Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • Janka... im som to povedala...im môžem dôverovať a máme ich s Radkom moc radi...dokonca sme krstný rodičia Maximovi a ich dáme zase drobcovi 😉 No budú mať v sále detský kútik a v kostelo musia vydržať 😉 😃

Takže dnes som ohľadom svadby vybavila toľko: máme sálu -Olympia Trnava,svadba bude v kostole-Špačiniach,kameramana...takže aj šaty som si vybrala...budem chodiť potom na skúšky kvôli brušku 😉

No boli sme reklamovať tú pílu..je tam niečo prasknuté 😛 A po ceste som tak nenápadne podložila pod sedadlo spolujazdca tehotenský preukaz(ja som šoférovala a tatino sedel vedľa mňa) Takže už to vie tatino 😉 Ešte ako to povedať mamine 😃 😴 A kúpila som jedno bodynko-no za 2,50€ nekúp to 😃 😉 Dám na FB 🙂 Ale ja som chcela už aj chlapčenské,dievčenské veci kupovať veď v tom Tescu(značka Cherokee,F&F baby) majú tak nádherné veci...udržala som sa na uzde a kúpila iba to jedno bodynko 😉 🙂

Nuž a na dovolenku nám to asi nevíde...čo už pôjdeme na budúci rok(svadobná cesta) a potom asi v júli-auguste keď bude mať drobček 3-4 mesiace niekam k moru-na prvú spoločnú rodinnú dovolenku 😉

A sme boli v meste lebo ešte tatino si chcel niečo vybaviť,ja kameramana a tak...hovorím že poď bude pršať najeme sa v Tescu KFC-čku a on že nie že to stihneme...som sa nechala prehovoriť a zmokli sme do nitki...mne bola zima ja som sa ,,vyletnila" takže sa nebudem čudovať keď prechladnem 😛 🤔 😬

• bambula...jelen menu stoji 17-20 €, ked na vyvoz tak menej. Moja buduca svagrina mala u neho rezervovane aj izby na spanie, ale kedze tam nakoniec nikto nespal, tak jej ich neuctoval a aj jedlo, ktore sa nezjedlo neuctoval, to sa mi celkom paci.

• Jej lulu, ja som mala v olympii stuzkovu 🙂

• Sponzor fóra
  • lulu - och, tak hadam nam neprechladnes. A co ti tatino na to povedal? Ako zareagoval? 😬
    liviapeto - No nas to na osobu vyjde maximalne 15 eur. Tak ja uz neviem koho pocuvat, ale zase svokrovci sa stazovali, ze zapocital im aj take veci, ktore tam vobec neboli, dokonca aj nieco, co si priniesli sami...Takze neviem. Ale salu ma naozaj peknu, len my by sme sa tam tazko zmestili. A dufam, ze bude fajn, ze vam to tam krasne vyjde, a vsetci budete spokojni 😉

• bybi i my sme tam mali stuzkovu a pocula som len zle skusenosti 😃 😃 😃

• my sme boli vtedy spokojni, ale bolo to uz skoro 10 rokov dozadu 🙂 Ale ja ani neviem kolko sme tam platili 🙂 Ved na to sme sa 4 roky skladali 🙂

• Akurat sa pamatam, ze nas ale o 2-hej rano vyhnali, ze uz je zaverecna a oni koncia 😦 😬 😴

• bybi....si z Trnavi 😬
    Deniska...zlatko ani neviem....rozhodne predýchaval...pýtal sa a že to preto sme presunuli svadbu 😃 😃 😃
    Neviem ako mama zareaguje 😮 😃 😃

Ružička...Radimova sestra tam mala svadbu(bolo to 2 roky do zadu) a je to tam pekné 😉 🙂 aspoň pre mňa 😃

• Lulu hej, ze Trnavy 🙂 Mne sa to tam tiez pacilo 🙂

• bambula...frajer sa bol v piatok pytat v palme a povedali mu, ze minimum 20€ tak ja uz tiez neviem 🙂. hadam nam to obidvom dobre dopradne

• lulu - a tak ty si mladucka, a vasi asi tiez. Takze drobcek bude mat mladych starkych 😉 Ale ved svadbu tak ci tak ste planovali, mimi ju len posurilo 😉 Myslim si, ze aj mamka sa bude tesit.

• baby teeeda koľko Trnaváčiek tu je 😃

Deniska.... 😉 Uvidíme 😉 🙂

• liviapeto - tak ja uz potom tiez neviem. 😃 Ale neriesme to, hlavne aby o bol krasny den 😉

• inak ked rozoberame mamy...som zvedava ako moja bude reagovat 😃

• Idem pa 😉

• Sponzor fóra
  • ja som nasim uz povedala, ved v zasade museli vediet, lebo mi vsetko pomahaju vybavovat,kedze je to na dialku zlozitejsie 🙂

A buduci svokrovci uz tiez vedia... 🙂

• bambula..myslim, ze frajera este raz poslem do palmy 🙂, ved ak by nahodou mali volnu aj salu mohla by som mat svadbu vtedy ako som chcela 30.4 a aj ta cena sa mi zda v poho. U jelena je to cena aj s vyzdobou ako je to v palem?

• liviapeto - ou...to som sa neinformovala o tieto veci este, ked mam pravdu povedat. Ale mne vyzdobu bude robit sestra, takze aj tak by som to chcela po svojom. A vam nepovedali ci tych 20 je s vyzdobobu? 🤔

• no to fakt neviem, u Jelena je to s tym, ze mi to vyzdobia ako chcem (farba i vsetko ostatne). povodene som vyzdobu chcela robit sama,ale takto by to bolo pohodlnejsie

• liviapeto - tak ale podla mna je to dobra cena, ak v tom mate aj vyzdobu. To je potom super 😉

• Asi blba otazka, kedze planujete svadbu prvy krat, ale boli ste niekto na tom svadobnom veltrhu pred tym, nahodou, mozno s niekym? Ja rozmyslam, ze by som v ten termin isla domov, len je to troska blby termin pre mna, lebo my mame prve 4 pracovne dni v mesiaci najviac roboty a tazko je dostat dovolenku 😬 Tak by som chcela vediet, ci sa tam oplati ist 🙂 Ale asi tu nebude nikto vediet, ze 😬

• Tak som tu pretože môj Radim si zo mňa robí prču 😃 😠 😠 😠 😛

• BAby teraz si to vyžehlil 😉 Objednal svadobné oznámeniaaaaaa juchuuuuuuuuuuuuuu 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• lulu - tak vy si taketo veci krasne zehlite 😉 Naposledy si to vyzehlil objednanim obrucok, co si pamätam, vsak? 🙂 Sikovni ste....

• tusim ma byt svadobny veltrh vo februari .....aj ja by som tam chcela ist sa pozriet len dufam ze nebudem musiet ist vtedy do skoly... lebo to trva len 2 dni 😐

• Deniska ano 😃 😃 😃
    😉 😉 😉

• dracica a nebyvavaju take veci cez vikend? 😉

uf zas je tu zlejvak a zrovna ked idem von 🤔

• aj tu a mraci

• Deniska teraz som si to ,,naštudovala" tak toto tam bude:
    Z prednej strany L a R a vo vnútri: Lucia Hassayová
      a
      Radim Klešč
      Slovko ,,áno" vyslovíme,
      prstienky si vymeníme,všetko bozkom potvrdíme
      dňa 29.januára 2011 o 15:00 hod. v rím.kat. kostole
      v Špačinciach

A pozvánka k svadobnému stolu bude: Zároveň Vás pozývame k svadobnému stolu

• lulu - a ako budu vyzerat? 🤔

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Dokumentárna svadobná fotografia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov