Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
![]()
Gergely Photo
Lučenec
Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.
Dokumentárna svadobná fotografia
Peter Král PHOTOMEDIA
Trnava
Ponúkam profesionálne fotografické služby.
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Janka... im som to povedala...im môžem dôverovať a máme ich s Radkom moc radi...dokonca sme krstný rodičia Maximovi a ich dáme zase drobcovi
No budú mať v sále detský kútik a v kostelo musia vydržať
A po ceste som tak nenápadne podložila pod sedadlo spolujazdca tehotenský preukaz(ja som šoférovala a tatino sedel vedľa mňa) Takže už to vie tatino
Ešte ako to povedať mamine
A kúpila som jedno bodynko-no za 2,50€ nekúp to
Dám na FB
Ale ja som chcela už aj chlapčenské,dievčenské veci kupovať veď v tom Tescu(značka Cherokee,F&F baby) majú tak nádherné veci...udržala som sa na uzde a kúpila iba to jedno bodynko

Takže dnes som ohľadom svadby vybavila toľko: máme sálu -Olympia Trnava,svadba bude v kostole-Špačiniach,kameramana...takže aj šaty som si vybrala...budem chodiť potom na skúšky kvôli brušku
No boli sme reklamovať tú pílu..je tam niečo prasknuté
Nuž a na dovolenku nám to asi nevíde...čo už pôjdeme na budúci rok(svadobná cesta) a potom asi v júli-auguste keď bude mať drobček 3-4 mesiace niekam k moru-na prvú spoločnú rodinnú dovolenku
A sme boli v meste lebo ešte tatino si chcel niečo vybaviť,ja kameramana a tak...hovorím že poď bude pršať najeme sa v Tescu KFC-čku a on že nie že to stihneme...som sa nechala prehovoriť a zmokli sme do nitki...mne bola zima ja som sa ,,vyletnila" takže sa nebudem čudovať keď prechladnem