Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu tak na co cakas? hod nejake fotky do alba, nech aj ja ta vidim z blizsia ;-) :-)
Odpovedať
len ci tu o rok budes aby si videla :-D
Odpovedať
Simi...zabudli kábel do PC doma nemhli stiahnut...chceli sme cez tlaciaten ale neslo to :-S :-( :-p :-D Tak ale na pokeci mám :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ruza to si pis, ze vas budem otravovat :-D :-D :-D ale nieee, toto tu je pre mna relax ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
len dufam, ze vo vasich terminoch uz tu budeme hopat dvaja ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu a aky tam mas nick?
Odpovedať
simika a ty si tam?
Odpovedať
Profilova fotka
ruza niee ]-( ibaze mate otvorene verejne albumy... bola som, ale uz niesom..
Odpovedať
Simi určite už tu budete hopať dvaja..som ťa predbehla :-D Už tu hopáme dvaja :-D :-N No verejné albumi nemám ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu tesim sa ;-) joooj skoda, tak niec snad niekedy nabuduce... idem teraz do vane, nech som nonavaaa ;-)
Odpovedať
;-) :-) :-) :-) BABY NA PORAZENIE: Akurát doviezol malú(ségru) a hovoril že volali o tú pílu zajtra máme prísť ]-( Ja si vyčerpám asi všetkú dovolenku :-p :-p :-p :-p |-| :-N
Odpovedať
Idem sa venovať sestričke :-D 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
no tu pes skapal ]-( :-D Kde ste? :-D
Odpovedať
Tak deti moje :-D Je rozhodnuté o kočíkoch kuk na fb :-) ;-) Je tam odfotený ;-)
Odpovedať
A ešte jedna vec: dohodli sme sa že pohlavie nebudeme chcieť vedieť(teda pokiaľ vydržím :-D ) Necháme sa prekvapiť :-o :-)
Odpovedať
Profilova fotka
luckaa uz som ti komentovala na fb aj vajicko aj kocik ... neobjednavaj cez net kym nevyskusas v obchode vsetky veci ohladom kocika ... skusaj kym ti nejaky naozaj "nepasne" dlho som tu nebola no drahy ma dovcu takze travime cas spolu sice teraz sme u svokry wrrrrrrrrrrrrrr ona ma vsak tentokrat nenahnevala ale dalsie 3 osoby ano mam taku hnusnu naladu ze az ach ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
trdielko idem kuk--hej kočíky sme testovali poctivo v obchode :-D
Odpovedať
Trdielko už som pridala foto hlbokého kočiariku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu neplas sa s kupou kociariku.. za 8 mesiacov ich najdes krasnych este kopec.. nemas sa kam ponahlat.. hm?
Odpovedať
Simi...športový nám dá sesternica ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
potom kuknem bo uz som na fb neni :-) tak je dobre no kup si aj tu prenosnu tasku pre babatko v tom pojde mala babika z porodnice domov a do 4 tyzdnov dietatka sa v tom dieta vozi v aute a ked pojdes na vselijake kontroly a porradne a po lekaroch s malinkym/ou autom tak je to guuuuud vec :-) ja to este mam tmavozelene ak by si mala zaujem kupit ... :-) chichi ozaaaaaaaaaajjjj dnes sme boli fararom dohodnut veci no taky bol zlaty wow,on nam aj malu krstil a normalne si nas pamatal sme len usta otvarali ze ako si nas moze pamatat (sme mali krstiny v novembri min.roku) povedal nam ze v januari nech prideme,ked uz bude mat novy kalendar :-D a nech mu donesieme z matriky nejake papiere,tak zajtra tam ideme a krstne listy az v aprili bo nesmu byt starsie nez 3 mesiace a povolil nam aj to ze nas moze sobasit moj bratranec ktory sa stane onedlho diekonom x-) x-) ak aspon nieco mi dnes vyslo ke x-) ze x-) mam hrozny den od rana ...
Odpovedať
Profilova fotka
pockaj, ale ja neviem aky je rozdiel medzi sportovym a akym este? :-D ja mam na mysli taky normalny od babetka.. taky hladas uz teraz nie?
Odpovedať
Simi hlboky je s vanickou napr. toto http://www.google.sk/images?hl=sk&q=i... a športový toto http://www.google.sk/images?hl=sk&q=c... Trdielko to ti teda nezávidim taký eeň ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha vidis, aspon som o nieco mudrejsia ;-) ;-) a ty zhanas hlboky nie? tak ten som mala na mysli, ze mas este casu a ze sa ti ich za ten cas este veeeela zapaci, ci?
Odpovedať
Dobrú noc ;-) :-) Idem majte sa ;-) Príjemný zvyšok večera x-) 8-) tak zajtra ;-)
Odpovedať
simi...ja viem ale chceme to mať z krku bo ešte aj svadobné veci riešime ;-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lulu aha no hej, to je pravda ;-) dobruu
Odpovedať
Deti..ešte som sa vrátila :-D Takže fotografa zajtra rušíme...tej sesternici manžel má živnosť a dokonca majú aj fajný foťák za 1200€ (to je tou živnosťou) Tak ten nás pofotí a vlastne na svadbe bude mať každý foťák aj kameru takže je nám zbytočný fotograf..aj keď je to náš známy ;-) A 800€ ušetríme ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu ale fotak za 1200eur nie je asi moc profesionalne telo
Odpovedať
uf pekne drahy, dufam ze ti spravi pekne fotky ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?