude mat novy kalendar :-D a nech mu donesieme z matriky nejake papiere,tak zajtra tam ideme a krstne listy az v aprili bo nesmu byt starsie nez 3 mesiace a povolil nam aj to ze nas moze sobasit moj bratranec ktory sa stane onedlho diekonom x-) x-) ak aspon nieco mi dnes vyslo ke x-) ze x-) mam hrozny den od rana ...
aha vidis, aspon som o nieco mudrejsia ;-) ;-) a ty zhanas hlboky nie? tak ten som mala na mysli, ze mas este casu a ze sa ti ich za ten cas este veeeela zapaci, ci?
Deti..ešte som sa vrátila :-D
Takže fotografa zajtra rušíme...tej sesternici manžel má živnosť a dokonca majú aj fajný foťák za 1200€ (to je tou živnosťou) Tak ten nás pofotí a vlastne na svadbe bude mať každý foťák aj kameru takže je nám zbytočný fotograf..aj keď je to náš známy ;-) A 800€ ušetríme ;-) :-)