Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • no wera ja cakam na presnejsi datum vies dokedy 😦

• Dracica, kto je vas foto? Mala si na neho aj nejake referencie? Dala by si kontakt na IP?

Vierka, daj kontakt na IP 😬 A napis prosim ta, kolko asi beru. Dik 😬

• dračica - tak to si super našla za tú cenu, a odkedy dokedy ho budete mať na svadbe? a nemá určený počet fotiek celkovo, či upravených? aby vám neodovzdal 1000 fotiek bez úprav a dá tam aj odpad - sa ho radšej ešte na také veci spýtaj 🙂 ale teším sa že si tak dobre našla 🙂 aj ten dj, dobrá cena 🙂

ružička, juj ja na teba stále myslím, že kedy už budete mať potvrdený termín, ja by som ich na tom úrade asi zlinčovala keby mi nepotvrdili ten môj 😃

• Sponzor fóra
  • lagyjh odkial si? pozeram, ze zhanas fotografa?

• no to len je predbezne este som sa osobne s nim nestretla ...a mi chceme len pozovacky,obrad a gratulacie....bez hostiny lebo to bude par fotiek fotit rodina ...aj tak najviac sa ukazuju tie pozovacky...hej pravdaze na take veci sa ho spytam.
    ten DJ je z Modry 🙂 a pocula som ze je dobry aj temy tu boli uz o nom...

• sima, NMNV, svadba bude v PN 😃

• lady ja mam dobreho a mozno by prisiel fotit aj inde.. ale neviem to na 100 percent.. 😞

• weruš a nedáš do IP názov tej kapely? čo som oslovila PP production tak cena bola okolo 500 eur, Dj bol za 400 EUR. plus ale treba priratať stravné jednotky, takže cena sa aj o to navýši. ale svoju svadbu chcem mať super a hlavne sa na nej baviť a aby sa aj všetci na nej bavili, takže na hudbe si dám ozaj záležať. Do tých 550 až 600 eur ju akceptujem. len nech hrajú aj pre starých aj pre mladých. 🙂

ozaj už ste premýšlali aký text na oznamko?
    ja som tak cez víkend skúšala, a na nejakej stránke zo šablonami kde sa vložia vlastné forky mi vyšla jedna taká pekná že uvažujem že to bude oznamko.

• maruska ja budem mat svoj text, taky netypicky na svadbu 🙂 tematicky vies

• a aka je to stranka maruska ?? IP

• maruška24, uff keby som ten názov vedela 🤔 😃 môžem ti poslať kontakt, ale názov fakt netušíííím 😞

• dnes som len tak vbehla do "topánkáne" 🙂, že čumnem svadobné topánočky, ale viac menej som nič nenašla 😞 jedny by sa mi aj boli páčili, ale tak 78 eur, to je moc. a čo vy baby riešite už topánky?

• mary, este nie 😕
    Ja budem riesit topanky so vsetkymi istatnymi doplnkami - zavojom, bizu a tak. Aby so aspon trocha ladilo 😃
    Ja mam snehovo biele saty, tak si dam zalezat na tom, aby som nemala 25 rozdielnych odtienov bielej.........ked som bola skusat saty, tak tam mali tolko odtienov bielej, ze az.........
    Ty uz mas saty? 😬

• ja už mám topánočky, kupovala som si ich spolu so šatami a závojom v salóne, len ešte by som si chcela nejaké na mini podpätku kúpiť, také pohodlné na prezutie 🙂

• ja už topánky mám. neplánovane. bol výpredaj a dobrá cena, tak že nekúp to 😃 😃 tak som kúpila 🙂

draci, dala som do vyhladávača tipy z témy Sme na bilboarde a tam som pokukala a na viacerých som skúšala, toto neviem či nebola funny photo, alebo tak nejako.

• Sponzor fóra
  • nie ešte nemám šaty, bola som už síce niečo pozerať, ale ešte som nenašla tie pravé a tiež na jeseň má prísť nová kolekcia tak sa teším...
    wera... aj ja chcem aj niečo na prezutie, nie som práve opätkový typ, aj keď na moju postavu by som mala byť 😃 a preto si pre pohodlie niečo nízke musím určite zaobstarať.
    maruska...dúfam, že aj mňa stretne nejaká akcia 🙂 rozpočet nepustí 😃 😃

• mary, pozerala som tvoje fotky 😃 a mame taky isty vkus 😃 jemne, elegantne a ziadne coro-moro 😬

• maryennn - no ja podpätky nosím často a celý deň v práci, ale predsa len keď pôjdeme fotiť, alebo budeme tancovať, tak radšej budem v nizučkých, nech potom o polnoci pri čepčení neplačem a nebehám bosá 😃 ale ak ti môžem poradiť, topánočky pozeraj až keď budeš mať šatičky, aby si potom nemusela zháňať ešte jedny 🙂

• suhlasim s vierkou. palec hore 😃

• zle som napísala - topánočky kupuj až keď budeš mať šatky 🙂

• ladyjh aj ja so sebou súhlasím 😃

• baby, budete mat aj ovocny displej?
    alebo coko fontanu?

• aj ja suhlasim s werou,
    my sme s mojim skoro rovnako vysoki a ked chcem na hlavu korunku asi si budem musiet kupit balerinky, ktore som mimochodom este nuikdy na nohach nemala 😃

• ozaj a baby, uz ste rozmyslali (tie, ktore budete pozyvat aj deti) co im date nieco co ich rozptyli v kostole/matrike a ked sa budu nudit na svadbe? 😬

• lady - no ja sa chystam kupit detom len tie bublifuky. 😉

• bambula, ja som tiez rozmyslala - ze ked budeme mat prvy manzelsky tanes ze nech deti fukaju 😮 ale teraz roamyslam ze DJ by mal mat bublinkovu masinu......... 😃

• Caute kocky 🙂

Tak som konecne docitala 🙂

Ja uz mam saty objednane, a uz nepozeram saty, aby sa mi nieco nezapacilo viac 🙂 A mam kupene balerinky na prezutie, uplne obycajne cisto biele, take co sa potom budu dat v pohode nosit aj k rifliam. A topanky som uz pozerala, ale kedze je mam saty biele, nedokazem tu zohnat biele svadobne topanky, vsetky maju kremove 😦 Tak si chcem pozriet doma, ked pojdeme zaciatkom buduceho roka 🙂

A ako som sa docitala, v BA bude nejaka svadobna vystava ci co, tak by som to mozno spravila tak, ze by sme vtedy isli domov, lebo aj obrucky si doma chceme vybrat, oznamka treba dat tlacit a neviem co este treba doma vybavit 🙂 Ale uz si pisem zoznam 😃 😛

• No ono to urcite ma svoje "pre" a "proti", ale... podla mna taky maly bublifok zas vela skody nemoze spravit...alebo? 😬

• ja im vobec nebudem nic kupovat, aspon zatial

• Lady, davate robit 2 druhy oznameni, alebo jedno a dvojjazycne?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov