Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
dračica - tak to si super našla za tú cenu, a odkedy dokedy ho budete mať na svadbe? a nemá určený počet fotiek celkovo, či upravených? aby vám neodovzdal 1000 fotiek bez úprav a dá tam aj odpad - sa ho radšej ešte na také veci spýtaj
ale teším sa že si tak dobre našla
aj ten dj, dobrá cena
ružička, juj ja na teba stále myslím, že kedy už budete mať potvrdený termín, ja by som ich na tom úrade asi zlinčovala keby mi nepotvrdili ten môj16. aug 2010- Sponzor fóra
no to len je predbezne este som sa osobne s nim nestretla ...a mi chceme len pozovacky,obrad a gratulacie....bez hostiny lebo to bude par fotiek fotit rodina ...aj tak najviac sa ukazuju tie pozovacky...hej pravdaze na take veci sa ho spytam.
ten DJ je z Modrya pocula som ze je dobry aj temy tu boli uz o nom...
16. aug 2010weruš a nedáš do IP názov tej kapely? čo som oslovila PP production tak cena bola okolo 500 eur, Dj bol za 400 EUR. plus ale treba priratať stravné jednotky, takže cena sa aj o to navýši. ale svoju svadbu chcem mať super a hlavne sa na nej baviť a aby sa aj všetci na nej bavili, takže na hudbe si dám ozaj záležať. Do tých 550 až 600 eur ju akceptujem. len nech hrajú aj pre starých aj pre mladých.
ozaj už ste premýšlali aký text na oznamko?
ja som tak cez víkend skúšala, a na nejakej stránke zo šablonami kde sa vložia vlastné forky mi vyšla jedna taká pekná že uvažujem že to bude oznamko.16. aug 2010mary, este nie
Ja budem riesit topanky so vsetkymi istatnymi doplnkami - zavojom, bizu a tak. Aby so aspon trocha ladilo
Ja mam snehovo biele saty, tak si dam zalezat na tom, aby som nemala 25 rozdielnych odtienov bielej.........ked som bola skusat saty, tak tam mali tolko odtienov bielej, ze az.........
Ty uz mas saty?16. aug 2010- Sponzor fóra
nie ešte nemám šaty, bola som už síce niečo pozerať, ale ešte som nenašla tie pravé a tiež na jeseň má prísť nová kolekcia tak sa teším...
wera... aj ja chcem aj niečo na prezutie, nie som práve opätkový typ, aj keď na moju postavu by som mala byťa preto si pre pohodlie niečo nízke musím určite zaobstarať.
maruska...dúfam, že aj mňa stretne nejaká akciarozpočet nepustí
16. aug 2010maryennn - no ja podpätky nosím často a celý deň v práci, ale predsa len keď pôjdeme fotiť, alebo budeme tancovať, tak radšej budem v nizučkých, nech potom o polnoci pri čepčení neplačem a nebehám bosá
ale ak ti môžem poradiť, topánočky pozeraj až keď budeš mať šatičky, aby si potom nemusela zháňať ešte jedny
16. aug 2010Caute kocky
Tak som konecne docitala
Ja uz mam saty objednane, a uz nepozeram saty, aby sa mi nieco nezapacilo viacA mam kupene balerinky na prezutie, uplne obycajne cisto biele, take co sa potom budu dat v pohode nosit aj k rifliam. A topanky som uz pozerala, ale kedze je mam saty biele, nedokazem tu zohnat biele svadobne topanky, vsetky maju kremove
Tak si chcem pozriet doma, ked pojdeme zaciatkom buduceho roka
A ako som sa docitala, v BA bude nejaka svadobna vystava ci co, tak by som to mozno spravila tak, ze by sme vtedy isli domov, lebo aj obrucky si doma chceme vybrat, oznamka treba dat tlacit a neviem co este treba doma vybavitAle uz si pisem zoznam
16. aug 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no wera ja cakam na presnejsi datum vies dokedy